Terk edildim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.
Kimsenin ne yaşadığına biz karışamayız.
Kullandırma fiili çok ağır bence.

Çok ağır.
Üsluba dikkat etmeliyiz.

Bir ayda bunları yaşayıp basit birisi değilim diyorsun. Güzelce kullandırtmışsın kendini.
Bana kendini. çok inanırdı.. komik birseyden kavga ettik. Çiçek gönderdi.. doğum.gunum oldu kutladık. Cok romantik zamanlar gecirdik. etrafta çok sevilen birisi.. iyi birisi diye tanınır. Ve hic böyle bir olayı olmayan biri. Hiç beklemiyordum.

Ya adam gözümün içine soka soka hastahaneye nisanlisini muayeneye getiriyor. Çalışanlarla beraber yemeğe gidiyor. nişanlısını durum fotoğrafına koyuyor . Ayrıldıklarını bilenler tebrik ediyor. O çok rahat hayatına devam ediyor ve kızı gerçekten seviyor görünüyor.. hayret ediyorum. Biz neydik.. sosyal medyadan kıza ulaşıp sahte hesapla yazmak istiyorum. Evdeki detayları, adamın özel yerindeki detayları versem inanır gibi geliyor..
Ya arkadasım yaparsan yap
Kadın diyebilir evet ayrıydık beni unutmak için yaptı ama olmamış diye
Sen ne yapıcan peki?
Çekil aralarından seviyorlarsa birbirlerini gururlu ol biraz ya
İstemişsin yaşamışsın birşey.adam zorla mı evine götürdü?istemişsin sevişmişsin
1 aylık adam evlilik diyor diye inanmayın ya
Çoğu erkek yatağa atmak için söylüyor bunu
Artık açın gözünüzü

Bana kendini. çok inanırdı.. komik birseyden kavga ettik. Çiçek gönderdi.. doğum.gunum oldu kutladık. Cok romantik zamanlar gecirdik. etrafta çok sevilen birisi.. iyi birisi diye tanınır. Ve hic böyle bir olayı olmayan biri. Hiç beklemiyordum.
Ama canım, bilmiyor musun ciddi olan bir erkek, çekingen olur. Ona bişey olduğu yok sen kendine yazık etmişsin ruhen çok yıpranmışsın...
Biz kadınlar biraz safız, hemen kanıyoruz inanıyoruz. Belki herkesi kendimiz gibi temiz, güzel düşüncede sanıyoruz ama olmuyor bazen. Olmadığında da üzülen taraf yine biz oluyoruz :( üzüldüm senin kalbini kırmasına..

yakinlastik.seviştik.
Bu detayı vermesen yorum yapamazdım :KK53:

Bu 1 yaşadığım neydi şimdi..

Bir ay gibi kısa bir süreye bunca şeyi sığdırdıysan böyle sonuçlanmasını da göze almışsın demektir..
Kaldı ki yazında "güvenmediğini" belirtmişsin..
Tavsiyem bir dahaki ilişkinizde süreyi daha uzun tutun..
Birini tanımak için 1 yıl bile yetmiyorken 1 ay kumar oynamak gibi birşey..

Bu
Ya adam gözümün içine soka soka hastahaneye nisanlisini muayeneye getiriyor. Çalışanlarla beraber yemeğe gidiyor. nişanlısını durum fotoğrafına koyuyor . Ayrıldıklarını bilenler tebrik ediyor. O çok rahat hayatına devam ediyor ve kızı gerçekten seviyor görünüyor.. hayret ediyorum. Biz neydik.. sosyal medyadan kıza ulaşıp sahte hesapla yazmak istiyorum. Evdeki detayları, adamın özel yerindeki detayları versem inanır gibi geliyor..
Bu yakışmaz bence. Biz de kadınız ve sırf kötü olan erkek olduğu halde, neden başka bir kadının mutluluğunu, hayallerini yıkalım ki?

