• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tercih

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Arkadaşlar birsoru sorcam amaiki secenekten birine kara vereceksiniz?

Iki erkek var ikisininde huyu suyu iyi sizi seviyor.karakterde sorun yok.

1.erkek: çok zengin ama çok çirkin

2.erkek:çok fakir ama çok yakışıklı

seçim zamanı.hangisini tercih ederdiniz?

Başka secenek yok....

Ben olsam hangisini seviyorsam, ileride hangisi çocuğumuz için iyi bir baba olabilicek özellikleri taşıyorsa seçerdim ama en güzeli bizlerin değil senin seçimin sen yaşayacaksın ve sen tanıyorsun onları

tercih olayı benim mantığıma pek sığmıyor. herkesin kendi hayatı tabii. ancak ben meslek-okul seçiminde bile üniversite sınavında tek tercih yapmıştım, ya o okuldu ya o okuldu. sadece puanım tutmadı diye başka okulda okusaydım mutsuz olacaktım çünkü.

hele ki gönül işinde "tercih" kelimesi bana çok vahşice geliyor. sevgide tercih mi olur ki? insan seviyorsa başkasını nasıl düşünebilir ki, birini seviyorsam başkasının hiçbir şeyi beni ilgilendirmez. dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim.

Ne çok zengin diye çirkin bir adamı koluma takarım ne de çok yakışıklı diye fakir bir adamla evlenirim. Hele bu yaştan sonra hiiiiçççç yapmam...
Hatta her ikisi de karşıma çıktı ve ikisini de tercih etmedim yani tecrübeyle tescillidir :):):)::)

Nasıl yani?:1shok:
Domates mi salça mı yemeğe koyalım gibi olmuş..
O zaman bile damak tadı diye bir zevk,keyif vardır..
Belli ki iki kişiyi de sevmiyorsunuz,nasıl devam edeceksiniz ilişkinize anlamadım..:delphin:

İkisini de seçmem...
İllaki birini seçmem mi lazım...
Ne yakışıklılık ne de para önemli olan içidir...
Bu dediğiniz iki şeyde gelip geçici bir anlık şeyler ...

nasıl yani?:1shok:
Domates mi salça mı yemeğe koyalım gibi olmuş..
O zaman bile damak tadı diye bir zevk,keyif vardır..
Belli ki iki kişiyi de sevmiyorsunuz,nasıl devam edeceksiniz ilişkinize anlamadım..:delphin:

böle birileri yok hayatımda.farzedin tercih yapılsa böle birileri çıksa.
Yada biri size sorsa hayaliniz nedir dense?2 hakkınız var dese..
Mesela bana sorulsa zaten maddi durumum iyi fakir ve yakışıklıyı secerdim.

İki seçenekten biri derseniz zengin v eçirkin olan dicem :jeyyar: olmucak belki zengin fakirleşebilir...
Fakir ama gururlu yakışıklı dicem belkide birgün o zenginleşebilir aynı zamanda kaza geçirip çirkinleşebilir kafamçokkarıştı aklım karıştı aynen sizin gibi sırnaşık şey

Açıkçası zengin olsun o parayla ben ona bakım yaptırırım metroseksüel olur belki ne biliyim güzel giyindiririm sositososito

Bunlar sadece hayal mahsulü :1rolleyes: benim kocam orta halli tipide orta halli bu olmazmı seçenekte hihoyyyt

:enbuyukkk:

Benim için öncelik sevmektir para veya yakışıklılık değil :1no2:
Kolay kolay da birini sevemem o yüzden içim kimi alıyosa onunla olurum -tatlicadiarzu-

Yada sorumuzu söyle değiştirelim..adamların karekterini bir yana bırakalım.
Farzetin ıssız bir adaya düştünüz.2 tekne yaklaştı içinden çok yakışıklı bir çocuk çıktı.el uzattı ama yemeğim çok az teknem lüks değil.pek rahat edemezsin ama bu adaddan çıkman gerek diyor.

Diğer teknedeki adam çok çirkin elini uzatıyor teknem çok sıcak yemek bol hadi ailen bekliyor gel diye elini uzatıyor.

Siz hangisini tercih ederdiniz??

şaşırdım valla nasıl soru bu?
nasıl tercih?

onu bunu bilmem...

güvenme malına bir kıvılcım yeter, güvenme güzelliğine bir sivilce yeter derler bizim buralarda...

Farzetin ıssız bir adaya düştünüz.2 tekne yaklaştı içinden çok yakışıklı bir çocuk çıktı.el uzattı ama yemeğim çok az teknem lüks değil.pek rahat edemezsin ama bu adaddan çıkman gerek diyor.

Diğer teknedeki adam çok çirkin elini uzatıyor teknem çok sıcak yemek bol hadi ailen bekliyor gel diye elini uzatıyor.

:roflol::roflol: uff zor yaa
sıcak ve yemekli olan olsun ozaman çirkin mirkin ama en azından gidene kadar ne açlıktan ölürüm nede soğuktan :delphin::jeyyar:

Arkadaşlar birsoru sorcam amaiki secenekten birine kara vereceksiniz?

Iki erkek var ikisininde huyu suyu iyi sizi seviyor.karakterde sorun yok.

1.erkek: çok zengin ama çok çirkin

2.erkek:çok fakir ama çok yakışıklı

seçim zamanı.hangisini tercih ederdiniz?

Başka secenek yok....

neden bize soruyorsun ki?:1closedeyes:hayat senin hayatın...için hangisi için kıpır kıpır oluyosa hangisi senin istediğin özellikteyse hangisiyle anlaşabiliyosansa onu tercih et..
ikisindede aradığın özellikler yoksa ikisinide boşver...:delphin:

Ben de binerim sıcak ve bol yemekli tekneye..kaydirigubbakcemile4
Doğru ailemin yanına..
Adam çirkin olsa da ne yapayım,adamı değil ki yemekleri yicem..cokacimcoook
Issız adada bayaa acıkmış olurum herhalde
Heyyyyooo:lepi:

Back
X