Bunlar hepinizin cahil olduğu zamanlarda yaşanmış. Belkide ablan içinde bulunduğunuz ilişkiye ciddi gözle bakmıyordu o zamanlar biraz geçsin unuturlar birbirlerini düşüncesiyle ve unutmanı kolaylaştırmak için başkasıyla aranı yapmış olabilir, kaç yıl öncesinden bahsediyorsunuz Allah aşkına o zamanlar hepiniz cahilmişsiniz eşinde dahil olmak üzere. Ben olsam her şeyi eni konu konuşur aynı şeyde diretmeye devam ederse alır çocuğumu giderdim. Böyle bir sebepten dolayı çocukla tehdit etmekte ne demek ? Ablan o senin ve arada ciddi birşeylerin olmadığı zamanlarda yapmış bunu sana ve seninde rızan olmuş ki konuşmuşsun bir süre o çocukla. Eşin buna takılmamışta ablanın yaptığına mı takılıyor ? Seni bu şekilde kabul ettiyse ablanı da etmesi gerek, ki evlenirken sadece seninle değil ailenle de evleniyor. Şuan seninle olmasının bir önemi yokmuş gibi çocuğu kullanmış. Yukarıda dediklerimi yanlış anlama sakın demek istediğım, seni başka bir çocukla görüştüğün halde kabul etmişse ablanla uzayan problem ne ? Sorun ikisinin arasında seninle ablanın arasına giremez, kendi gitmezse gitmesin. Seni de anlıyorum arada kaldın yuva bozmak hatta çocuklu bir yuvayı bozmak çok zor olur ancak eşinle başından sonuna kadar her şeyi tek tek konuşman gerek diye düşünüyorum. Bence biraz da blöf yapıyor gibi nasılsa beni, çocuğunu bırakmayı göze alamaz gibi. Ama böyle bir sebepten dolayı yuva bozmaya yanaşıyorsa boşver gitsin bu benim naçizane görüşüm.