• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

terk ettim ,çok mutsuzum ...

canım sadece senin yazdığın konuyu okudum arkadaşların yazdıklarını okumadım tamamen bağımsız yazıyorum.aranızdaki sorunlar neler bilmiyorum bahsetmemişsin ama terkettiysen vardır mutlaka bi nedeni.ve ben kendimden biliyorum;bana da öyle bi an geliyo ki neden terkketmiypsun diye soruyorum kendi kendime bazen seninki gibi 2 3 gün arayıp sormuyorum sonra özlüyorum,karnıma ağrılar saplanıyo onun bu kadar umursamaz olduğuna. sonra bi konusuyoruz herşey düzelmiş.ve ben hala sabrımın taşıcağı o günü bekliyorum çünkü sabrım taştığı anda sevgilmin bittiği andır zaten diye düşünüyorum.sana şunu anlatıcam canım bazen belki terkedebilmek en iyisidir..çünkü terketmediğinde (benim gibi) bişeyler aşına aşına yok oluyo. ben hep en etkilendiğim mesajlarını saklarım onun.geçen gün bir okudum o mesajları,şimdi ne o öyle mesaj çekiyo ne de ben artık aynı masumiyetle etkileniyorum..araya giren kırgınlıklar insanı da ilişkiyi de yıpratıyo..zaman herşeyin ilacı..bence zamana bırakıp birbirinizi özleyin biraz.inan insan soğuyup kendini dinlediğinde çok iyi geliyor. :29:

canım sadece senin yazdığın konuyu okudum arkadaşların yazdıklarını okumadım tamamen bağımsız yazıyorum.aranızdaki sorunlar neler bilmiyorum bahsetmemişsin ama terkettiysen vardır mutlaka bi nedeni.ve ben kendimden biliyorum;bana da öyle bi an geliyo ki neden terkketmiypsun diye soruyorum kendi kendime bazen seninki gibi 2 3 gün arayıp sormuyorum sonra özlüyorum,karnıma ağrılar saplanıyo onun bu kadar umursamaz olduğuna. sonra bi konusuyoruz herşey düzelmiş.ve ben hala sabrımın taşıcağı o günü bekliyorum çünkü sabrım taştığı anda sevgilmin bittiği andır zaten diye düşünüyorum.sana şunu anlatıcam canım bazen belki terkedebilmek en iyisidir..çünkü terketmediğinde (benim gibi) bişeyler aşına aşına yok oluyo. ben hep en etkilendiğim mesajlarını saklarım onun.geçen gün bir okudum o mesajları,şimdi ne o öyle mesaj çekiyo ne de ben artık aynı masumiyetle etkileniyorum..araya giren kırgınlıklar insanı da ilişkiyi de yıpratıyo..zaman herşeyin ilacı..bence zamana bırakıp birbirinizi özleyin biraz.inan insan soğuyup kendini dinlediğinde çok iyi geliyor. :29:

seni çok iyi anlıyorum ,bu kararı çok zor verdim inan bana ,ben herşeyi görüyordum ama işte sevdiğim için susuyordum hep eski kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrendim bu benim için son oldu hala onladır büyük ihtimalle halbuki onla asla evlenmeyi düşünmediğini söylemişti bana neyse işte benimde arkadaşlarım görüyordu üzüldüğümü bırak diyorlardı hep sen daha iyilerine layıksın ona kızıyorlardı,helede annem hep üzülüyordu ben üzüldüğüm için dönse barışsak yine olmaz yani annem asla kanul etmez ,bir gün çekip herşeyi anlattım üüzldüğümü böyle gitmeyeceğini,bir sevgili gibi sorumluluk almıyordu,her gün aramıyordu mesela ,diğer kızların erkek arkadaşları her dakka arıyor soruyor msj çekiyor bunda öyle bir şey yoktu ,aklına gelince arıyordu yanındayken çok iyiydi ama uzaktayken tanıyamıyordum çok üzüldüm,çok kırıldım ama bitirdim seni nasıl üzdüğünü çok iyi anlıyorum çok yormuştu beni bu ilişki falcı falcı gezdim bir sürü salaklıklar yaptım ama işte karşı tarafın tutumu çok önemli hadi dedim sabradeyim düzelir belki ilk erkek arkadaşımdı zaten ama olmadı bitirmek zorunda kaldım umarım senin durumun düzelir canım benim bu erkekler neden kızları yıpratıyor anlamıyorum bu kadar zor değil insan ilişkileri yada biz kızlar birinle olunca dünyayı unutuyoruz herşeyden vezgeçiyoruz kendimizden bile .

