• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

KumraL_KrakeR

Kalbin Temizse Hikayen Mutlu Biter 💕
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
5.095
14.270
448
36
Merhabalar benim konularimi bilen benm ablamla problemli oldugumu bilir..simdiki problemim 1 senedr yine ablamla gorusmuyordm esim istemedigi icin ama bu sefer durum cok farkli dogum yapti ve bebegini bugun yogum bakima almslar sariliktn gitmek istyiyorum ama esim bu konuda cok kararli gidersen bizi unut diyor ne yapacgimi sasrdm biktm yoruldm zaten oglumn rahatsizligndan daha kendime gelebilms degilken bana neler soyledi ya siz olsaniz ne yapardinz sadece esim olsa heralde cikip giderdm ama beni cocugumla tehdit ediyor tercihini yap diyor...cok mutsuzum kendimi caresiz ezik hissediyorum :KK61:

esıne dekı
yarın bıgun herkesın basına neler gelır ablam oldugu ıcın degıl komsu gıbı dusun de
5 dk gıdıp gecmıs olsun deyıp donelım de
sızden bırı hastalansa boyle yapsam senı zor durumda bırakmıs olmazmıydım de
bunca zaman kı gecmısımız bı yana evlılıgımızı boyle sozlerle hırpalama sonra sen daha cok uzulursun de

esıne dekı
yarın bıgun herkesın basına neler gelır ablam oldugu ıcın degıl komsu gıbı dusun de
bunca zaman kı gecmısımız bı yana evlılıgımızı boyle sozlerle hırpalama sonra sen daha cok uzulursun de
Ahh neler dedim bu kapidan ciktigin an biter dedi nuh diyo peygamber demiyo cocugumla tehdt ediyor beni

Eski Konularına baktım ama eşinle ablan Arasında ne sorun var anlayamadım. Biraz bahseder misin?

Bazen diyorumki cık git cocugu wermcm diye soyleniyo ama ona bakabilck gibi bi durumu yok nasl olsa werck diyo bi yanimda ya hic gostermezse yuzunu pisman olursan diyo ikilemde kaldm napicm ben allahm

Ahh neler dedim bu kapidan ciktigin an biter dedi nuh diyo peygamber demiyo cocugumla tehdt ediyor beni
mecburen annenı arıcaksın
ıcıme sınmedı allah ıcın gelmek ıstedım ama ben unutsamda esım bazı seylerı unutmadı oyuzden gondermıyor de
annenle bu sekılde konus ne dıcek bakalım

ablan eşine ne yapmış; bu önemli

ama iş inada bilirse alır çocuğu kucağıma giderim; kendi bilir; bu gerekçe ile açsın boşanma davasını

Eski Konularına baktım ama eşinle ablan Arasında ne sorun var anlayamadım. Biraz bahseder misin?
Ben esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyo

ablan eşine ne yapmış; bu önemli

ama iş inada bilirse alır çocuğu kucağıma giderim; kendi bilir; bu gerekçe ile açsın boşanma davasını
Isi zaten inada bindiriyo suan kendisi iste ewe gelemiyo telefondan kawga edip duruyoruz bak ben gelmiyim oraya seni cok fena yaparm diye tehdt ediyo beni suan

mecburen annenı arıcaksın
ıcıme sınmedı allah ıcın gelmek ıstedım ama ben unutsamda esım bazı seylerı unutmadı oyuzden gondermıyor de
annenle bu sekılde konus ne dıcek bakalım
Artik ailemde alisti zaten kimse beni gelcek diye beklemiyor ama benim yuregim dayanmiyo gormek istyrm o benim yegenim sonucta

Hastalık bu ama başka bir şeye benzemez. Bu gibi durumlarda insanlar kızgınlıklarını,kinlerini bir tarafa bırakmalı bence.

Siz et ve Tırnak gibisiniz ablanla. Gidemiyorsanız bile bir telefon açın. Geçmiş olsun diyin.

Allah yardımcın olsun :( esın çok gamsızmış.. Ortada hasta mınıcık bi bebek var. Tas olsa catlar yahu..

esıne dekı

bence de konuşulmalı.
konuşularak ikna edilebilir. en azından bir çok kişi.

Sizin cahil olduğunuzu düşünen bir adamla neden evlendiniz ki?
Bu arada ablanızı arayın hiç olmazsa.. Abladır o kandır.. Koca gider ama abla kalır.
Ah zaten bi bilsem kafami nerelere vursam bilmiyom suan cok kotu pismanlk yaşıyorum

Ben esimle 5 yil ciktm bi donem biz ayrildk cok kotu kawga ettik .oda gitms ablamla dertlesms benm cok cahil oldugumu herkeze kanabilecegimi yanls bi yola gtmemem icin bana goz kulak olmasini istems ablamda tamm dems neyse aradan 2 ay gecti ben artk hayatma baskasi girerse onu unutrm diye dusundm ve ablamin sewgilisnin bi arkadsi ardi bana onu ayarladi sonra ben o cocuga isinamadm istemedm tekrar esimle baristik ve bu olanlari ogrendi cildrdi ablama kopurdu kawga etti ordan bi gicik kapti sonra ne yapsa batar oldu bu zaman kadar ufak tefek hep bole tartsmlar yasadilar ama o zamn ablamda cahildi odu bitti diyip onune bakmayi bilmiyo kinci hic biseyi unutmuyo

ne komik bir sorunyaa.. eşiniz gerçekten olgunlaşmamış herhalde.
inşallah ikna edebilirsiniz ama işiniz zor duruyor :(

Back
X