Terk edemeyen sevgili

RazEy

Herkes kendi içine baksın....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2013
2.678
2.089
133
Arkadaşlarım ablalarım kk insanları

Yıllar yıllar önceki erkek arkadaşım ile ailem yüzümden ayrılmıştım kaldıramadı o tabi ama asla zarar da vermedi ki vermez

Ben sosyal medya olarak bir tek twitter kullanırım oda seyrek karalamaca sadece arada

Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden kibarca özür dileyerek nasıl olduğumu sordu cevap dahi veremedim engelledim sadece

Bir erkek ırkı neden bunca zaman sonra hala yazar sorar hayatını mı kuramadı acaba neden derdi geri dön demeyin mantıksal değil ailem ki annem asla kabullenmez ama içimde cız etti ya ben biraz aslında baya kötü oldum 😭

Arkadaşlarım ablalarım kk insanları

Yıllar yıllar önceki erkek arkadaşım ile ailem yüzümden ayrılmıştım kaldıramadı o tabi ama asla zarar da vermedi ki vermez

Ben sosyal medya olarak bir tek twitter kullanırım oda seyrek karalamaca sadece arada

Onca zaman geçmesine rağmen mesaj attı bana takipe almışım onun olduğunu bilmeden kibarca özür dileyerek nasıl olduğumu sordu cevap dahi veremedim engelledim sadece

Bir erkek ırkı neden bunca zaman sonra hala yazar sorar hayatını mı kuramadı acaba neden derdi geri dön demeyin mantıksal değil ailem ki annem asla kabullenmez ama içimde cız etti ya ben biraz aslında baya kötü oldum 😭
ua bir insan ya ister yada istrmez kalbin ciz ettise istiyorsun maden ailenle sikintiya gireceksin bos koy gitsin anne babanin sozuni dinle

Yanlışlıkla da olsa takip etmişsin o da hal hatır sormuş. Aile lafıyla sırt dönmüşsün onca yıllık sevgiline. İnsanlık edip nasılsın demesinin altında niyet arama.

Hrsaba aylar öncesi onay vermişim yeni yazdı

biz kadınlar ne kadar duygusalız
nasılsın demiş içi cız etmiş
etmesin arkadaş arkanı dön işine bak
Taşananlar ağırdı o dönem ki kötü bir şey yokdu ve en güzel o sevmişti nasip okay de işte

nasıl abartmışsın öyle.takip etmişsin o da insanlık yapmış görünce/sen olduğunu fark edince nasılsın diye hal hatır sormuş burdan hala bana aşık, hayatına devam edemedi bilmem ne diye nasıl anlam çıkartıyorsunuz?bu hikayede aşamayan biri varsa o da sizsiniz belli ki.ikinci ayıbı yapmışsınız.erkek ırkıyla alakası yok sizde var ne varsa.

Ailesinin sözlerine bakarak beni terk eden bi eski sevgiliye sahip olduğum için hayatını kuramadı mi hala tarzı acır sekilde bir cümle kurmaniza biraz sinirlendim. Hayat kuramamakla alakasi yok sadece sizi çok sevmiş siz de ekleyince iyi olup olmadığınızı sormak istemiş . Cevap yazmamaniz iyi olmuş.

nasıl abartmışsın öyle.takip etmişsin o da insanlık yapmış görünce/sen olduğunu fark edince nasılsın diye hal hatır sormuş burdan hala bana aşık, hayatına devam edemedi bilmem ne diye nasıl anlam çıkartıyorsunuz?bu hikayede aşamayan biri varsa o da sizsiniz belli ki.ikinci ayıbı yapmışsınız.erkek ırkıyla alakası yok sizde var ne varsa.
Takip isteği atan o aylar önce kabul etmişim ve yeni yazıyor bana ilk edişimde de yaza bilirdi ve hesabında kendi adı sanı yok

Ailesinin sözlerine bakarak beni terk eden bi eski sevgiliye sahip olduğum için hayatını kuramadı mi hala tarzı acır sekilde bir cümle kurmaniza biraz sinirlendim. Hayat kuramamakla alakasi yok sadece sizi çok sevmiş siz de ekleyince iyi olup olmadığınızı sormak istemiş . Cevap yazmamaniz iyi olmuş.
O anlamda demek istemesim hayatına kimseyi mi alamadı yoluna mı bakamadı

Çünki en son kötü haldeydi yıllar önce

Gören de sanır ki adam ulaştı ilk. Kendini pas vermiş olmussunuz isteyerek ya da istemeyerek.ayrıca bi hal hatır sormayı çok abartmiyor musunuz

Gören de sanır ki adam ulaştı ilk. Kendini pas vermiş olmussunuz isteyerek ya da istemeyerek.ayrıca bi hal hatır sormayı çok abartmiyor musunuz

Tekrar ediyorum aylar önce eklemişim ve kendi adı sanı yok

Olay bir hal hatır sormak değil daha derin

Bosta kalmistir belki
Erjwkler bosta kalinca eskilere sariyorlar genelde cunku, yeni birini bulana kadar. Dusunecek birsry yok, bosverin. Hayatiniza devam edin.

Ablacim senin yaptigininaynisini bir erkek yapsa burda dengesiz erkek modeli, ana kuzusu vb laflari yerdi de yerdi

Hem ailene sebep terk etmissin
Hem karsi tarafin yok yere ahini almissin
Simdi ne pesinde diyorsun...ne pesindeyse ne pesinde bosver yahu, madem bu kadar merak ediyorsun terk etmeseydin???

Hem siz takip ediyorsunuz mesaj atınca da ergen gibi engellediniz mi? Devam etmemeniz iyi olmuş zira hiç olgun değilsiniz

Ablacim senin yaptigininaynisini bir erkek yapsa burda dengesiz erkek modeli, ana kuzusu vb laflari yerdi de yerdi

Hem ailene sebep terk etmissin
Hem karsi tarafin yok yere ahini almissin
Simdi ne pesinde diyorsun...ne pesindeyse ne pesinde bosver yahu, madem bu kadar merak ediyorsun terk etmeseydin???
Ahh şekle öyle kolay olsaydı herşey

Çok ağır şeyler yaşandı annemin durumu vs vs derken ki detaylı yazamadım eskiden konusu da vardı

Back
X