Terk edildim

sivridil

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.473
566
323
Bahsetmiştim. 2.5 aylık bir ilişkim vardı. Yazıyordu ama görüşme çok azdı.

Haftasonu memleketine gitti , döndü. O arada beni farklı bir konudan tartısmıstım.(beni insta storyden engellemiş çünkü erkek storysi atmış bla bla)

Bugün ben doğuluyum. Haftasonu ailemle çok cebelleştim olmadı diyerek beni terk etti.
Gitsin def olsun diyeceksiniz. Ben 5 sene sonra hayatıma birini almıştım

GÜNCELLEME: Dün gece ayrılalı 13 gün oldu ve nişanlanmış. NİŞANLANMIŞ

Son düzenleme:
5 sene sonra siz onu hayatınıza almışsınız fakat belli ki o sizi hayatına alamamış. İnsanlar meyve sebze olmadığı için pazardan seçer gibi iyi mi kötü mü seçemiyoruz malesef. Bu geçen 2.5 ayınızı vakit kaybı olarak değilde tanıdım gördüm benlik değilmiş olarak görürseniz biraz daha içiniz ferahlar. Hayatta her zaman çürük elmalar olacaktır siz kendinizi üzmeyin

Ne guzel şeyler yazıyorsunuz teşekkür ederim. Ama tanıyan herkes iyi olduğunu söyledi. İnandım, inanmak istedim

Olay o değil aslında. Seneler sonra hayatıma aldığım ilk kişiydi. O yüzden kırgınım. Ona da değil yaşamıma
Lütfen böyle ben bahtsızım ben şansızım diye düşünüp kendinize kötü şansı çekmeyin. Bir tane çürük elma var diye elma yemekten vazgeçmiyorsak bir adam kötü diye şansımıza küsmemiz de çok yanlış

Aman diyim ana kuzusu olup ailesinin lafıyla hareket edenlerden aşkından ölsende uzak dur o aşk biter seni de bitirir. 2.5 ay az bi süre belki bağlanmışsınızdır ister istemez ama 2.5 sene olup bıraksa daha çok canınız yanardı. Yeni nesil erkekler pek nazlı

Haklısınız. Normalde 2.5 ay zaten süre değil. Birisi anlatsa gülerim. Ama hem hızlı ilerledi. Hem de evleniyorum demesi. Su an ortak arkadaşları o yalancıdır o da yalandır diyor bir de

Ama ben gerçekten yapamıyorum olmuyor. Çirkin değilim asosyal değilim.‘normal biriyim yani. Ama asla sevilmeyi başaramıyorum

Olay o değil aslında. Seneler sonra hayatıma aldığım ilk kişiydi. O yüzden kırgınım. Ona da değil yaşamıma
Boşver daha güzel günler seni bekliyor bunu bil. Bunu sindir. Aldatılmış boşanmış yaşını başını almış sindiremeyen kadınlar var sen dah yolun başındasın kendine yazık etme

Ama ben gerçekten yapamıyorum olmuyor. Çirkin değilim asosyal değilim.‘normal biriyim yani. Ama asla sevilmeyi başaramıyorum
Beynimiz ve yaydığımız enerji öyle bir şey ki kendi kendimizi böyle durumlara mahkum ediyoruz düşüncelerimizle. Sevilmeyi hak etmediğinizden değil de belki hak ettiğiniz ve sizi hak eden insan sizin karşınıza henüz çıkmadığındandır ne dersiniz? En güzel şeyleri yaşamayı hak ediyorsunuz sadece kendinize böyle mental block koymaktan vazgeçin.

Boşver daha güzel günler seni bekliyor bunu bil. Bunu sindir. Aldatılmış boşanmış yaşını başını almış sindiremeyen kadınlar var sen dah yolun başındasın kendine yazık etme
Öyle tabii de durup dururken, çok titiz davranırken bu yasadığım şey neydi? Nedendi ? Kalbimin ortasına öküz oturmayalı on sene olmuş heralde. Liseli gibi oldum birden

Öyle tabii de durup dururken, çok titiz davranırken bu yasadığım şey neydi? Nedendi ? Kalbimin ortasına öküz oturmayalı on sene olmuş heralde. Liseli gibi oldum birden
Hayatta her zaman hak ettiklerimizi yaşamıyoruz maalesef ne kadar dikkat etsek de olacak olan şeyler oluyor. Önemli olan hayat size kötü şeyler yaşattığında umudunu kaybetmemek. İnanın şansınıza küsmek size daha fazla kötü şans getiriyor

Ben de 8 yıllık iliskiden çıktım yeni. Ben de kötüyüm ama geçecek insallah

Haklısınız. İlişkiler arasında hızlı geçiş yapanlar hep daha da mutlu. Ben kırıldım ayrı bir şey.
İstenmeyen gelin mi oldum, bahane mi edildi düşüncesi ayrı bir şey.

Bana ailem köyden birini istiyor yazdı. Ama onu tanıyanlar yalandır hevesi geçmiştir diyor. Ama ıkı gün önce attığı mesajlarda. Sen hayatımdaki en güzel şeysin konusmaları

Sevilmek böyle bir şey değil ama ne sosyal olmanız ne çirkin olmanız... Karşınıza düzgün biri çıkınca bu niteliklerin ne kadar önemsiz olduğunu zaten göreceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…