Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum kadınlar klubüne.son 5-6 ay sıkıntı yaşadım ve sonuçta ne yapacağıma karar veremediğim için buraya üye olup sizlerin de fikrini almak istedim.3 aylık ciddi gayet ciddi hem de görüştüğüm birisi vardı.evlilik tarihleri bile konuşuluyordu aramızda.tabi ailemin içine o girdi ben de onun ailesinin içine girdim.bizi çok saygı duyduğum başka bir aile tanıştırdı bu arada.işi konumu her şeyi iyi tipi başta hoşuma gitmese de ev erkeği olabilecek gibi düşündüm ve olur dedim.şehir olarak farklı bir şehirdeydi ve 2 -3 haftada bir gelebiliyordu benim bulunduğum şehire.ama her akşam internet mesaj v.s haberleşmeler kullanılıyordu.aslında bu iş kesin gözüyle gerek benim ailem gerekse o ve onun ailesi bakıyordu.yaşımın da 35 olmasından dolayı ee artık sırası evlen baskıları sürüyordu tabi.ben de kendimi o moda sokmuştum açıkçası.daha önce de evlilik olarak hiç kimseyi ailemin içine sokmadım.bende hep şöyle bir düşünce vardı bir insanla ciddi isem o zaman ailemle tanıştırırım diye düşündüm.ancak evlenmeyi düşündüğüm insanda gerçekten bazı huylar çıktı ve mecburi olarak bu huyları ailem de öğrendi.aşırı kıskançlık, şüphe ,bir şekilde dengesiz kaprisler vs.vs. 10 gün kadar görüşmeme süresinden sonra beni görmek için geldiği zaman mesajla bu ilişkiyi bahsettiğim sebeplerden dolayı bitirdiğimi yazdım.tabi bu çıldırdı ve bir şekilde hazımsızlık mı ya da ne hissettiğini bilmediğim bir ruh haliyle benim ailemi bizi tanıştıran aileye kötüledi ya da şikayet etti tabi tam ne anlattığını da bilmiyorum.ama bana da mesajda cevap olarak yok işte ailen şöyle davrandı gibisine mesaj yazdı.sonra 1 kez internette konuştum ve yazdıklarından sanki o beni bırakmış ya da o da istememiş gibi davrandığını hissettim.bu arada ayrıldıktan sonra internette konuşmamızın sebebi arada insanlar olduğundan dostça ayrılmak istediğimden dolayı idi.2 hafta sonra bulunduğum yere geleceğini biliyordum bir sınav için ve geldiğinde beni aradı yalnız kendiliğinden telefon aramış gibi yaptı.ben de geri dönmedim ona.ve konu kapandı bitti.bu durumdan en çok üzülen annem oldu ama.onun benden çekindiği için beni arayamadığını söylemeye başladı.ben de üzüldüm elbette ama annemin bu sebepten üzülmesine daha çok üzüldüm.açıkça söyleyeyim ona karşı sinirim geçti ve nedense son 1 haftadır içimde onu aramam gerektiğine dair bir istek duyuyorum.ama cesaretim yok ve aradaki insanlara farklı bir şey söylemesinden ya da onu terkettiğimden dolayı egosunu tatmin etmek için benim hakkımda abuk sabuk konuşmasından korkuyorum şunu da yapabilir bu iş bitti hala beni neden arıyorsun diye kırıcı da olabilir.acaba onun bana yaptığı taktiği ben ona mı yapsam yani telefonum yanlışlıkla onu aramış gibi yapsa ama ben farkında değilmişim gibi davransam.yaa ben karakter olarak aslında asla tükürdüğümü yalamayan birisiyim nedense son 1 haftadır arama isteğim çok yükseldi. aslında istedim ki onun beni aramasını ve yaptığı dengezsizliklerden dolayı özür dilemesini yalnız o zaten yaptığı dengesizliklerin gayet normal olduğunu düşünüyor zaten en büyük sorun da bu hatasını kabul etseydi düzeltmeye çalışırdık.aramadı belki de bu yüzden aramak istiyorum onu.şunu da düşünüyorum farzedelim ki ben onu aradım bundan sonra hayatı bana daha da çekilmez hale getirebilir mi? çok karasızım ...