• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edildim fakat adamın dengesizliğinden kurtulamadım!

Bak bunlari bende yasadim kopek gibi pesinden kostum sebepsizce terk edildim. Ustune aldatildigimi ogrendim ve sevdigim icin goz yumdum. Sonuc olarak yine terk edildim. Bunun sonu yok. Birak engellesin. Hicbir sey icin ugrasma gercekten degmiyor. Ve suan 1,5 senelik bir iliskim var cokta mutluyum. Hayata karamsar bakma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok büyük konuşmuş..
Bana kalırsa amacı vicdan falan rahatlatmak değil..
Bu ayrılık aşamasında seni arayıp sorması vicdanını rahatlattığını göstermez.Aksine hala seni sevdiğini gösterir..
Şimdi terkeden taraf o olduğu için geri dönmeyi gururuna yediremez.
Sizden bir fırsat bekler..
Canı sıkılmış olmalı..
Ani alınmış bir karar olarak görüyorum..
Sevmeseydi bu kadar çökmezdi..

Canım sevgisinden şüpheliyim ben artık birincisi bu, madem merak ediyor seviyor kararının net olduğunu göstermek için her yerden niye engelliyor sanki ben her dakika taciz ediyorum rahat bırakmıyorum. Ne çirkin bir şey bu ya! Yediremiyorum kendime.

Bak bunlari bende yasadim kopek gibi pesinden kostum sebepsizce terk edildim. Ustune aldatildigimi ogrendim ve sevdigim icin goz yumdum. Sonuc olarak yine terk edildim. Bunun sonu yok. Birak engellesin. Hicbir sey icin ugrasma gercekten degmiyor. Ve suan 1,5 senelik bir iliskim var cokta mutluyum. Hayata karamsar bakma.

Haklısın canım şimdi sıcağı sıcağına yaşanan şeyleri sindiremedim ben hala, Allaha havale ediyorum ya hayırlısı neyse o olsun ama beni rahat bıraksın istiyorum, gittiysen bitti sorma artık ya :18:

Canım sevgisinden şüpheliyim ben artık birincisi bu, madem merak ediyor seviyor kararının net olduğunu göstermek için her yerden niye engelliyor sanki ben her dakika taciz ediyorum rahat bırakmıyorum. Ne çirkin bir şey bu ya! Yediremiyorum kendime.

Ayrılınca insan ne yapar..
Geneli oradan buradan siler , iletişim yerlerini kapatır vs.
Ayrılık imajına bürünmüş anlayacağın..

Dedigim gibi bu bir taktik. Psikolojik olarak senin canini sıkıyor. Bana kalirsa arkana donup bakma. Sende onu engelle. Cunku ondan haber aldikca onun adini duydukca duygularin devreye gecer.

Ayrılınca insan ne yapar..
Geneli oradan buradan siler , iletişim yerlerini kapatır vs.
Ayrılık imajına bürünmüş anlayacağın..

Dedigim gibi bu bir taktik. Psikolojik olarak senin canini sıkıyor. Bana kalirsa arkana donup bakma. Sende onu engelle. Cunku ondan haber aldikca onun adini duydukca duygularin devreye gecer.

Doğru diyorsunuz, böyle bir aptallık yaparak beni takip edebileceği yerleri de elinden kaçırdı artık daha çok merak edecek eminim ortak arkadaşımıza da diyeceğim beni sorarsa bilmiyorum de geç

Canım gercekten bu bi süreç. Yanlış kararlar alma önemli olan senin mutlulugun.

Canım gercekten bu bi süreç. Yanlış kararlar alma önemli olan senin mutlulugun.

Ya ben çok sinirliyim ama seviyorum da, çok isterdim onunla devam etmeyi ama resmen beni yapışkan kız moduna soktu 1 yıllık sevgilisiyim ben onun ya. Böyle hayatından silmek için çaba harcamak niye onu yediremiyorum kendime :( ne aldattım ne bir kere olsun yalan söyledim. Çevremdeki kızlar aynı anda kaç erkeği elde ederken ben yolda bile kafamı yerden kaldırmadım, sadakatimi sonuna kadar gösterdim ama ortada bırakılan ben oldum. O korkak gibi kaçtı.

Canim o zaman cik karsisina konus icindekileri tutma anlat sakince. Yoksa icin icini yer. Bazen gurur yapmamak lazim. Sana baris demiyorum ama istersen bi dene kendin icin.

Canim o zaman cik karsisina konus icindekileri tutma anlat sakince. Yoksa icin icini yer. Bazen gurur yapmamak lazim. Sana baris demiyorum ama istersen bi dene kendin icin.

Ayy ölsem konuşmam tatlım ya, iyice kendini bir şey zannetti. Görmesin yüzümü bir süre, sesimi duymasın bakalım mutlu olacak mı? İşin kötü yanı aynı mahallede oturuyoruz.

Haklisin canim. Hep aynilar hep egolari boylarindan buyuk. Off bak o kotuymus.

Haklisin canim. Hep aynilar hep egolari boylarindan buyuk. Off bak o kotuymus.

Hepsinde aynı kafa var "1 ay üzülürüm geçer." :/ onun nazını niyazını da kimse çekmez, biri aldatsın ortada bıraksın onu görürüm o zaman. Yazıklar olsun valla :43:

Aynen canim umrunda olmasin.

Twitter da kapanmış zaten beni sildiğine değmedi :1: ya bi arkadaşım araya ortak arkadaşınızı sokmanız onun sizin adınıza konuşması hiç doğru değil bu kimsenin haddi olmamalı dedi, ben de o ortak arkadaşımızı seviyorum bana çok destek oldu bu süreçte ama ona karşı içimde oturmayan bir şeyler var bazen yaptığı şeylerin altında bir şeyler arıyorum :26:

Yeni konu açmayıp buradan sorayım dedim. Adama dengesiz diyorum ama ben de bir gün nefret ederken ertesi gün acaba barışır mıyız diye delleniyorum. 10 Nisan'da tam 1 yıl olacak sizce ben o gün bir şey yazsam mı, aslında yazı falan yazıyorum bir şeyler yazıp kargoyla yollasam mı diye düşündüm. Eğer o gün kendisi bir şey yazmazsa yapmayayım değil mi? :43:

Back
X