canım sadece senin yazdığın konuyu okudum arkadaşların yazdıklarını okumadım tamamen bağımsız yazıyorum.aranızdaki sorunlar neler bilmiyorum bahsetmemişsin ama terkettiysen vardır mutlaka bi nedeni.ve ben kendimden biliyorum;bana da öyle bi an geliyo ki neden terkketmiypsun diye soruyorum kendi kendime bazen seninki gibi 2 3 gün arayıp sormuyorum sonra özlüyorum,karnıma ağrılar saplanıyo onun bu kadar umursamaz olduğuna. sonra bi konusuyoruz herşey düzelmiş.ve ben hala sabrımın taşıcağı o günü bekliyorum çünkü sabrım taştığı anda sevgilmin bittiği andır zaten diye düşünüyorum.sana şunu anlatıcam canım bazen belki terkedebilmek en iyisidir..çünkü terketmediğinde (benim gibi) bişeyler aşına aşına yok oluyo. ben hep en etkilendiğim mesajlarını saklarım onun.geçen gün bir okudum o mesajları,şimdi ne o öyle mesaj çekiyo ne de ben artık aynı masumiyetle etkileniyorum..araya giren kırgınlıklar insanı da ilişkiyi de yıpratıyo..zaman herşeyin ilacı..bence zamana bırakıp birbirinizi özleyin biraz.inan insan soğuyup kendini dinlediğinde çok iyi geliyor.