terk mi edildim ??:'(

bir insanın başına ne geliyorsa kendi hatalarından geliyor bence ...hiç kimseyi suçlamamalı....

Yani anlayamıyorum....size ters ilişki öneriyor ,, ne demek bu yaaaa.... Seven insan, sevdiğine kıyamaz

,,zarar gelsin istemez...... Bu nasıl bir teklif....ve siz hala beni aramadı diyorsunuz....illa başınıza birşey

gelip pişman olunca mı anlıyacaksınız bazı şeyleriiii.... Bitirin bu ilişkiyi bir dahada görüşmeyin...inanın bu

teklife tüylerim diken diken oldu...ayrıca sizi aramadığına göre istediği şeyi sizde bulamadığı içindir...

şu anda zaten arayıp görüşmüyorum ve üzülmüyorumda sadece dünki psikolojimle aramıyor diye üzülüyorum yazmıştım ama şu an gayet mutluyum

arama motoruna yazın ve öğrenin

evet arama motoruna yazıp öğrendim:53: ve tüylerim diken diken oldu
daha doğrusu bunu biliyordum ama adının bu olduğunu bilmiyordum
bizim bir akrabamız evliydi eşi böyle birşey teklif etmiş bu sebep yüzünden hemen boşanmıştı

evet arama motoruna yazıp öğrendim:53: ve tüylerim diken diken oldu
daha doğrusu bunu biliyordum ama adının bu olduğunu bilmiyordum
bizim bir akrabamız evliydi eşi böyle birşey teklif etmiş bu sebep yüzünden hemen boşanmıştı

en iyisini yapmış ne demek oluyor bu ya hem dinimizce günah ,hemde sağlık açısındanda zararlı ve olmucak şey bu.
ya bu erkekler niye bu kadar pislik ve iğrenç yaratıklar
ben onu masumca severken o başka şeylerin peşindeymiş.
şu an öle huzrluyumki.

kızlar kusura bakmayın ama evli olduğum halde ne olduğunu anlayamadım
anal seks ne demek:26:

anal seks dinimizde günah olan birsey.. igrencin önünde gideni hata.. erkekleri anlayamiyorum bazen
yani normal yoldan seks degilde, büyük tuvaletini yaparsin ya.. iste ordan seks.. ( acik olmamak icin ugrastim umarim cok acik olmamistir) :26:

Back
X