Terk edildim ve onu unutamyorum...

jelly_bon

OffYineKapaliTümKapilar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
86
0
86
Almanya
Öncelikle sunu söylemek istiyorum,ablam bu siteye üye,bende onun adiyla girdim.
Bir derdim var paylasmak istedim,ablamda bana burayi önerdi,benim adimla gir dedi.
Simdi,ben yaklasik üc ay önce erkek arkadasim tarafindan terk edildim,terk etme sebebi ise,benden artik bikmasiydi,bana karsi hala duygulari varmis ama artik bu iliski'den sıkıldıgını söyledi.Bende tamam dedim.Hemen yeni bir sevgili edinmis kendine,hemde onlari hergün üniversite'de görüyorum,kol kola geziyorlar.Bu benim canimi cok acitiyor,hayatimda asla yapmam dedigim seyleri yapiyorum,sigaraya basladim,ara sira alkol de kullandim.Cünkü bir anlik olsa bile onu bana unutturuyor,ama kendime geldigimde tekrar önu özlüyorum.Her gün her gece disardayim,arkadaslara takiliyorum,belki sosyal aktiviteler onu bana unutturur diye,ama olmuyor.Gece eve geldigimde,telefonu elime aliyorum,bilinmeyen numaradan onu ariyorum,sesini duymak istiyorum,ben susuyorum,tabi oda anliyor benim oldugumu,ve alay eder gibi,madem aradin,sen sus beni dinle,bana sevgilisini anlatiyor.Cok fena oluyorum.Her seyi denedim,ama unutamiyorum,derslerimi bile takmiyorum,icimden gelmiyor.Sanirim ona asigim,birlikteyken ona bu kadar asik oldugumu fark edememistim,ama simdi o olmayinca anladim,meger ben ona asik olmusum.Her sey güzel giderken,birden bitiverdi,neden bilmiyorum,zaten iliski hep ona göre yolunu aliyordu,o ne isterse o oluyordu,her zaman onun istedigi yaerlere giderdik,ona ne yapmak isterse onu yapardik,sanirim onu cok simartmisim bu yüzden benden bikti.Okuldan bir cocuk,bana acildi ve duygulari oldugunu söyledi,cok hos cok düzgün bir cocuk,üstelik yakisikli,bir cok kizin begendigi biri,ben onunla biraz zaman gecirdim,arkadasca,ama baktim ki olmuyor,ben bu cocuga sadece arkadasligimi verebilirim,sevgimi degil,simdi cok korkuyorum,ya bu böyle devam ederse,ya hayatima kimseyi sokamazsam,onu unutamiyorum olmuyor...Sizinde böyle deneyimleriniz olduysa lütfen bana ögütler verebilirmisiniz,nasil unuttunuz siz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
biraz zaman geçsin canım. bırak zamana her şeyi. sonra karşına illaki başkası çıkacak hoşlanacağın. demek ki ötekisiyle yıldızın barışmadı. acın taze daha. kendine zaman tanı derim.

biraz zaman geçsin canım. bırak zamana her şeyi. sonra karşına illaki başkası çıkacak hoşlanacağın. demek ki ötekisiyle yıldızın barışmadı. acın taze daha. kendine zaman tanı derim.

3 ay oldu,o cok mutlu benimse icim parcalaniyor,onu baska bir kizla görünce,dayanamiyorum,onu kizla görünce

benimki de 1.5 yıl sürmüştü. ama illa unutursun merak etme. karşına hoşlanacağın biri çıkana kadar.

bilemiyorum,onu unutmayi cok istiyorum,aklimdan silsemde,gönlümden silemiyorum.
Unuturum insallah bir gün,sanirim bi hayli zaman gerekecek bunun icin :çok üzgünüm:

unut diyemem insan kendine söz geçiremez yapamaz...ama sende acının yanında hırsta oluşmuş terkedildin diye kendine yediremiyorsun...sanmasınki o insanın yüzü gülecek kimsenin üzüntüsü kimseye mutluluk getirmez.bir söz vardır'ağlayanın malı gülene kalmaz' sen sadece kendinle savaş.kendini sağa sola atıp içmek dağıtmak seni yıpratır baksana seni takmamış bile sence değermi bunları öyle bir insan için yaşamaya.he değse derimki savaş ama bitirmiş artık o seni kalbinde beyninde,gitmek isteyene dur denilmez...ben senin yerinde olsam onu takmam daha sıkı sarılırım hayatıma inadına gülerim...sende kendini toparla senin kendine değerin olmazsa kimsenin gözünde değerli olmazsın.bu acı seni öldürmediyse güçlendirsin!!! :1hug:

