• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih yapmak zorunda birakiliyorum..ablami?es ve çocukmu?

Bunlar hepinizin cahil olduğu zamanlarda yaşanmış. Belkide ablan içinde bulunduğunuz ilişkiye ciddi gözle bakmıyordu o zamanlar biraz geçsin unuturlar birbirlerini düşüncesiyle ve unutmanı kolaylaştırmak için başkasıyla aranı yapmış olabilir, kaç yıl öncesinden bahsediyorsunuz Allah aşkına o zamanlar hepiniz cahilmişsiniz eşinde dahil olmak üzere. Ben olsam her şeyi eni konu konuşur aynı şeyde diretmeye devam ederse alır çocuğumu giderdim. Böyle bir sebepten dolayı çocukla tehdit etmekte ne demek ? Ablan o senin ve arada ciddi birşeylerin olmadığı zamanlarda yapmış bunu sana ve seninde rızan olmuş ki konuşmuşsun bir süre o çocukla. Eşin buna takılmamışta ablanın yaptığına mı takılıyor ? Seni bu şekilde kabul ettiyse ablanı da etmesi gerek, ki evlenirken sadece seninle değil ailenle de evleniyor. Şuan seninle olmasının bir önemi yokmuş gibi çocuğu kullanmış. Yukarıda dediklerimi yanlış anlama sakın demek istediğım, seni başka bir çocukla görüştüğün halde kabul etmişse ablanla uzayan problem ne ? Sorun ikisinin arasında seninle ablanın arasına giremez, kendi gitmezse gitmesin. Seni de anlıyorum arada kaldın yuva bozmak hatta çocuklu bir yuvayı bozmak çok zor olur ancak eşinle başından sonuna kadar her şeyi tek tek konuşman gerek diye düşünüyorum. Bence biraz da blöf yapıyor gibi nasılsa beni, çocuğunu bırakmayı göze alamaz gibi. Ama böyle bir sebepten dolayı yuva bozmaya yanaşıyorsa boşver gitsin bu benim naçizane görüşüm.
Yanls anlamiyrm asla yorumlarimi okuma zahmetinde bulunp cewap yazdgnz icin asil teskkur bile ederm cunku bennburda derdime derman bulmaya calisiyorm kendimce..ben zaten esime kendim istedm ben ayarla dedm ablama diyorm o hala sen istems olsanda ben onu abla bilip karsima alip konusmusm onun yaptigina bak diyo..ablamin lafi gecmzse ewlilgmzde problm yok ama bende artk dayanmiyrm boyle ayrilklara

Ne sacma. Sevgilisiniz ayrildiniz ve ablandan goz kulak olmazini istiyor ki kotu yola gitmeyesin!!!!o ne demek yaa?
En basindan sizi saymayan ezen bir adam.
Ne demek ablani gormene engel olmak. Ablan o senin ABLAN..

E sizde işteyken gidin nereden haberi olacak ? Ayrıca ne demek " oraya gelirsem seni çok fena yaparım ? " arkadaşım kusura bakma ama eşiniz bu evliliği çoktan bitirmiş, böyle bir üslup olamaz yani.
Arkasindan is cewiriyo gibi hissederm kendimi huzurlu olarak gitmk istyrm bu kadar zormu ya affedebilmk herseyi unutmak ben bunu anlamiyorm..konu ablam olunca herseyi soyler ama sadece ablam konusu acilinca

Ne sacma. Sevgilisiniz ayrildiniz ve ablandan goz kulak olmazini istiyor ki kotu yola gitmeyesin!!!!o ne demek yaa?
En basindan sizi saymayan ezen bir adam.
Ne demek ablani gormene engel olmak. Ablan o senin ABLAN..
Yani ewet biraz sacmalik gibi gelebilir ama o ayrildgmzda kendini ayrildi gibi dusunmems bi newi ara wermkti sende gttin hemn o arada bskasini buldn diyo ben ayrildgmzi zannettm pardonda dedm o zamnlr bu kadar kararli degildi zaten bu konuda ne olduysa ewlendktn sonra oldu

Arkasindan is cewiriyo gibi hissederm kendimi huzurlu olarak gitmk istyrm bu kadar zormu ya affedebilmk herseyi unutmak ben bunu anlamiyorm..konu ablam olunca herseyi soyler ama sadece ablam konusu acilinca
Ama canım benim buna seni sürükleyen eşin. Senin karşına çocuğunu kullanarak, gidersen bu ilişki burda biter tarzında ifadeler kullanmasını sen nasıl kabulleniyorsun ?

Ama canım benim buna seni sürükleyen eşin. Senin karşına çocuğunu kullanarak, gidersen bu ilişki burda biter tarzında ifadeler kullanmasını sen nasıl kabulleniyorsun ?
Siz psikolojimi okuyorsnz gercektn eger oyleyse size sormak istedgm seyler olabilir tabi musade edersnz

Pdr okuyorum, rehberlik ve psikolojik danışmanlık.
Ben esimden dolayi cok yiprandm psikoljk destk almak istyrm ama bunu kimsenin bilmesini istemiyrm yasadgm yerde kucuk gtsem duyulur esmn kulagina gtsn istmeyrm online yada telefonla boyle bi hizmet veren biyer warmi acaba biliyorm cok sacma bi soru ama cok merak ediyorm:KK57:

Ben esimden dolayi cok yiprandm psikoljk destk almak istyrm ama bunu kimsenin bilmesini istemiyrm yasadgm yerde kucuk gtsem duyulur esmn kulagina gtsn istmeyrm online yada telefonla boyle bi hizmet veren biyer warmi acaba biliyorm cok sacma bi soru ama cok merak ediyorm:KK57:
Telefonla olacağını sanmıyorum ama online olabilir. Neden duyulsun ki ? Hastaneye gittiğinizde hangi doktora geldiğinizi nereden bilecekler ? Bilseler bile ne olur ki ayıp bir şey mi herkesin hayatında, evinde sorunlar olabiliyor bu kadar korku dolu olmayın, kendinize güvenin kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz, hayat sizin hayatınız.