Ben teşekkür ederim pamuk (=
Insallah yazdıklarımı, benı dıkkate alr bu başlığı okuyanlar. Cunku hıcbır musluman kardesımın cınsel, fızıksel, ruhsal ıstısmarların konusu olmasını ıstemıyorm :/
gerçektende çok haklısın bunların yaptıkları istismar ..

Bence doğru bi karar vermişsin:46: elbette üzülürsün ama ilerde pişman olmazsın en azından.
Zaten onun istekleri,amacı farklıymış şimdi ne halt yerse yesin.
Sen kurtulduğuna sevin.
Umarım karşına seni mutlu edecek biri çıkar :31:

Bence bitirmekle çok iyi bi karar vermişin.
O seni haketcek biri değilmiş sakın pişman olma karşına seni haketcek birileri çıkar umarım...

Bence doğru bi karar vermişsin:46: elbette üzülürsün ama ilerde pişman olmazsın en azından.
Zaten onun istekleri,amacı farklıymış şimdi ne halt yerse yesin.
Sen kurtulduğuna sevin.
Umarım karşına seni mutlu edecek biri çıkar :31:

evet canım uzamadan bitmesi bu işin iyi oldu aynen ne yaparsa yapsın böyle insanlar doyumsuz duygu açı ,kandırmya çalşıyolar kızları işte iyi dileklerin için teşşekürler tatlım .

daha öncede bir konuda yazmıştım belki hatırlarsanız erkek arkadaşımı aramızdaki sorunlar yüzünden terk ettim ama içim çok acıyor iki haftadır konuşmuyoruz ,ona onu sevdiğimi söyledim ne dese beğenirsiniz senin duygularının bu kadar yoğun olduğunu bilmiyordum canım kırıldığın için özür dilerim iki hafta oldu aramıyor beni çok üzülüyorum geri dönse keşke ..

okuyunca bir an ben sandım senii :1: şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz. bende terk ettim sevgilimi , ve aradan bir hafta geçtkten sonra arkadaş kalalım dedim.oda tmm kalalım dedi geçenlerde

sordum ya sen ne kadar umursamazsın hemen unuttun mu falan ne dese beğenirsin :27: eski konuları açmasak , öyle hemen unutulmuyor ama şuan kpss ye vermeye çalışıyorum kendimi bende dedim ki tek merak ettiğim şey sen tamamen bitirdin mi ? oda kafamda evet dedi. Cnm aslında o sorunları biz durup dururken yaratmıyorduk.Gerçkkten vardı o sorunlar ki biz gidince onlar hiç birşy yapmadı aslında her zaman gidenler terk etmiyor.Kalanlar terk ediyor maalesef.

okuyunca bir an ben sandım senii :1: şuanda aynı şeyleri yaşıyoruz. bende terk ettim sevgilimi , ve aradan bir hafta geçtkten sonra arkadaş kalalım dedim.oda tmm kalalım dedi geçenlerde

sordum ya sen ne kadar umursamazsın hemen unuttun mu falan ne dese beğenirsin :27: eski konuları açmasak , öyle hemen unutulmuyor ama şuan kpss ye vermeye çalışıyorum kendimi bende dedim ki tek merak ettiğim şey sen tamamen bitirdin mi ? oda kafamda evet dedi. Cnm aslında o sorunları biz durup dururken yaratmıyorduk.Gerçkkten vardı o sorunlar ki biz gidince onlar hiç birşy yapmadı aslında her zaman gidenler terk etmiyor.Kalanlar terk ediyor maalesef.

