- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Off çok teşekkür ederimKabullenmen lazım yavaş yavaş daha yeni olduğu için duygularının böyle olması normal,ama bana sarılabilirsin
Msj atmamak için çok zor tutuyorum kendimi o attı ama cvb vermedim cvb vermeye değer bir şeyde yazmamıştı zatenValla tek öğrendiğim şey geri dönsün istiyorsan umursama. Yok iyice benden soğusun diyorsan msj at ara peşine düş. Ben 28 yıllık yaşantımda maalesef hep bunu gördüm.
Valla tek öğrendiğim şey geri dönsün istiyorsan umursama. Yok iyice benden soğusun diyorsan msj at ara peşine düş. Ben 28 yıllık yaşantımda maalesef hep bunu gördüm.
Bir kere attıysa devamı gelir. Hele bide sen cvp vermemişsin ohh misMsj atmamak için çok zor tutuyorum kendimi o attı ama cvb vermedim cvb vermeye değer bir şeyde yazmamıştı zaten
Neden soğusun istedin kiben benden soğuması için her şeyi yaptım hatta nefret ettirmeye bile getirdim mevzuyu. iyi geldi bu daha çok kabullendim.
ama bir yandan da
onun gözünde bu kadar küçülmem zoruma gidiyor artık.
Atarmı acaba hiç sanmıyorum daha atacaginiBir kere attıysa devamı gelir. Hele bide sen cvp vermemişsin ohh misşimdi ikinci msji ne atsam da cvp verse diyordur.
Atar. Adım soyadım gibi eminim. Hep aynı numara bu erkeklerin yaptıkları.Atarmı acaba hiç sanmıyorum daha atacagini
Siz olmasaniz ne yapardım bilmiyorum iyiki varsınız.O atmazsa biz sana atarız üzülme sen
Dik duruşumu bozmayım o zamanAtar. Adım soyadım gibi eminim. Hep aynı numara bu erkeklerin yaptıkları.
Bence bozma. Atınca msj buraya beni etiketle. Artık bu kaçıncı doğru skorum bakarımDik duruşumu bozmayım o zaman
Ne soyledin de agir gelmiş ona belki telafi edebilirsin??Ayrılığı o istedi bir çok konuda anlaşamıyorduk bu ilişkiden soğudum dedi bitirdi bir hafta sonra bir mesj attı beni kötü bilme böyle olması gerekiyordu falan diye sana dönmedim bana konuştuğun ağir kelimeler vardı onları unutmadım o yüzdende dönmem falan diye birde aynı yerdeyiz hergün görüyoruz bir defa da olsa birbirimizi ve ben dayanamıyorum bugün çok ağır geldi çok özledim sarılmak istiyorum 3 aylık bir ilişki o 31 ben 33 yasindayim
Ayrılığı o istedi bir çok konuda anlaşamıyorduk bu ilişkiden soğudum dedi bitirdi bir hafta sonra bir mesj attı beni kötü bilme böyle olması gerekiyordu falan diye sana dönmedim bana konuştuğun ağir kelimeler vardı onları unutmadım o yüzdende dönmem falan diye birde aynı yerdeyiz hergün görüyoruz bir defa da olsa birbirimizi ve ben dayanamıyorum bugün çok ağır geldi çok özledim sarılmak istiyorum 3 aylık bir ilişki o 31 ben 33 yasindayim
Birşey dediğini sanmam aşağılık kompleksi vardır muhtemelen bizim kız 2 beden büyük gelmiştir.Ne soyledin de agir gelmiş ona belki telafi edebilirsin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?