Kısaca hikayemi anlatayım kızlar... Ben eşimi sıkıp bunalttım biraz, çok üstüne düştüm, hep ilgi bekledim. Bunlar benim hatalarım. Bana dedi ki "bana biraz zaman ver, bu kadar üstüme düşme, ben seni seviyorum ama yapı olarak gösteremiyorum." vs vs. Ben kendimi tutamadım, eleştirdim, ayrılmak istedim sürekli, eşyalarımı topladım, hep koştu arkamdan bana gitmeyeyim diye ağladı hatta bir kere bayılmış taklidi yaptı sırf gitmeyeyim diye. Sonra... 1,5 hafta önce "artık dayanamıyorum, senin davranışların sürekli ilgi beklemen bendeki sevgiyi azalttı, soğudum ve artık birlikte olmamız imkansız" dedi, çekip gitti ailesinin yanına. Ben ağladım yalvardım ama dinlemedi. Şimdi geri çektim kendimi aramıyorum sormuyorum ama büyük ihtimalle bitecek gibi geliyor, boşanma işlemlerine başlıyoruz yakında. Düşünüyorum acaba gerçekten sevmiyor mu, yoksa hala eskisi kadar çok seviyor ama kafasını mı dinlemek istiyor diye. O kadar kafam karışık ki, ne yapsam bilemedim. Döner mi yoksa biter mi, siz ne diyorsunuz?