Terkeden sevgilimden mesaj atmış.?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.893
726
123
Selam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.

O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?

Ne cevap yazdın
Bence hiç yazma, hastalıkta yanında olmayan birini def et hayatından ...
Yeni gördüm mesajı görüldü de yapmadım zaten asla ve asla barışmam. Ama cevap verip vermeme konusunda emin değilim sadece. Çok daha iyiyim sağol yazıp bıraksammı bilmiyorum.

Selam arkadaşlar
Hastalık sürecimi çoğunuz biliyorsunuz ve terkedilmiştim bu süreçte.
Yakın zamanda wp den aramıştı yanlışlıkla aradığını düşünüp cevap vermemiştim.
Dün gece mesaj atmış telefondan engellememiştim numarasını silmiştim.
Mesaj şu Selam adımı yazmış, umarım sağlığın iyidir son zamanlarda seni merak ettim, nasılsın.

O kadar sinir oldum ki. Bu şahıs sevgiliyken ben hastaydım gezmelere gitmişti. Çok merak ediyosan gelseydin yanıma dimi. Saydırıp kırıp dökesim var. O kadar emindimki yazacağından da. Sinirlerim zıpladı ne yapardınız siz olsanız?
Engelleyeydin?

Neden için de kalsın ki...asıl ihtiyacim varken gittin şimdi de sorma yaz....oyle bi mesaj olsun ki o tekrar yazdiginda cevap vermene gerek kalmasin uzatmadan kısa ve net

En en mantıklısı bence de
Sadece beni en kötü zamanımda bıraktı uhde kaldı içimde çok daha iyiyim diyip mi bassam engeli bilmiyorum.
Yazma.

Bir insanı cevapsız bırakmak en kötü intikamdır. Psikolojide yeri bile var. Bırak merakta kalsın. Beni dinle 🤓

Neden için de kalsın ki...asıl ihtiyacim varken gittin şimdi de sorma yaz....oyle bi mesaj olsun ki o tekrar yazdiginda cevap vermene gerek kalmasin uzatmadan kısa ve net
Yazılır mı yazılır böyle ama tartışma çıkar.
Ben de salaklık sağlıklı zamanlarımda sinyali veriyormuş aslında ki eski nişanlısı da ilgisizliğinden ayrılmış anladığım kadarıyla. Ben de yoğun çalıştığım için ilgisiz gelmiyodu ama hastayken yanımda olamayacağını kestirememişim.

Yazma.

Bir insanı cevapsız bırakmak en kötü intikamdır. Psikolojide yeri bile var. Bırak merakta kalsın. Beni dinle 🤓
Haklısın.
Hastayken bıraktın ama iyileşiyorum ben demek istiyorum neden bilmiyorum sanki hastayken terkedilmek çok içime oturdu :(

Hani ben senden ayrıldın ama iyiyim demek. Ama bu bile bir his iması işte gerek yok evet.

Haklısın.
Hastayken bıraktın ama iyileşiyorum ben demek istiyorum neden bilmiyorum sanki hastayken terkedilmek çok içime oturdu :(

Hani ben senden ayrıldın ama iyiyim demek. Ama bu bile bir his iması işte gerek yok evet.
Acınası bi mesaj. Çok klasik. Alt metinde yalvarış var. Olmaz. Yazma.

Yalvarış mı ciddi misin kız. Hiç anlamıyorum desene bu işlerden.
Sana ihtiyacım vardı hissi uyandırıyor. Totosunu kaldırma. Cevap yazmamak daima insanı değerli bi konuma çıkarır. Beyni hep bunu merak edecek. Sen kolay lokmaydın. Normalde cevap yazardın. Acaba niye yazmadın..... merak hiç bitmez. Sessizce kaybol. Kaybol ki beyni hep merakta kalsın. Psikolojiden anlayın azcık daaaa 😂😂😂😂😂

Acınası bi mesaj. Çok klasik. Alt metinde yalvarış var. Olmaz. Yazma.
Peki iyiyim herşey yolunda teşekkürler desem.
Sonraki şeylerine de cevap vermiycem. Ama yazma dersen yazmıycam. Şu an hala o kötü durumda olduğumu düşünmesini istemedim ama düşünse ne olacak niye buna takılıyorum bilmiyorum :(

Sana ihtiyacım vardı hissi uyandırıyor. Totosunu kaldırma. Cevap yazmamak daima insanı değerli bi konuma çıkarır. Beyni hep bunu merak edecek. Sen kolay lokmaydın. Normalde cevap yazardın. Acaba niye yazmadın..... merak hiç bitmez. Sessizce kaybol. Kaybol ki beyni hep merakta kalsın. Psikolojiden anlayın azcık daaaa 😂😂😂😂😂
Bravo işte bu

Çok iyi haklısın doğru.

Back
X