Biraz fazla dramatize etmiyo musun sencede? Biraz ağır konuşacağım ki kendine gel diye. Bu hayatta o kadar güzel şeyler var ki, bi sevgiliden çok daha güzel çok daha mutlu edici. Onları bulmaya çalış.
Bir kadın erkeksizde dik durabilmeli, böyle ölüyorum bitiyorumlarla bir yere varamazsın. Şuan eğer onu ararsan kendine ilerde çoook kızacaksın, gururumu bile yok saydım diye. Ve eğer ararsan onun gözündede küçüleceksin. Bırak seni gururlu ve dik bir kadın olarak hatırlasın.
Biliyorum çok zor. Ama geçiyoooo. Vallahi geçiyo. Yeni ortamlara gir, yeni insanlar tanı, gez toz kafanı dağıt, canın istemiyo biliyorum ama bu sana çok iyi gelecek, zorla kendini.
Onun yokluğuna alıştıktan sonra onu bi daha hayatında istemeyeceksin. İyi ki bitmiş diyeceksin emin ol. Sen çok daha iyisine layıksın, düşünsene o senin yaptığın fedakarlıkları bile görmemiş, böyle bi insanla mı bir ömür geçirmek istiyosun? Hayat boyu sen kendinden taviz vereceksin ve o bunu fark etmeyecek bile.. Ne kadar bencilce. Kıymetini bilenle ol.. Seni senden çok sevenle.. Sabret sık dişini acıyo ama geçiyo..
Allah yardımcın olsun..