canim cok dusunmemeye calis olumsuz bu olayi olumluya cevir..
biliyorum cok zor ama kendini dusun derslerine ver kendini ickiye sigaraya degil kendini salarsan sadece kendine zarar verirsin..
icin acisada onu sakin arama yaptigi terbiyesizlik caninin yanmasi onu dusunmen hosuna gidiyor ama yanina kalmaz onun sen merak etme...simartma onu zaten yeterince simarmis..
hatalarindan ders cikart bir dahakine cok daha dikatli olursun..
o senin sevgini hak etmemis karsina mutlaka sevgini hak eden biri cikacaktir..
o hayatini yasarken senin gozyaslarini umursuyor mu?? hayir!!
hayatina devam ediyor sende guclu dur karsisinda..
inan ona degmez..cunku sevgine ve acina saygi duymuyor..
boyle biri icin tek damla gozyasina degmez hickimse senden degerli degil emin ol...:1hug:

valla seker herkeste en az bır tane vardır derınden ız bırakan ask acısı ama emın ol hepsı gecıyor sekerrr
hem senı ıstemeyenı sen neden ısteyeceksınkı neden onun ıcın su kısacık omrumuzden harcayalımkı?
3 ay dıyorsun bak gecmıs gerı gelmıyor sana kımse bu 3 ayını gerı vermeyecek
bence sevgıne degmez bırıymıskı bahanelerı cok sacma seyler ve hemen bır ılıskıye baslaması ve senın gorebılecegın ortamlarda oyle gezmesı kısılıgını bellı eder
kendıne guven kendını sev kendını onemse sadece sana bunu soylemek ıstıyorum
hıııccccc gıden ıcın aglayıp kendını kucultme.
hakedene hakettıgı kadar deger verkı kendı degerını kaybetmeyesın canım
daha karsına kımler neler cıkacak yuregını guzel tut rabbım en guzellerını nasıp eder emın ol

cok tesekkür ederim bu güzel yorumun icin,inan ki beni cesaretlendirdi.Eski günlerin hatiri bile kalmamis onda,hemde hic,ben onun sesini özleyerek telefon ediyorum ona,bir alo demesi bile bana yetiyor,o ise sen susda dinle,bana sevgilisini anlatiyor,hic saygisi kalmamis...

sagolun hanimlar,yorumlariniz cok faydali,bide gönlüme bunlari ben söyleyebilsem

canım benım bızı dıger canlılardan ayıran en buyuk ozellıgımız kalbımıze nefsımıze yenılmemek ıcın verılmıs akıldır
mantıgın neyın dogru oldugunu dusunuyorsa gonlun onu dınler sen ıstersenyerimsenibenyerimseniben

suan giittigin her yere yureginide goturursun unutman ewet cok zor ama cabalaman lazim bunun icin yaptiklarina bak ve kendini sogut ugraslar bul kendine kafani baska islerle mesgul et..
o zaman zor olmayacak unutman..a.s

bir kere şu telefonla aramalardan vazgeç. ve seni istemeyeni asla isteme. önce kendin önemli olmalısın. senle dalga geçen o bencil erkek bozmasını , silmelisin. onun sana yaptığı o bencillikleri,hep kendi istediğini yaptırmaları,tel, da sevgilisini anlatarak sana acı vermekten zevk alacak kadar acımasız ve kötü bir karakter olduğunu düşün. büyük ihtimalle senleyken bu kızda da, gözü vardı. ilişkiyi ,o yüzden bitirdiki o kızla olsun diye. yada son dönemde 2 nizi ,idare etti. işte bunları düşün ve bu acıya değmeyecek bir şahsiyet olduğunu, gör.
sen sana değer veren ,seninde ilişkide düşüncelerine,ve isteklerine ,kararlarına saygı gösteren ve bunu sanada bırakan birini bul, ilerde....
değmez canım böyle bencil ve kötü kalpli biri için kendini üzmeye. dünyaya bir kere geliyoruz. gez,eğlen.

canım bence de kendini değmeyecek bir kişi için boşuna üzüyorsun. bunu tabi ilerde daha iyi anlıcaksın.güçlü oolmaya ve kendini sevmeye çalış.aşkın sonu değmeyecek biri de olsa acı.bu da aşkın bir gerçeği.bu acıyı yaşayarak daha da güçleneceksin.yaşadılarımızdan tecrübe edip önümüze bakmalıyız.sana tavsiyem bol bol kitap oku.ferrasini satan bilgeyi okudun mu.gerçekten tavsiye ediyorum.bu zamanı kendini yetiştirmeye ve verimli kullanmaya çalış.kaygını biliyorum biri gitmeden biri gelemez....bu boyledir.kalp yenilenmeden sevemez bitecek kanayacak duracakk tekarar pırpır edecek ve
birine konacak.

okurken sinir oldu arama onu birdaha birde dalga geçiyor duygu vicdan diye birşey yokmuş onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…