Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amodie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
19
3
86
Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.

Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .

ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.

Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?

Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.

Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .

ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.

Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?

Daha ilk cümlelerinizden yara bandı olduğunuzu anladım da siz nasıl anlayamadınız buraya takıldım.
Bundan sonrası için önünüze bakacaksınız yapacak bir şey yok.

7 senelik bir ilişkiden henuz cıkmış bir insana keske guvenmeseydiniz.

Daha konunun başında anlaşılıyor sonu. Sürpriz olmadı bana. Ve okuyan arkadaşlar da az sonra bana destek verecektir.

Şu an yapılacak bi şey yok. Kandırmış sizi. Bundan sonra daha iyi düşünerek adım atacaksınız.

Geçmiş olsun.

Allah size yaptığının aynısının bin katını karşısına çıkarsın.
Artık erkeklere hiç ama hiç güvenmiyorum.
Ne kadar çiğler yazıklar olsun.
Adam okumuş ama insan olmadığı için bir halta yaramamış.
Öldü bilin suratına bile bakmayın.
Yazık ya çok yazık.

Hiç mi düzgün biri kalmadı yahu?!

Rüya gibiydi 1 ay. Aşırı bir değer veriyordu. Sahilde el ele ,sarmaş dolaş :KK42: şehir dışı gezisi planlamıştık... nisanlisi hakkinda cok kesin konuşuyordu. Nişanlısı bu durumu biliyosa nasıl kabul etti..bir anda nasıl oldu bu durum demek gorusuyormus

Rüya gibiydi 1 ay. Aşırı bir değer veriyordu. Sahilde el ele ,sarmaş dolaş :KK42: şehir dışı gezisi planlamıştık... nisanlisi hakkinda cok kesin konuşuyordu. Nişanlısı bu durumu biliyosa nasıl kabul etti..bir anda nasıl oldu bu durum demek gorusuyormus
Hemen mi aşırı değer vermeye başladı?
Bir kere hemen canım bitanem derse onun altı fos çıkar.
Gene de yaptığı tam bir rezillik.
Bir de evleneceğiz demiş.

Tam sırtlan tam.:duduk:

Belkide hiç ayrılmadılar böyle şerefsizlerden herşey beklenir.. yapacağın tek şey sanki sen onu terketmişsin gibi uzak ve umursamaz davranmak. Öyle buz kes ki bi b.k yerine konulmadığını anlasın. En güzel intikam bu olur ona.. diğer türlü benim için ölüp bitiyor havalarına girer.

büyük genelleme yapacağım ama çoğu erkek doktorun üstünde mesleklerinin getirdiği bir "şeylik" var. genellemelere çok karşı bir insan olarak bunu söylüyorum. hastane ortamını çok iyi bilirim, aldatmayan erkek doktora henüz rast gelmedim.
üstüne düşmeyin ama bundan sonra atacağınız adımları beyin süzgecinden geçirerek atın.
örneğin nişanlısının eşyalarını atmaması, uzun süren ilişkiden çıkıp direkt size yönelmesi, flört etme eğilimi varmış zaten adamın.

Sonucu evlilik olsaydı basit biri değilim der miydiniz? Ne alaka basitlikle anlamadım.

Uzun süreli bir ilişkiden çıkmış ve nişan atmış adam sizle 6 ay içinde evlenme sözünü verdiğinde inandınız mı?

Kaç senelik sevgilisini 1 ayda unutup yeni biriyle evlilik planı yapacağını düşünmüşseniz şaşırdım. Yarabandı olmuşsunuz.

Bu erkeklerin hepsi mi böyle olur. Sizin icin hayırlısı böyleymiş. Takmayın bence. Değecek bir insan değilmiş zaten

1 ayda bukadar ileri gidecek nevardi.. hemen yelkenleri indirmissiniz size yanasmasiyla ve teklifini hemen kabul etmissiniz onun icin kolay olmussunuz.. evinde eski nisanlisinin esyalarini gormussunuz sorun etmemissiniz.. o zaten karaktersizin tekiymis ama siz guvenmediginiz halde cok ileri gitmissiniz bana gore.. haa bu saatten sonra onunuze bakicaksiniz tabiki tanimiyormus gibi davranip hatta gerekirse yuzune bile bakmiycaksiniz.. sizinde hayatiniza yeni birileri giricek tanisicaksiniz yeni iliskiler yasiycaksiniz elbet buda size tecrube olsun.. bidahaki sefer bukadar ileri gitmeden once iyice taniyin guvenin derim..

Hemen mi aşırı değer vermeye başladı?
Bir kere hemen canım bitanem derse onun altı fos çıkar.
Gene de yaptığı tam bir rezillik.
Bir de evleneceğiz demiş.

Tam sırtlan tam.:duduk:
En başından çok değer veriyordu. Bir ay olmuş ayrılalı. Ikinci ayda biz gezmeye başladık evleneceğiz dedi ve 2,3 gün geçmedi.. arayıp terk etti..

Hayata bak ya ne güzel adam sizinle gezmiş tozmuş günü gün etmiş sonra iş bitmiş hop eski nişanlıya geri dönmüş birde bütün yaptıkları yanına kar kalmış.. Muhtemelen bilmiyordur nişanlısıda bu ne adilik böyle ya ama yapacak bişi yok yüz göz olmaya gerekte yok Allaha havale edin sabredin elbet çıkar bi yerden ahınız.

En başından çok değer veriyordu. Bir ay olmuş ayrılalı. Ikinci ayda biz gezmeye başladık evleneceğiz dedi ve 2,3 gün geçmedi.. arayıp terk etti..
O evleneceğiz demesi senin güvenini kazanmak içindi maalesef.
Bir üye daha yazmış.Belki de nişanlısı ile ayrılmadı ara verdiler..Kesin ayrıldıklarına emin misin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X