- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyleDaha iyisine bakin derim.
Ailene evlenmek istedigini soyle, uygun aday cikarsa gorus.
Daha iyisini bulursan ona git, olmazsa elinde bu var artik ne yapalim elindeki malzemeyle yetin derim.
Bütün kızların ona aşık olması çok geçerli bi sebep, kesinlikle terk etmeyin.kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
4) bizi çekemeyen arkadaşları sevindirmek istemiyorum
5) acı çekmekten korkuyorum ya bida kimseyi öyle sevemez ve unutamazsam diye
kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
1) yaşım 30 a geliyor bida kimseyi bulamayıp evde kalmaktan korkuyorum çevrem de yok
2) annesi ve kız kardeşi benden nefret ediyor ayrılıp onları sevindirmek zafer yaşatmak istemiyorum
3) aşırı yakışıklı ve çekici Bütün kızlar aşık ona çevresindeki herkes ağzına düşecek Sokaktan geçen 100 kadından 99 u döner bida bakar öyle yakışıklı
Nasıl hayatımda sevgilim varken başkasına mı bakayım alıcı gözüyle
bu (mükemmel) adamı terketme isteğiniz nedendirkızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var
sen psikoloğa görünmelisin ciddiyim tamamen takıntıların var ortada adamın yaptığı bişey yok geleceği hayal edip hayatında sorun arıyorsunBeraber bi yola çıkabileceğime yanımda olacağına yaşlandığımda düştüğümde kilo aldığımda yine yanımda olacağına beni kısıtlayıp bunaltmayacağına hayatımı enerjimi ele geçirmeyeceğine güvenemiyorum ama yukardaki sebepler beni alıkoyuyo
Hem bencilsin hem de asıl anlamda kendinden başka her şeyi düşünmüşsün.kızlar ben sevgilimi terketmeliyim ama cesaret edemiyorum bikaç sebebi var