• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedemiyorum

Daha iyisine bakin derim.
Ailene evlenmek istedigini soyle, uygun aday cikarsa gorus.
Daha iyisini bulursan ona git, olmazsa elinde bu var artik ne yapalim elindeki malzemeyle yetin derim.
Nasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyle

sebeblerin inanılmaz saçma bence
takılma başkalarının düşüncelerine, kapat göelrini onu düşününce huzuru hissediyorsan devam et ama gerçekten sevgi saygı kalmamışsa hiç zorlayıp zaman kaybetme

kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye
Bütün kızların ona aşık olması çok geçerli bi sebep, kesinlikle terk etmeyin.
Ilerde boşanırsınız daha mantıklı olur.

1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı

Siz şakamısınız

Nasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyle

Eeeeeeee ablacim yasim 30 baska alicim yok o yuzden cok guevnmesem de evlenmek zoundayim demedin mi?
Ben de bu psikolojiden cikman icin sana yol sunuyorum
Etrafinda baska insanlar da olursa dunyadaki tek erkegin bu abi olmadigini anlarsin daha saglikli karar verirsin

Alla alla sokaktaki her kadin bakiyor o kadar yakisikli ben hic gormedim.Foto olmadan inanmam.

Bence siz adamı gözünüzde büyütüyorsunuz.

Belki çok yakışıklı olabilir ama sokakta görsek bakıp geçeriz sadece.Merak etmeyin herkes sıraya girmiş sevgilisi bıraksa da biz alsak diye beklemiyodur.

Yakışıklılık ve millete nispet yapmaktan daha önemli şeyler gerekiyor sanırım evlilik için.

Evde kalma konusuna değinmiyorum bile.

Daha önce çok mu yakışıklıydı diye sormuştum, değil demiştiniz.
Başka üyenin konusuyla karistirmisim özür dilerim.

Insanlar neden sizi çekemiyor,etrafinizdaki herkes sizin medeni halimize göre mutlu ya da mutsuz oluyorlar. Siz ünlü müsünüz?

Guvenmediginiz, onunla bir gelecek gormediginiz, mutlu olmadiginiz bu iliskiye bile bile devam ederseniz ilerde bosaninca " kendim ettim kendim buldum" sarkisini soylersiniz. Su an diger insanlari mutlu etmemek icin ayrilmadiginizi soyluyorsunuz, yurumeyip bosaninca da mutlu olma ihtimalleri var. Saglikli bir dusunce yapisindaki kisi kendi mutlulugunu dusunur, cevresi yuzunden mutluluguna ket vurmaz. Yani demek istedigim elalem icin yasamaz. Bu sizin hayatiniz. Ilerde ayrilinca simdi yasayacaginiz ayrilik acisindan kat ve kat fazlasini yasarsiniz.
Yasim 30 demissiniz. 30 yas gec degil. Daha cok kisileri seversiniz, baska kismetler olur merak etmeyin.
Yakisikliyi kapmis desinler diye ya da baskalari kapmasin diye inatla yurutmeye calismak dogru degil. Guven ilmayan bir iliski eninde sonunda biter.

Siz ayrilmama sebeplerini yazmissiniz ama bu sacma o sevinmesin bu sevinmesin diye biriyle hayat kurulmaz ki bariz guven problemin var evlenip ayrilmaktan huzursz can yakici olaylar yasamaktansa smdiden ayril be tavsiyem hic evlenme bekar yasa hem sikiya gelemeyn brisin anladigim kadariyla valla bekar yasa ohhh ozgurluk gbisi varmı kızz bu gunlerini cok ararsin sonra senin yerinde olsam hic evlenmez gnumu gun ederdim

bu (mükemmel) adamı terketme isteğiniz nedendir

Beraber bi yola çıkabileceğime yanımda olacağına yaşlandığımda düştüğümde kilo aldığımda yine yanımda olacağına beni kısıtlayıp bunaltmayacağına hayatımı enerjimi ele geçirmeyeceğine güvenemiyorum ama yukardaki sebepler beni alıkoyuyo
sen psikoloğa görünmelisin ciddiyim tamamen takıntıların var ortada adamın yaptığı bişey yok geleceği hayal edip hayatında sorun arıyorsun

Hem bencilsin hem de asıl anlamda kendinden başka her şeyi düşünmüşsün.
1) Evde kalırım diye evlenmek cahilce kusura bakma kısmet bu çevrende yoksa kısmetse bir delikte bile bulabilirsin :)
2) Onları sevindirmeyeyim derken kendin ilerde mutsuz olup geç ama muhteşem bir zaferi o zaman yaşatırsın.
3) Kızlar harika yakışıklı sevgilisi var desin ya da kaybetmeyim diye uğraşmaktasın.
4) Elalem derdine erken düşmüşsün
5) Bence bu kadar yakışıklı bulamam demek istemişsin
6) Senin mutsuz olacaağından eminim, çünkü gerçekten seven bunların hesabını yapmaz. Menfaat, nasıl çatlatırım, aa yakışıklı kocayı kapmış derdindesin gerçekten sinir oldum yazmak istedim. Kırılma lütfen kendine gel bence

nerede yaşıyor bu aşırı yakışıklı oğlanlar ya.. biz niye her sabah mahmut abiler hikmet emmiler görüyoruz :63:

konuya cevap editi : bence evlenmemelisin, saydığın sebepler birisiyle evlenmek için oldukça saçma.

Pes yani!!
Sırf elalem için mecburi devamlılık
Siz iyi misiniz ???
Başkası sevinecek yok başkası kapacak diye ayrılmama sebebi olur mu ya!!

Bence yazdıklarınız okuyun daha mantıklı düşünürsünüz o zaman

Back
X