- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
Evlenmeye meyilli olabilirim,evet. Ama daha ziyade evlenmek istemedigim biriyle iliskiye baslamak istemem. Zaten icim kolay isinmiyor, icimin isindigi birini kacirmak da istemem.Hep ben ben ben'sin. Bir insan bir başkasının peşinde niye koşsun? Karşılıklı olur bu işler. Sen kimseye sevgi beslemiyor değer vermiyorsan sana verilmemesi de normal. Biri bir diğerinin peşinde koşulsuz koşacak mantığı sağlıklı da değil zaten. Samimi buldun diyelim, samimiyet gösterirsin. Yani ilişkinde kaskatı her şeyi girişkenliği sohbeti sıcaklığı ilgili sadece karşındakinden bekleyen birisin gibi algıladım ben.
Ayrıca daha 20'sin. Çok evlenmeye meyilli bir giriş yapmışsın.
Ve yine tercih edilmedim sayilir :)20 yaşında olduğunu öğrendikten sonra ben kacar..bu yasta bu ne kuzum
Daha bu yasta kimden zarar gördün de samimiyetten sicakliktan vazgectin de kalkanlari kusandin?
Bence icinden geldigi gibi davran.. ve sana kötülük yapanlar oldu diye samimiyetinden vazgecme katilasma herkese karsi.
O onlarin kötülügü. Basina gelenlerde sadece dikkatli olman icin ders icin kendi gelisimin icin..kalbini sevgiye sicakliga kapatmak kati kurallar ile insanlara yaklasmak icin degil. Sen kendinden vazgecme.. hem en güzel insan oldugu gibi görünen davranan insan dir bence.
Böyle ekstra uzak durur kasilirsan karsindaki insanlari da gerirsin. Rahat ol.. önyargiyla yaklasma hemen.
Duygularimi yansitan yorum :)Valla o çıta gittikçe uçuyor kendine bir dur demedikçe.
Ben adam beğenmedikçe Chiristian Grey' e kadar yardırdım. Ondan aşağısı insan gibi gelmiyorda napican işte Allah dağına göre kar veriyo
YGS-LYS icin gayet ideal sayilabilecek bir cagdasiniz. Okumanin yasi olmadigina inaniyorum.Ben 22 yasindayim.
19 yasinda asik oldum. 21 nisan. 22 ayrilik.
O donemlerin egitim yasi oldugunu dusunuyorum. O donemlerin suan icinde bulundugum donemin insanin kendini doldurma yasi oldugunu dusunuyorum
18-25 arasi en guzel kitaplari okuyun, en guzel egitimi alin, en guzel dostlarinizi biriktirin, en cok anne baba kardesinize sarilin derim. Ice donmek. Kendini yetistirmek...
Simdi ne yapiyorum? 22 yasinda ygsye kazirlaniyorum. Egitimimi tamamlamaya calisiyorum. 4 yil icinde herseyi telafi etmeye calisiyorum. Deger miydi bi erkek icin bu 4 yil ara, egitimimden geri kalmam?... Degmez.
Tabi istisnalar vardir elbet ama en guzel iliski yasi 25den sonra baslar bence.
Karakterler oturmus. Sosyal ekonomik guc elinde. Oh mis.
Cok gerilmeyin kizlar. Hayat bize yeni basliyor. Su donemde doldurabildigimiz kadar dolduralim kendimizi. Gerisi gelir.
Nasip kismet isi bunlar. Evleneceginiz insan sizi bekliyor. Yuz takla at, mucadele et, kendinden vazgec nasip olmayinca olmuyor.
Bende anlattigina gore buzdolabi bi insanim sanirim. Bana gore her onune gelen erkekle "hihi huhu" olan kizlar erkekler de sicak samimi degil civik gevsemis jelibon kivamindalar.
Hurmetler
Insallah, tabii Allah daha buyuk dertlerden korusun.Ergenlik bitince geçer
hem tercih edilmiyorum diye başlık atıp sonra da çok seciciyim demek ne ola kiYalniz olmanin bir tercih olmaktan cikip tercih edilmemeye sebep oldugunu fark ettim. Bir nevi kisir dongu yani.
20 yasindayim, anlasilacagi uzere hayatimda kimse yok. Cok seciciyim, su ana kadar kriterlerime uygun bir kisi oldu, sevdim onu.
Sorunum su, kriterlerimden vazgecemiyorum ama bazen mantik cercevesinde degerlendirip biraz da sempatik buldugum birine sans verdigimde karakterler uyusmuyor. Cok acik sozluyum, cilve ve isve yapmayi hic bilmem, zaten hos ve sempatikten cok soguk ve mesafeli oldugum icin egreti durur diye dusunuyorum. Pek zarif degilim, narin hic degilim. Cok guzel olmasam da tipim siradan olmadigi icin dikkat cekiyorum. Cok begenip tanisanlar bile bir sure sonra ilgisini kaybediyor, yani kimse bana baglanmayi tercih etmiyor diyebilirim. Acaba cok ilgili gorunmemek icin asiri soguk ve ilgisiz mi davraniyorum? Ulasilmaz mi duruyorum yoksa ugrasmaya degmez diye mi dusunuyorlar ? Git gide ozguvenim eksilecek diye endiselenmeye basladim.
Sorun muhtemelen bende ama tam olarak ne bilmiyorum. Nasil davranmam gerekir?
Gayet güzel kriterler. Bunlara uygun erkek bulmak kolay değil tabiki. Senin kısmetin de gelir merak etme.Surekli mesajlasmak istemesi, gece arayip konusmak istemesi, kapris ve trip yapmasi sogutur beni.
Kirici elestiri yapan, saygisiz, ovulmekten cok hoslanan ve kendini her firsatta oven birine de katlanamam. Gereksiz elestiri, hemen samimiyet kurma cabalari, haddini asan espriler ve imalar da negatif etkili. Toplum icinde rencide edici konusan ya da ogut veren birine de katlanamam.
Uzun boy, duzgun diksiyon ana kriterlerim. Egitim durumunu onemsiyorum, kiskanc degilim kiskanc olmayan erkek tercihimdir. Kendimi kimse icin degistirmeyi dusunmem, tanisma asamasinda elestirilmekten hoslanmam. Boyum 1,70 ve kilolu sayilirim bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?