Tamamıyla sizin hataniz! Bakın bir ilişkiden çıkınca unutma süresi tıbbi olarak bile o ilişkinin aşağı yukarı yarışı kadar süreç olduğu psikolog larca söylenir .. insan 3 ay baktığı kuşu bile 1 ayda ancak unutuyor 7 yıllık ilişki ve nişan olarak adı koyulmuş 1 ayda nasıl unutulur siz doktor oluşu yakışıklilik vs kapilmissiniz ama o sizi bence cepte aklını dagitabilecegi bir bayan olarak görmüş okullarda bence ilişki rehberligi eğitimleri verilmeli yolunuza bakın burda ikinizzde hatalisiniz maalesef

Çok güzel yaşanan 1 ay var ama diğer tarafta da 7-8 sene var. Üstelik resmileşmiş bir ilişki.
Yapacağınız bişey yok. Uzun ilişkiden çıkan bir adamla asla beraber olmamaya dair ders olarak kabul edin.

Için soğuyacaksa yap.
Ama sonrasında her türlü riski göze al.
Tayinle gitmen gerekebilir.
O kadında nasıl bir sırtlan ile beraber olduğunu görmüş olur.

Evlenirse de kendi seçimi olur.

Merhaba hanımlar lütfen bana yol gösterin.
Ben çalıştığım yerde biriyle tanıştım. Bu kisi nisanlisindan 1 ay once ayrılmış . Ilişkileri.baya 7,8 senelik var.. .tanistigim kisi Bir şekilde sohbet sırasında numaramı bahaneyle aldi. Hemsireyim. Kendisi doktor . iş ile alakalı değil , normalde numaram onda olmasa da olur.

Bu doktor olacak adamla sohbet etmeye başladık.disarda bira içmeye gitmeler,yemekler, sohbetler , gezmeler.
Ve biz sevgili olduk. Numaramı.alma niyeti de bu imiş .

ikimizde çalıştığımız yerde ilişkimizi sakladık.. evine gittim. Evinde hala çiftlere ozel kalpli ve üzeri yazili bardak,tabak vardı. nisanlisiyla birlikte aldığı ozel eşyalar vardı. Atmamis.. görünce bozuldum ama sorun etmedim. Sordum. Güldük geçtik. yakinlastik. seviştik.

Bu arada hastahanede nobetlerimiz denk geliyor. Yanına gidiyorum ama kimse ilişkimizi bilmiyor. Bana hastahaneye isimsiz çiçekler gönderiyor.. . Evinde sabahladigim oldu. Öyle güzel sözler ediyordu ki.. Ben en başta güvenmediğim için bana eski ilişkisini bitirmekte kararlı olduğuna inandirdi.
herşey güzel gidiyor ilerisi icin planlar yapıyoruz. Ciddiyiz 6 ay icinde evleniyoruz. Bir gun aniden beni aradi ,benden ayrildi ve nisanlisina döndüğünü soyledi. Bende ağzıma ne gelirse saydirdim. Bu 1 ay yaşadığım neydi şimdi.. ben bu kadar basit birisi değilim.. ne yapmalıyım bundan sonra ?
Söyleyince de çatmış oluyoruz ama madem bu kadar basit biri değilsin nişanlısından daha ayrılalı bir ay olmuş bir adamla niye hemen ilişki yaşıyorsun sevgili olalım dediğinde güvenene kadar ağırdan alsaydın 6 ay içinde ciddi ilişkisi bitmiş kim evlenir bunu gerçekten kendinize sordunuz mu ?

