- 26 Şubat 2017
- 124
- 75
- 98
- Konu Sahibi Sirinprensess
-
Dini konuların yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayınDini konu yasak. Arayın diyaneti sorularınızın cevabını alın. Burada bizim yarım yamalak dini bilgilerimize nasıl güveneceksiniz?
Hanımefendi bu işin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen bu şekilde konuşmayınAlo fetva hattını arayın dini nikah nasıl düşer diye . Bu arada dini nikah yapinca ne oluyor nikahın amacı insanlara evlendiğini duyurmaktir kendi aranızda oyuncak gibi bunu yapıyorsunuz manası kalmıyor . Günah mı olmuyor siz bunu yapınca zannediyorsunuz?
Beni oyalayan oydu bilmediğiniz halde kaçardım falan demeyin hoş değil4 tıl nişanlı kalsam ben de kaçardım. Ayrıca dini nikahın geçerliliği ne ki adam gitmiş işte bitmiş. Yoluna bakman lazım
İnanın bana ne düşüneceğimi bende bilmiyorum gerçekten yaşadığım şeyi anlatmanın mümkünatı yokDini nikah konusunda bilgim yok ama sizin durumunuzda olsam bunu düşünmezdim bile
Nikahın amacı duyurmaktır, dini nikah derken nasıl yaptınız ilan ettiniz mi ailelerin haberi var mı? Yoksa aranızda mı yaptınız?Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bilgisi olan yazarsa sevinirim. 6 yıllık ilişkim bitti. Bunun 4 yılı nişanlılık. Ramak kala evliliğe terk edildim. Bir anda ortadan yok oldu ayrılık haberini ailesinden aldım. Sorum şu bizim dini Nikahımız var ve bu herif benden ayrılmak için bile karşıma çıkmadı. O yüzden de boşanma gerçekleşmedi. Bu nikah nasıl düşecek zaten herif ortada yok. Mehirim var almak istemiyorum haram etmek istiyorum böyle bişey yapabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.
Bende çok üzülüyorum ama kısmet değilmiş allahtan geliyor napalımO değilde üzüldüm yani
Aslı nedir? Nikah neden yapılır biliyorsunuz değil mi ? Mağdur olan sonuç olarak kadın oluyor işte böyle işlerde .Hanımefendi bu işin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen bu şekilde konuşmayın
Ailesiyle haber yollayın dini nikah düşsünDini konuların yasak olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın
Tabiki ailelerin haberi vardıNikahın amacı duyurmaktır, dini nikah derken nasıl yaptınız ilan ettiniz mi ailelerin haberi var mı? Yoksa aranızda mı yaptınız?
Bosverin öyle bir nikahınız yok zaten, siz var sanmışsınız sadece bunca zaman.Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bilgisi olan yazarsa sevinirim. 6 yıllık ilişkim bitti. Bunun 4 yılı nişanlılık. Ramak kala evliliğe terk edildim. Bir anda ortadan yok oldu ayrılık haberini ailesinden aldım. Sorum şu bizim dini Nikahımız var ve bu herif benden ayrılmak için bile karşıma çıkmadı. O yüzden de boşanma gerçekleşmedi. Bu nikah nasıl düşecek zaten herif ortada yok. Mehirim var almak istemiyorum haram etmek istiyorum böyle bişey yapabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.
Siz sormussunuz arkadaş cevaplamış.Hanımefendi bu işin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen bu şekilde konuşmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?