Terk edildim, dini nikah?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sirinprensess

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
124
75
98
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bilgisi olan yazarsa sevinirim. 6 yıllık ilişkim bitti. Bunun 4 yılı nişanlılık. Ramak kala evliliğe terk edildim. Bir anda ortadan yok oldu ayrılık haberini ailesinden aldım. Sorum şu bizim dini Nikahımız var ve bu herif benden ayrılmak için bile karşıma çıkmadı. O yüzden de boşanma gerçekleşmedi. Bu nikah nasıl düşecek zaten herif ortada yok. Mehirim var almak istemiyorum haram etmek istiyorum böyle bişey yapabilir miyim. Şimdiden teşekkürler.

Alo fetva hattını arayın dini nikah nasıl düşer diye . Bu arada dini nikah yapinca ne oluyor nikahın amacı insanlara evlendiğini duyurmaktir kendi aranızda oyuncak gibi bunu yapıyorsunuz manası kalmıyor . Günah mı olmuyor siz bunu yapınca zannediyorsunuz?

Şimdi tam konuyu anlamadım ama. Siz nişanlıydınız resmî nikah yapılmadan kaç gün önceden dini nikah yapıldı ve şahitler kimlerdi. Yani açıkçası sanırım konu yanlış yere yapıldı buraya değil diyanete sorun bence yahu bilgisi olan çıkar mı bilemedim hadi çıksa ne kadar güvenilir bilemedim

4 yıl nişanlı kalsam ben de kaçardım. Ayrıca dini nikahın geçerliliği ne ki adam gitmiş işte bitmiş. Yoluna bakman lazım

Son düzenleme:
Hanımefendi bu işin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen bu şekilde konuşmayın

Nikahın amacı duyurmaktır, dini nikah derken nasıl yaptınız ilan ettiniz mi ailelerin haberi var mı? Yoksa aranızda mı yaptınız?

Dini konular yasak ama resmi nikah yapilmadiginda zaten tek başına dini nikah geçerli değildir o yüzden birşey yapmanız gerekmez nikahın amacı evlendiginizi duyurmaktir

Hanımefendi bu işin aslının ne olduğunu bilmeden lütfen bu şekilde konuşmayın
Aslı nedir? Nikah neden yapılır biliyorsunuz değil mi ? Mağdur olan sonuç olarak kadın oluyor işte böyle işlerde .

Bosverin öyle bir nikahınız yok zaten, siz var sanmışsınız sadece bunca zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…