Tercih edilmemek ve yalnizlik

Evlenmeye meyilli olabilirim,evet. Ama daha ziyade evlenmek istemedigim biriyle iliskiye baslamak istemem. Zaten icim kolay isinmiyor, icimin isindigi birini kacirmak da istemem.
Sevgi beslesem de karsiligindan emin olmadan disa vurmam. Samimiyet ve sicaklik gosterdigim cok kisiden zarar gordum. Bu yuzden benlik algisi ve mesafe koymayi onemsiyorum.

Daha bu yasta kimden zarar gördün de samimiyetten sicakliktan vazgectin de kalkanlari kusandin?
Bence icinden geldigi gibi davran.. ve sana kötülük yapanlar oldu diye samimiyetinden vazgecme katilasma herkese karsi.
O onlarin kötülügü. Basina gelenlerde sadece dikkatli olman icin ders icin kendi gelisimin icin..kalbini sevgiye sicakliga kapatmak kati kurallar ile insanlara yaklasmak icin degil. Sen kendinden vazgecme .. hem en güzel insan oldugu gibi görünen davranan insan dir bence.
Böyle ekstra uzak durur kasilirsan karsindaki insanlari da gerirsin. Rahat ol.. önyargiyla yaklasma hemen.

Cocuklukta alinan tepkiler savunma mekanizmasi olusturmus bende.
Insanlarla ve olup bitenlerle ilgilenmeyi severdim, cok bilmislikle sirnasiklikla suclandim. Gayet onyargisiz ve sevgi dolu bir cocuktum aslinda
Uzulup agladigimda hep acizsin, zayifsin derlerdi. Simdi o kadar tas kestim ki, tepkisiz kalarak kimseye yorum yapma hakki tanimiyorum bile.
Yasca buyuk kuzenimin hatalarini olgunlukla karsilardim, alttan alirdim, onun misafirleriyle bile ilgilenirdim ama hep azarlardi beni insan icinde, ondan degil kucuk dusmekten korkardim. Artik hatalari tolere etmiyorum ve kimseye kendimi ezdirmiyorum mesela.
Azarlanacagim, terslenecegim durumlara dusmemek icin caba gosteririm hep, bu yuzden biraz da alingan ve temkinliyim.

Valla o çıta gittikçe uçuyor kendine bir dur demedikçe.

Ben adam beğenmedikçe Chiristian Grey' e kadar yardırdım. Ondan aşağısı insan gibi gelmiyorda napican işte Allah dağına göre kar veriyo

Nazik değilsin, çok soğuksun, ilgisiz davranıyorsun. Yani senin laflarınla söylüyorum. Bütün bunlarla itici oluyorsundur büyük ihtimalle. İnsanlar dışarıdan görünce tanışmak istiyor, tanışınca senden uzaklaşıyorlardır. Dış görünüşün, güzelliğin etkisi bu kadardır işte. Önemli olan insanın karakteridir. Kendini geliştirebilirsin. Bunlar karakter özelliğinden ziyade, sorunlu davranışlar diye düşünüyorum. İnsanı itici yapıyor. Dış görünüşün nasıl bilemiyorum, ama dış görünüşünle ancak bu kadar olur. İçini değiştirmelisin.

Valla o çıta gittikçe uçuyor kendine bir dur demedikçe.

Ben adam beğenmedikçe Chiristian Grey' e kadar yardırdım. Ondan aşağısı insan gibi gelmiyorda napican işte Allah dağına göre kar veriyo
Duygularimi yansitan yorum :)

Ben 22 yasindayim.
19 yasinda asik oldum. 21 nisan. 22 ayrilik.

O donemlerin egitim yasi oldugunu dusunuyorum. O donemlerin suan icinde bulundugum donemin insanin kendini doldurma yasi oldugunu dusunuyorum

18-25 arasi en guzel kitaplari okuyun, en guzel egitimi alin, en guzel dostlarinizi biriktirin, en cok anne baba kardesinize sarilin derim. Ice donmek. Kendini yetistirmek...

