terk edildim, acaba geri döner mi?

arkadaşlar ben zor dayanıyorum, başka birini bulmadan olmayacak bu iş. Artık aşık olamam. Aşık olmadan biriyle öylesine takılmak daha mı kötü olur. Yani benim için ve yeni kişi için.Çünkü aklımda o var.Ama unutmak için bu yoldan başka şansım yok gibi.

kardeşim oturupta: ailesine ayrıldığımızı söylememiş diye düşüneceğinize, sizi 10 günde bir aradığını, mail bile atsanız rahatsız olduğunu, sizi istemediğini söylediğini düşünün..

olayın negatif değil pozitif yönlerini görmeye çalışıyorsunuz hala..

barışsanız ne olacak? yine sizi istemeyecek, yine siz onu rahatsız eden sevgili pozisyonunda olacaksınız..

değermi?

ayrıca
"arkadaşlar ben zor dayanıyorum, başka birini bulmadan olmayacak bu iş. Artık aşık olamam. Aşık olmadan biriyle öylesine takılmak daha mı kötü olur. Yani benim için ve yeni kişi için.Çünkü aklımda o var.Ama unutmak için bu yoldan başka şansım yok gibi. "

bu tutumunuz hiç iyi değil..illaki hayatınızda aşkmı olması lazım? sizin dünyaya geliş amacınız sadece aşkmı?

yapmayın ya lütfen..

zaten baştan belliymiş biteceği
beni arama rahatsız etme nasıl der bi insan sevgilisine
hiç üstüne düşme bırak gitsin
zaten istemiyomuş seni
seni istemeyeni sen hiç isteme..

Arkadaşlar aşksız ilişkilerle mutlu olamıyorum. Daha da beteri pişman oluyorum. Beni kırdı ama ben ona yine de mesaj attım dün dayanamadım.Nasilsin diye yazdim.Cevap yazmayacağını biliyordum zaten.Nitekim cevap yazmadı da. Sevgi karşılık beklemeden sevmek bence.Ben onun kötü olmasını üzülmesini istemiyorum ki.Mutlu olsun o.Yazıktır günahtır. O beni arayıp sormadı hiç.Ben kendi dünyamda hayal kurarak ve umut besleyerek multu oldum.Platonik aşkın güzelliği burda.Hayal kurdurur, umut verir,yaşama sevinci verir.Orda olduğunu bilmek bile seni hayata bağlar.O bana seni istemiyorum demekle benim hayallerimi çaldı.Şimdi hayal kuramıyorum. Sadece umut ediyorum. Umut hiç susmayan geveze bir kuştur.Umut bitince hayat biter. Umut fakirin ekmeği,umar ha umar. Ben 31 yaşındayım,hiç evlenmedim sadece aşk için yaşıyorum. Herkesin aşkına da saygı duyarım.Sevgiler.

Bence yorma sen kendini boşuna düşünüp kafanı yorma çünkü zaten hem uzaksınız hemde bişeyler bitmiş ki sana ters konuşuyor hiç taaviz verme arama sorma kendi hayatına bak canımm..

Bence üzerine fazla gitmişsin bıraksaydın ne zaman isterse o zaman arasın sonra bakarsın kendiliğinden aramaya başlardı,bence üzerine gitme güzelce konuşun anlayışla karşılıycaktır.umarım hallolur,evliliğe kadar gidecekse bence herşey düzelir tekrar...takma..:)

10 gunde bir aranıyorsun sana sürekli arama rahatsız etme diyor garip geldi acıkcası bu bana o aramasa bile senin aramana kızmaması lazım diye düşündüm bir an bence dönse bile sen isteme zaten seni terketmişmi etmiş ortada bir ilişki varmı yok diye düşünüorum yani dönmen için bir nedende yok canımm

bence bu adam ya evli ya da baska ciddi bir ilişkisi var neden beni rahatsız etme desin ki ? beni arama ben müsait olunca ararım seni falan acaba birinle birlikte mi yasıyor yoksa insan mesaj yazamayacak kadar neden müsait olmaz

hey arkadaşlar geri döndü aylar sonra ama ben istemedim. Çünkü gene aynıydı huyları. Katlanmak bu sefer zor geldi.
ayrıldıktan sonra tekrar aynı gerçekten olmuyormuş.
Hepinize sevgiler.