Öncelikle geçmiş olsun. Sizden 4 yaş küçüğüm 7 ay önce 2 senelik mesafeli ilişkimi sonlandırdım, aldatmayla bitti. Kendisi benden 4 yaş büyüktü. Benle tanıştığında 2 senelik ilişkisinin üzerinden 5 ay geçmişti. Ona rağmen ben bile yara bandı olduğumu düşünüyorum. 7, 8 senelik ilişkide karaktersiz herif sizle gerçekten vakit geçirmiş. Zaten başkalarından gizlemesi de ayrı olay çünkü ben de onun her arkadaşını bilirdim ama meğersem onun arkadaşları beni hiç bilmemiş. Anlatıyorum diyordu. Aldatıldıktan sonra bir arkadaşına sinirle yazdığımda aldığım cevap senin kim olduğunu dahi bilmiyorumdu ve çok üzüldüm. Hiç güvenmemeliydiniz ama insan kanıyor işte. Ben gidip kıza aldattığını söylemiştim ama kız bana inanmadı, ruh hastası falan dedi bir iki kez. Bence siz iyice düşünün anlatsan da bir şey değişeceğini sanmıyorum. Iş yerinizde problem yaşama ihtimaliniz çok olur. Değmez çünkü bir şey değişmeyecek... Geçmiş olsun. Insallah o daha kötüsünü yaşar. İğrenç adam.

Tam bir karaktersizmis.. ama o kadar uzun bir iliskiden çıkmış adamın hemen sana kendini yamamasindan nasıl şüphe etmedin😏 hiç mi demedin bu sevgi birden nasıl geldi.. gerçek mi değil mi😏 bundan sonra yapabileceğin tek şey umursamamak. O nasıl hayatına kaldığı yerden devam ediyorsa sen de onu yapmalısın. Başka seçenek görünmüyor

• Beğen
Reactions: 000
Kesinlikle nişanlısına söylemeyin. Nasıl bir tip olduğunu bilmiyorsunuz hatunun sonuçta.
Eski sevgilimin beni aldattığı kıza yazmıştım, böyle böyle durum hani ikimizi aynı anda idare ediyor görünene göre diye.
Kız beni manyak ilan etti. Üstte cıktı bildiğin. Sen de seni sevmediğini biliyordun, hayatımıza burnunu sokma diye. Kendi de eski sevgilim gibi karaktersizdi anlayacağın. Aldatan değil, aldatılan suçlu onun zihin yapısına göre.

Ayrıca hatuna söylersen adamı hala önemsediğini, durumu hazmedemedigini göstermiş olursun.

Uzun süreli bir ilişkiden çıkmış ve üstelik yeni ayrılmış birisine güven duymamak, kafasını toparlaması için zaman vermek gerekiyor. Çünkü o an sevgi bitmiş olsa bile alışkanlık devam ettiğinden maalesef ki o süreci atlatacak insanları hayatlarına alabiliyorlar.. Bir süre sonra da bu sekile ayrılığı seçiyorlar

Kesinlikle nişanlısına söylemeyin. Nasıl bir tip olduğunu bilmiyorsunuz hatunun sonuçta.
Eski sevgilimin beni aldattığı kıza yazmıştım, böyle böyle durum hani ikimizi aynı anda idare ediyor görünene göre diye.
Kız beni manyak ilan etti. Üstte cıktı bildiğin. Sen de seni sevmediğini biliyordun, hayatımıza burnunu sokma diye. Kendi de eski sevgilim gibi karaktersizdi anlayacağın. Aldatan değil, aldatılan suçlu onun zihin yapısına göre.

Ayrıca hatuna söylersen adamı hala önemsediğini, durumu hazmedemedigini göstermiş olursun.
Ay ben de ruh hastasi damgasi yemistim. Kiz benle sosyal medyadan bayagi ugrasmaya calisti. Manyak midir nedir bunlar ya. Allah akil fikir versin. Aldatanlar masum aldatilanlar ruh hastasi... Ve konu sahibine son kez tavsiyem soylememesidir.

Ya genelleme yapmak istemiyorum ama doktor erkeklerden iğreniyorum. Hepsinde böyle hikayeler oluyor. Ayrıca boşver önüne bak. Şimdi böyleyse bu adam evlenince ne haltlar yer kimbilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X