Simdi ne yapiyorum? 22 yasinda ygsye kazirlaniyorum. Egitimimi tamamlamaya calisiyorum. 4 yil icinde herseyi telafi etmeye calisiyorum. Deger miydi bi erkek icin bu 4 yil ara, egitimimden geri kalmam?... Degmez.
Tabi istisnalar vardir elbet ama en guzel iliski yasi 25den sonra baslar bence.
Karakterler oturmus. Sosyal ekonomik guc elinde. Oh mis.

Cok gerilmeyin kizlar. Hayat bize yeni basliyor. Su donemde doldurabildigimiz kadar dolduralim kendimizi. Gerisi gelir.
Nasip kismet isi bunlar. Evleneceginiz insan sizi bekliyor. Yuz takla at, mucadele et, kendinden vazgec nasip olmayinca olmuyor.

Bende anlattigina gore buzdolabi bi insanim sanirim. Bana gore her onune gelen erkekle "hihi huhu" olan kizlar erkekler de sicak samimi degil civik gevsemis jelibon kivamindalar.

Hurmetler

YGS-LYS icin gayet ideal sayilabilecek bir cagdasiniz. Okumanin yasi olmadigina inaniyorum.
Lisenin yogunlugu, sinavlari, beni asiri kaygilandiran rekabet ortami icinde yeterince calisamamistim, sizin imkaniniz var mesela :)Bolumumu cok isteyerek yazdim, olmasaydi da kazanana kadar denerdim. Insallah istediginiz bolumu hayirlisiyla kazanir, basariyla bitirirsiniz

Daha cok gencsin inan karşına istedigin gibi birileri cikar sabirli ol ve asla kendine olan guvenini kaybetme...

hem tercih edilmiyorum diye başlık atıp sonra da çok seciciyim demek ne ola ki

Öncelikle yasin daha cok cok "kücük" böyle düsünmen icin. Erkek olsun kadin olsun kimse yaninda öyle soguk ve mesafeli birini istemez evet böyle vicik vicik olaninida istemez ama bunun elbete bir orta yolu var. Benim kizkardesim 19 yasinda bildigin "soguk nevale" bzim ufak kuzenler bile uzak duruyorlar ondan varsin gerisini sen düsün.

ay sus 30 yaşındayım ben bi dur sen daha

sen nasılsan öyle kal özgüvenin eksilmesin hiiç gerek yok.. her kör satıcının bir kör alıcısı var derler ya kısmetin gelir seni bulur hiç dert etme bile

bence 20 yaş enerjini bunları düşünerek harcamak yerine eğitimine neler katabileceğini düşünerek harca. şimdi kendine kattıkların ilerde çok işine yarayacak. ben sana üniversitede senin yaşındayken ne kadar yalnız olduğumu anlatsam halime acırsın:) zamanımın çoğunu kütüphanede kitap okuyarak geçiriyordum. millet kantinde çay sigara zaman öldürürken ben hep okudum araştırdım, bir sürü konu hakkında fikrim oldu ve o zaman okuduklarım bugün bana genelkültür olarak geri döndü.

benim de üniversite hayatımda sevgilim olmadı. bu biraz benim tercihim, biraz da karşıma kafama uygun biri çıkmayışı. ha şimdi 31 yaşındayım, çıktı mı diyeceksin. çıktı ama gerizekalının teki çıktı. şimdi yine yalnızım

Çok keskin kurallar oluşturmussun bence kendine.Okudugumda senin için beliren şekil o oldu. Ayrıca karşılıklı çaba ve samimiyetle birşey yürür.Sen hiç samimi ve sıcak olmazsan karşındaki de senin için birşey yapmaz.Değer vermen gerekir değerli olabilmek için.En önemlisi sen yazdın sen selam verdin diye yılışık olmuyorsun

Gayet güzel kriterler. Bunlara uygun erkek bulmak kolay değil tabiki. Senin kısmetin de gelir merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…