Ne olur bu konuyu kapat sozlermle seni kirdysam ozur dilerm ama lutfen bana ablam deme biz boyle mutluyuz neden yuwayi yikmak icin ugrasiyon diyor simdi bana ben dunden beri neyin sawasini weriyorm geri bas dedim yine sinirlendi :KK20:

aile onemli ya :( ben iki elim kanda da olsa sanieim kardeslerime kosa kosa giderim. esinizin de derdi ne olursa olsun ayip ettigini dusunuyorum. sonucta hastalik soz konusu. Allah minik yavruya sifa versin insallah tez zamanda sagligina kavusur

Ne olur bu konuyu kapat sozlermle seni kirdysam ozur dilerm ama lutfen bana ablam deme biz boyle mutluyuz neden yuwayi yikmak icin ugrasiyon diyor simdi bana ben dunden beri neyin sawasini weriyorm geri bas dedim yine sinirlendi :KK20:
Amacımın yuva yıkmak olmadığını sende çok iyi biliyorsun 2 dakika bebek görüp, hayırlı olsun deyip gelicem bu bizim yuvamıza ne gibi bir zarar verecek ? Demenizi isterim çünkü gerçekten cevabını çok merak ettim.

ben ablamı seçerdim ablan zamanında da senin iyiliğin için düşünmüş üzülme diye. elin oğluna ablamı kardeşimi ezdirmem evlenmiş bile olsak. adamların ailesi söz konusu olsa sövseler bile değerli oluyor, işine gelirse derdim

bende aynısını düşünüyorum ablayı haklı buldum konuda
kız napmış kocan iyiymiş açıkçası hem ayrılıyor hem göz kulak ol başkasına gitmesin yok ya :KK11:
beyefendiye bak ağanın paşanın başka isteği var mıymış
ablası üzülmesin yeni bir hayata başlasın diye başka biriyle tanıştırmak istemiş ömür boyunca eşini mi bekleyecektin evlenmeseydiniz
ayrıca bunu aynen niye eşinize söylemiyorsunuz da kaç senedir ablanla küssün
kusura bakma konu sahibi seni çok pısırık buldum

Teyze anne yarısıdır. Keşke ben de teyze olabilsem. İki kız kardeşim var ama beş senedir teyze olamadım. O kadar çok istiyorum dört gözle bekliyorum ki bir bilsen... dargınlık vs olur tamam da bebek doğmuş ve hastanede imiş. Bı nasıl kin korkulur böyle insandan. Hem nasıl ve ne gerekçeyle çocuğunuzu size göstermeyecekmiş. Bir kere yasalar çocuğunuzu size verir. Kocanız hakime bu nedeni de söylerse hele boşanmak için tam tersi babanın çocuğu görmesine zor izin verir. Sizin de bu konuyu düşünmenize bile şaşırdım. Ben heralde adam evde yokken çocuğumu da alıp çoktan gitmiştim yanına ailemin

bu yuvanın yıkılmasını istemiyorsan sen de benim ablama saygılı davran görüşmeme karışma deseydin
şunu unutma eşin yüzde yüz haksız
sende bunca zaman ablanla görüşmeyip eşinin her dediğini yaptığın için hatalısın

Kendi adima konuşmak gerekirse esim bana bu cümleyi söyleyemez bile.. Ailemin de yeri başımın üstündedir eşiminde .. Oldu da eşim bana bu cümleyi kurdu diyelim ,beni ablama gidiyorum diye bosamayi düşünüyorsan eğer sen hiç merak etme ben ablamdan dönüşte boşanma dilekçemi veririm derdim.

Isi zaten inada bindiriyo suan kendisi iste ewe gelemiyo telefondan kawga edip duruyoruz bak ben gelmiyim oraya seni cok fena yaparm diye tehdt ediyo beni suan

Seni cahil gören, dövmek ile tehdit eden "adam" icin ablani eziyorsun, bide böyle kötü bir günde.

Cidden yaziklar olsun. Yani ablayi bile gectim, orada hasta bir yigen var. Ben kesinlikle giderdim. Sonucta eger "seni fena yaparsa" kapi orada, polisten darp raporu alip bosanirsin. Böyle agresif ve cahil bir sahisin tehditlerine boyun egme!!

Eşinin ablamla kavgası Yada senim gidip gitmemen beni pek ilgilendirmiyor da.eşin seni nasıl çocuğu göstermemekle tehdit edebilir ki. Ona bu hakkı nasıl veriyorsunuz.çocuk eşinizin çeyiziyle mi geldi. O çocuğu 9 ay siz taşıdınız geceleri siz uykusuz kaldınız.başında siz beklediniz.yemeğiyle tuvaletiyle hastalığıyla oyunuyla siz muhattap oldunuz. Simdi Karşınıza geçip çocuğu göstermem dediğinde nasıl ağzının payını vermiyorsunuz. Tamam birdaha beni göremezsin diyebilir. Ama o çocuk evde ki bir biblo değil alıp saklasın

Back
X