terkedenler,terkedilenler

konu sahibesinin direk sorusuna cevap veriyorum; terk edildim evet ama bu beni birini reddedişim kadar üzmedi sevmiyordum ama peşimi bıraksın diye resmen aşağıladım coçuğu etmediğim hakaret kalmadı.Neden o kadar kırıcıydım bilmiyorum ama ahını aldım sanırım kaç yıldır bu konuda hiç yüzüm gülmedi mafoldumben

Son düzenleme:
ben terkedenler kervanındayım...çok saçma bir şey yüzünden konu büyüdü büyüdü ve artık dayanamadım BİTTİ dedim.neden bittiğini yazsam açıkça gülersiniz kızlar neyse ama sonra dayanamadım mail attım onsuz olmuyor yapamıyorum diye...sonra o bana bir adım attı görüşmek için işlerini yola koyduktan sonra sinir oluyorum yha neyse gerçi biz yine kavga ettik uzak olunca ilişki zor oluyor şöyle zor oluyor.Yanlış anlaşılmalar yüzünden birbirni kırabiliyor istemeyerek...şimdi ne olur bilmiyorum ama bildiğim tek şey var onu hala çok seviyorum...

inşallah dediğiniz gibi olur..çünkü şuan beni anlamamakta ısrarlı sadece anlasın ve benim çektiğimi çeksin benim hissettiğimi hissetsin..bana çok büyük şeyler dedi ben beni istemeyeni istemem gibi vs.. ben onu istemiyorum artık sadece yaşattıklarını yaşasın..bilmiyorum işte Allah büyük dediğiniz gibi...

eger bu ayrılanlar kervanından sevgilisi geri donus yapan olursa yazsınlar bakalım ne kadar surede donmus ne demis ne yapmak lazım orgut olduk vallahi

Şunu bilir şunu söylerim,terkedilenin ahı tutuyor,bende tryamourun yaşadıklarını yaşadım,ah aldım.Bi türlü yolunda gitmedi ilişkim,yine ben terkettim ama bu sefer bana geri gel desin diye yanarak.
Ama demiyor işte,hayattan çok büyük bi ders aldım.Kimsenin canını yakmam bi daha.

Hayırdır moon? Tekrar mı ayrıldınız? Az çok takip etmişliğim var gönül meseleni :)
Geçmişi düşünüyorum da çoğunda kim ayrıldı onu bile hatırlamıyorum. Ama şundan eminim kimseyi üzmedim bilerek veya bilmeyerek. Sevmediğim halde sevmiş gibi yapmadım. Hatta fazla dürüst olup ben seni aldatırım diye önceden söylemişliğim bile var. Dilerim herkes bu kadar dürüst olsun.

1 ay önce bende terk edildim..sebebi ise;aslında sebep bile değil bu olamaz yani..
faceinde eski sevgilisi ekliyo benımkıde kabul edıyo ben görünce doğal olarak çıldırıyorum(bide kızı bana çok kötü anlatmıstı şöle böle bi kız die)buna rağmen sen nie eklıyosun falan dedim amacın ne senın die kım olsa yerımde bu soruları bu tepkıyı gösterırdı aa iyi ettmişsin eklemişsin sevgilim demezdi heralde..onunda dediği laf ekledim işde off yeter sıkıldım kıskançlıklarında :S lann suçlu olan sensin be dedim üste çıkıyosun..ertesi gün ist e gidicek görüştük vedalaşıoruz 1-2 güne aramız düzelir herzamanki gibi cnm dedi sarıldık ben ağlıyorum hüngür hüngür..istanbula gidiş o gidiş ne düzelmesi herşey daha kötüyee gitti 1 aydır da terk edildim işde..siz sebep görebildiniz mi peki burda ben şahsen sebepsiz yere terk edildim yani olanlar bunlar ve terk edılmemı saglıcak bi sebep yok :S kıskanmak onları demek benım en dogal hakkımdır 2.5 senelık ilişkimde ??

