merak etme canım,yaşattıklarını yaşıyolar bunun canlı ispatı benim. bana yıllar önce çok çektiren bir erkek arkadaşım olmuştu. o kadar canımı yakmıştıki seneler boyu. ve ben hep sen benim canımı yaktın Allah da senin canını yaksın diye dua etmiştim. şimdi bana kendisi soruyor bana beddua mı ettin diye çünkü hiçbişeyi yolunda gitmiyor evlenmek istedi evlenemedi kız kabul etmedi aile hayatı desen kötü. ve bana yaptıklarının farkında ki bana bu soruyu sorabiliyor bana beddua ettinmi diyebiliyor. Allah büyük merak etme er geç yaşayacak ve bilecek bunun senin vebalinden olduğunu.sen sabırlı ol ve bekle sadece. benneyaptımki
Her terkeden döner.. Bunu bilir bunu söylerim.
1 ay önce bende terk edildim..sebebi ise;aslında sebep bile değil bu olamaz yani..
faceinde eski sevgilisi ekliyo benımkıde kabul edıyo ben görünce doğal olarak çıldırıyorum(bide kızı bana çok kötü anlatmıstı şöle böle bi kız die)buna rağmen sen nie eklıyosun falan dedim amacın ne senın die kım olsa yerımde bu soruları bu tepkıyı gösterırdı aa iyi ettmişsin eklemişsin sevgilim demezdi heralde..onunda dediği laf ekledim işde off yeter sıkıldım kıskançlıklarında :S lann suçlu olan sensin be dedim üste çıkıyosun..ertesi gün ist e gidicek görüştük vedalaşıoruz 1-2 güne aramız düzelir herzamanki gibi cnm dedi sarıldık ben ağlıyorum hüngür hüngür..istanbula gidiş o gidiş ne düzelmesi herşey daha kötüyee gitti 1 aydır da terk edildim işde..siz sebep görebildiniz mi peki burda ben şahsen sebepsiz yere terk edildim yani olanlar bunlar ve terk edılmemı saglıcak bi sebep yok :S kıskanmak onları demek benım en dogal hakkımdır 2.5 senelık ilişkimde ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?