adam hem 10 günde bir arıyo hem de siz arayınca beni rahatsız etme diyo öylemi,çok açık ve net bu adam sizi sevmiyo açın gözünüzü kendini hint kumaşı sanıooo,ben bıraksam da o bırakmaz beni diyoo
biran önce kurtarın kendinizi ve sizin kıymetinizi bilecek yeni limanlara yelken açınkaydirigubbakcemile4
hayat kısa böyle insanlarla heba etmeyin o gitsin kendi gibi birini bulsun aklı başına gelir o zaman:dilcikar:

mail yazmana bile beni rahatsız etme diyen biri... hımm ilginç.. boşver dönmese daha iyi bence ;)

döner adam alismis aramana biseler yapmana sen bi sure birak biseyler yapmayi akli basina gelsin, benim daha önceki iliskim böleydi adam seni istemiyorum sevmiyorum derdi aglardim sizlardim sonrasinda ne yaptim kendine gel dedim istenmiosun kabullen nezaman ben kabullendim adam evlilik teklifiyle geldi ama benden gecmisti :)

10 günde bir arıyorsa bu adam evli olmasın kimse bu kadar uzun süre sevgilisini aramadan bırakmaz ama senide bitirememiş kızkardeşinin araması felan anlaşmalıdır bence ama sen sen ol hayatına tam gaz devam et bitir ama biz ne desekte sen dayanayıp gene barışırsın gibi geliyor hayatta başarılar:kkk:

emin olun bir sure sonra kendiniz dönse bile kabul etmiyorsunuz aslinda biz bayanlar kendimize yediremedigimizden bu durumu kabullenmemiz zaman aliyor.
benimde vardi böle internetten tanismistik yanima gelmisti 4 gun kaldi sonrasinda ne telime ne msjlarima cvp verdi bittiysede bitti deseydin dedim ona bile cvp vermedi bende bi kac ay aradim aradim durdum aramamin sebebi bitip bitmedigini kabullenememekdi . msnden silmemis engellemis benim aramalarim kesilince kendiliginden engelimi acti tabi hic umursamadim yavas yavas konusmaya basladik beni özledigini vs söledi tabi benim tek derdim döndugunu görmek olmustu son zamanlarda bir yil sonrada olsa cok sukur gördum simdi msnimde var ama hic bir önem teskil etmiyor..

bence ne uğraşmaya ne üzülmeye değer... Bence ilişkiyi tek başına yaşamışsın arkadaşım... Ne kadar yoğun olursa olsun yatmadan önce 2 dk da ayıramazmıydı sana... Ya da ne demek mail atma , rahatsız etme... Bir ilişkin varsa paylaşımlardan mutlu olursun...

Kendine gerçek bir ilişki yaşayabileceğin birini bulmanı diliyorum ...

kesınlıkle ...

Yokmus bır ılıskı bıle sana yazık olmus
kadınlar bıraz daha hassas
ben gercek bır ılıskıyı bıtırdım de adama bısı olmuyo
yıne bız uuzluyoruz ne olursa olsun
yoluna devam et
senı sevecek ve deger verecek bırını bekle
kesınlıkle sevmek degıl sevılmek onemlı dıyorum bılemem tabı gorecelı ama bence...

Ortada bir ilişki yokmuş zaten anladığım kadarıyla..10 günde bir arayan bir insan nasıl sevgili olur,yapmayın lütfen...Sevgi yok,ilgi yok..Yolunuza devam edin derim..:umursamaz:

Çok doğru 10 günde bi arayıp msj attığındada rahatsız etme diyen adamdan bir cacık olmaz..Yoluna devam et derim..:34:

Back
X