tabikide bir kadın gidiyorsa nedenler çok savaşıyoruz önce seviyoruz diye ama karşı taraf gayet rahat yani kılını kıpırdatmıyor,bir sürü bahane vs valla canım kendi haline bırak ben öyle yaptım inan unutuluyor eskiden olsa içim içimi yerdi bir çok kez tartıştık ayrılmak istedim ,bırakmadı güya ama yine kendi bildiğini yaptı ,ilgisiz davrandı hem gitme derdi hemde sallamazdı beni 6 ayımı bu şekilde geçirdim hep üzüntü hep sıkıntı onun istediği gibi biri olmaya çalşıtım kendimden ödün verdim ama ortada sonuç yok ,bende gittim ,seninkide terk edildiği için böyle sallamaz havalara girmiş boşver erkekler ne olursa olsun terk edilmeyi hazmedmiyorlar ,sevmeseler bile ,benimki konuşuyordu hiç terk edilmedim falan filan diye şimdi otursun düşünsün hayatıma bakıyorum ben saçıma sardım yalnız bu seferde öyle oluyor kendinle ilgileniyorsun saç baş olayına giriyorsun,yenilenmek istiyorsun sende yap iyi geliyor,arkadaş olarak bile sallama .

tabikide bir kadın gidiyorsa nedenler çok savaşıyoruz önce seviyoruz diye ama karşı taraf gayet rahat yani kılını kıpırdatmıyor,bir sürü bahane vs valla canım kendi haline bırak ben öyle yaptım inan unutuluyor eskiden olsa içim içimi yerdi bir çok kez tartıştık ayrılmak istedim ,bırakmadı güya ama yine kendi bildiğini yaptı ,ilgisiz davrandı hem gitme derdi hemde sallamazdı beni 6 ayımı bu şekilde geçirdim hep üzüntü hep sıkıntı onun istediği gibi biri olmaya çalşıtım kendimden ödün verdim ama ortada sonuç yok ,bende gittim ,seninkide terk edildiği için böyle sallamaz havalara girmiş boşver erkekler ne olursa olsun terk edilmeyi hazmedmiyorlar ,sevmeseler bile ,benimki konuşuyordu hiç terk edilmedim falan filan diye şimdi otursun düşünsün hayatıma bakıyorum ben saçıma sardım yalnız bu seferde öyle oluyor kendinle ilgileniyorsun saç baş olayına giriyorsun,yenilenmek istiyorsun sende yap iyi geliyor,arkadaş olarak bile sallama .

haklısınn cnm bende aynen saçıma sardım :)) farklı bir renge boyatmayı düşünüyorum + kilomada takmış durumdayım diyetteyim off off yani :41:

haklısınn cnm bende aynen saçıma sardım :)) farklı bir renge boyatmayı düşünüyorum + kilomada takmış durumdayım diyetteyim off off yani :41:

inanmıyorum sana aynen bende ya spora başladım diyetteyim 4 kilom var verilcek aç aç geziyorum valla ayrılık iyi gelsin bize güzelleşelim iyice değilmi tatlım kaybedenelr düşünsün :)

inanmıyorum sana aynen bende ya spora başladım diyetteyim 4 kilom var verilcek aç aç geziyorum valla ayrılık iyi gelsin bize güzelleşelim iyice değilmi tatlım kaybedenelr düşünsün :)

aynen cnmm :))) onlar dşünsün tabii ama eminim bir gün pişman olucaklar ve iş işten gemiş olucak :)) bende ya bu aralar biraz fazlam var cilt bakımı falanda yapıyorum :))) tamamen kendimle uğraşıyorum :1:

evet canım herkesin yolu açık olsun biz hayatımıza bakalım onlar kendi hayatlarına bakıyordurlar eminim kendimize bakalım ağla üzül bir işe yaramıyor .

umarım canım karşı tarafada kızmıyorum artık herkes kendi yoluna iyi dileklerin için teşekkür ederim...

Back
X