4aylık bir ilişkim vardı çokta seviyor aşıktı da bana karşıdaki
ama ben sevemiyordum üzmekte istemiyordum bir türlü ayrılamıyordum o yüzden
ama karşılıklı olmalı herşey/o zaman daha güzel oluyor
kendimi üzmeye hakkım yoktu
bir akşam kasım ayıydı o aradıgında tlfnu erkek arkadaşıma açtırdım(normal arkdş)
"ben sevgilisiiym bir daha arama" vb şeyler söyledi öyle terkettiimm ..üzüldümde :S

sonra aşık oldum bir başkasına..o da bana
1.5 yıl çıktık, ömrümde bu kadara sevmedim kimseyi
böyle aşkın tadını yaşamadım hiç..onda tatdım aşkı:)
ama işte birini üzünce mutlaaka acısı çıkıyor
o da beni kasım ayında terettiiii... bittii

ama mücadelem bitmemişti
çok aradm çok msj attıımmm çok yalvardım böyle bittmesin diye
ben isterken dönmedi.. ben soğuyunca bana dönüyor
kabul etmedim doğal olarak
çok ahımı alddıı çookkk

şimdii en yakın kız arkadaşmla nişanlılı

Her terkeden döner.. Bunu bilir bunu söylerim.

amaa ne zaman dönerr işte....1 yıl mı 2 yıl mı 10 yılmı...koca bi ZAMAN sonraaa boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

dua edin Allaha emin olun cok faydası var herkese hakketgini verir

Ne demek sebep yok... Eski kız arkadaşı seninle beraber olduğu süre içinde hala aklındaymış demek ki. Hiçbir ilişki sebepsiz bitmez. Sadece insanlar kendini buna inandırmyaa çalışıyor işte.
Seni sevse bırakır mı hiç... Her şey çok açık ve net.

benim sevgilim dün kıskandığını gösteren mesajlar attı..
benii sinir etmek için benim sevmediğim kişilerle falan konuşursun falan aklıma geliyor bazen ne yaparım faln diye düşünüyorum dedi
yanımda kız gördüğünde yalnış fln anlama, yanlış anlayıp bana nisbet olarak birine gitme sakın dedi..
bende nolur yaparsam dedim o da güler geçerim dedi.. emin misin dedim hiç oynama bana sinirden ölürsün dedim..beni çok iyi tanımışsın yaaa dedi..

ne şimdi bu:bbo:

Son düzenleme:
Benim hikayem hem çok ilginç hem film gibi.Ben bile doğrumu inanamıyorum.Ben lise yıllarında birisini sevmiştim o da beni sevmişti.Okulda öğretmenler öğrenciler herkes bizi biliyordu.Ama neden korktuğumu bilmiyorum korktum işte ve onu terkettim.Aradan 17 sene geçti.Beni unutamamış heryerde aramış.Ve beni 17 sene sonra buldu karşıma çıktı.O başka şehirde ben başka şehirde beni senelerce aramış.öyle söylüyor.inansammı inanmasammı anlayamadım.Ama beni görmeye geldi.İlk karşılaşmamızda konuşamadı gözleri doldu.Şaşırdım kaldım.

17 sene sonra aklına gelmen bile buyuk bir olay unutmamıs demekki..peki gorusuyormusunuz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimle yakın bir arkadaşının yanında dalga geçti, ağzımı eğdi. Üzerime çok geldi. Bunu yapmasından hoşlanmadığımı defalarca söylememe rağmen inatla yaptı. Ve daha da utanmadan görüşürüz diye kapatıyordu telefonu. Ben hoşçakal diyerek son noktayı koydum. 2 saat sonra iki tane mesaj atmıştım baya sitemkar bi mesaj. Mesaj gitmedi. O zaman anladım ki telefonunu kapatmış. 2 saat daha geçti aradan ve mesajlardan birisi gitti ama diğeri gitmedi. Yani telefonunu hemen açıp kapatmış. Akşam oldu hala daha telefonu açılmadı. Diğer hattına bakıyım dedim ve baktığımda şoklardaydım. Diğer hattı açıktı. Uzun zamandır kullanmadığı hattı. Ya da benim kullanmıyo diye bildiğim hattı. Baya kızgın mesajlar attım o hattına ve 5 dk sonra hemen normal hattını takıp bana beni sevdiğini söyledi. Neye yararsa? Beni aldattığını söyledim. O hattı o yüzden açtığını söyledim. Öle bişey olmadını söledi ama inanmadım ve ona defol dedim. 3 gündür ikimizden de ses yok. Ama bu ilişkide kim terketti kim terkedildi anlamış değilim.

ben terk edenmiydim terk edilen mi bir türlü anlayamadım...karşılıklı bir o bir ben çeşitli nedenlerden son nokta koyup başa dönüyoruz...sanırım son noktalardan birine daha girdik..düze çıkamayacağız bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…