Hangi alanda yapacaksın kaç puan aldınMerhaba Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda yks ye girdim ve sonuçlar açıklamış ben Açıköğretim fakültesinden tercih yapmak istiyorum ama durum çok karışık ve anlamadım bu konuda yardım edecek arkadaşlar var mı lütfenAraştırmaktan başıma agrı girdi heryerde ayrı bilgi var , baya karışık
Eğitim danışmanına gidin. Burdan sormakla olmaz. Dersane ve kurslarda ücretsizMerhaba Arkadaşlar geçtiğimiz aylarda yks ye girdim ve sonuçlar açıklamış ben Açıköğretim fakültesinden tercih yapmak istiyorum ama durum çok karışık ve anlamadım bu konuda yardım edecek arkadaşlar var mı lütfenAraştırmaktan başıma agrı girdi heryerde ayrı bilgi var , baya karışık
Daha önce üniversite okuduysanız ikinci üniversite olarak kayıt yaptırabiliyorsunuz ama hiç diplomanız yoksa üniversite sınavına girmek şart.Arkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Lisans yada önlisans diplomanız var ise yada halen daha öğrenci iseniz sınavsız ikinci üniversite olarak istediğiniz bölümü tercih edip okuyabilirsiniz. Bir kaç yıl önce vardı kaldırılmadı iseArkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Lise mezunu iseniz hayır.Sinava girip tercih yapıp tercih sonucunda yerleşme durumunda okursunuz.Arkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Size özelden foto atabilir miyimHangi alanda yapacaksın kaç puan aldın
4 yıllık mezunuyum, öğrenci indiriminden yararlanmak için açıktan okumaya başladım. Hatta çok ilginç,bir iş arkadaşım 'acikogretim başvurularının bugün son günüymüş' demişti, o an ışık çaktı zihnimde, iş yerinden iki saat izin aldım, gittim kaydoldum AÖF burosundanArkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Tabi kiSize özelden foto atabilir miyim
Hayır sınava girmeden aöf okuyamazsın. Hem sınava girmeli hemde ilk barajı geçmiş olmalısın.Arkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Üniversite mezunu ya da öğrencisi iseniz evet. En azından bundan 5 yıl önce öyleydi. Şimdi nasıldır bilmiyorum.Arkadaşlar puansız sınavsız açıköğretim okunabiliyor mu? Anadolu üniversitesinde oluyor diye biliyorum ama hazır konusu açılmışken bilen biri beni alıntılayabilir mi?
Hayır tercih yapması gerek tercih sonucunda yerlesirse kayıt olur.Hayır sınava girmeden aöf okuyamazsın. Hem sınava girmeli hemde ilk barajı geçmiş olmalısın.
Konu sahibi ben hem örgün hem aöf okuyorum, tercih yapmana gerek yok aöf fakülteleri kayıt tarihini duyuruyor ona göre kayıt oluyorsun, ben öyle oldum. İstersen yardımcı olabilirim sana,puanın kaç?
Aa pardon o zaman, bilmiyordum ben.Hayır tercih yapması gerek tercih sonucunda yerlesirse kayıt olur.
Siz sınavsız 2.universite kapsamında olmuşsunuzdur konu sahibi lise mezunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?