Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi, ben de saf salak biri değilim en nihayetinde. İşin aslını öğrendim ve çok güzel bir 6 ay geçirdik. Buna gerçekten inanarak söylüyorumÜyenin bu ilişkisi hakkındaki ilk konusu. Aslında buradan her şey belliymiş:
Merhaba, üniversite öğrencisiyim. Benimle yaşıt ve daha önce 5 yıllık sevgilisi olmuş, üstüne de farklı biriyle travmatik bir ilişkisi olmuş bir erkek arkadaşım var. O yüzden duygularını belli etmekten vs. çok çekiniyor ve bu konuda kaygılı biri. Çok gururlu. İlişkimiz 1 aylıktı ve beni sevmediğini düşündüğüm için ayrılmıştım. Sonra pişman oldum ve yazdım. Gururunu bir kenara bırakarak ondan hiç beklemediğim şekilde samimi bir cevap yazdı. Onu özlediğimi söyleyince de “Bence biraz uzak kalmalıyız” dedi. Bunun sebebini anlıyorum çünkü onu aldattığımı düşünmüş (burada hata bendeydi ama aldatmadım öyle anlaşıldı). Ve bu durum onun için epey travmatik bir olay. Birkaç gün sonra bir sebepten aradım ve barıştık. Sonra kendisinden öğrendim ki 5 senelik eski sevgilisi ON ÜÇ gün içinde tekrar yazmış, barışmışlar ve yaşadığımız yere gelmeye karar vermiş. (Kız başka şehirde okuyor zaten ondan ayrılmışlar). Çocuk zaten ben dönünce kızı tekrar reddetti, çocuğun benden de hoşlandığını anlıyorum ancak, ben mesajlaştıktan sonra çocuğu aramasaydım muhtemelen eski kız arkadaşıyla buluşacaktı, o yüzden “uzak kalalım” yazdı. Bu benim ilk ilişkim, ve çocuğa sanırım aşık oluyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Onun da benden çok hoşlandığını bilsem de bu yaptığı korkunç geliyor ve bunu bana söyleyince ben tepki bile veremedim. Aynı zamanda da ilişkimizden umutluyum çünkü ilişki içinde güvenilir biri gizlisi saklısı yoktur. Benden de hoşlandığına eminim, yoksa gerçekten ayrıldıktan sonra dönecek biri değildi. Siz olsanız ne yapardınız?
Belki de haklısınız bilmiyorum. Aynı dilden konuşabildiğin insan çok bulunmuyorgenç kızların anlamadığı birşey var sizde anlamamışsız severek ayrılmak diye birşey yok.
ayrılık varsa bir taraf sevmeyi bırakmıştır.
Tam olarak öyle oldu dilenmekErkeklerin severek ayrıldığına inanmam. Eski ilgisini kaybetmiş bu yüzden agresif davranışlar sergilemiş siniz daha doğrusu ondan sevgi dilenmek için tartışmışsınız.
Ama aynı zamanda hala sevgi gösterebiliyordu. Yoksa ben bırakırdım gibi zatenErkeklerin severek ayrıldığına inanmam. Eski ilgisini kaybetmiş bu yüzden agresif davranışlar sergilemiş siniz daha doğrusu ondan sevgi dilenmek için tartışmışsınız.
Ayyy ne bu hal kız. Yaşınız kaç başınız kaç. Yemin ederim 38 yaşındayım birinden ayrılsam ah vah demem. Sizin önünüzde kocaman hayat var milyon milyar milyör tane manit çıkacak daha karşınıza.Ama aynı zamanda hala sevgi gösterebiliyordu. Yoksa ben bırakırdım gibi zaten![]()
Hanımefendi, ben de saf salak biri değilim en nihayetinde. İşin aslını öğrendim ve çok güzel bir 6 ay geçirdik. Buna gerçekten inanarak söylüyorum
Ama aynı zamanda hala sevgi gösterebiliyordu. Yoksa ben bırakırdım gibi zaten![]()
Ben de böyle düşünüyorum. Hiçbir ilişki mükemmel değil.Diyelim evlendiniz hayat mucadelesi borç çocuk okul iş hayatı bi şekilde hep sıkıntı olacak ve bu adam her sıkıntıda ilgiyi alakayı kesecek mi bide boyle düşünün. Depresif biriyle hayat geçmez önüne bak. Sadece 1 erkeğe takılı kalma çok gençsin neler olur hayatta neler.....
Yine de kafamdan acaba uzak kalınca beni özler mi sorusu gitmiyor![]()
Aklını karıştırıp iliskide takılı kalmanı sağlamış. Boşver bu tür manipülasyonlara kanma.Ayrılırken çok üzgün görünmesi, hep kendini suçlaması ve hep benim taviz verdiğimi söylemesi beni yanılttı ama seven erkek gitmezdi gerçekten.
KatılıyorumSanırım yaşınız genç ki ilişkinizin çok özel ve biricik olduğunu sanıyorsunuz. Klişeleri yabana atmayın çok insanın başına geldiği için klişe oluyor onlar. Ben 10 yıllık eşimle ayrılsam hayatında kimsenin olmadığından bu kadar emin konuşmam. Erkekler zaten düz insanlardır öyle severek ayrılmak filan pek olmaz onlarda. Sizi gerçekten sevse ailevi dertler yüzünden ayrılmazdı
Belki de haklısınız bilmiyorum. Aynı dilden konuşabildiğin insan çok bulunmuyorEskisi gibi olabilirdik