terkedenler,terkedilenler

genelde Ben terkettim hiç de geri dönmedim.. Bi tanesi Beni terketti, ona da Beddua etmedim, gerek yok teşekkür Bile ettim Bana dürüst olduğu için..

bende terk edilenlerdenim..hemde ailelerin tanıştırılıcagı sıra terkedildim..evlenmek istemedigini söyledi..ah etmedim hiç ama biliyorumki eden buluyo..bi şekilde çıkıyo acısı..geri dönmesini ümid ediyorum evet ama ya sonra yine aynı şeyler yaşanıcak..

Bu zamana kadar durup da son anda mı akıllarına gelip vazgeçiyorlar anlamıyorum.Yani o kadar zaman seninle devam etmiş, bilmiyor muymuş evleneceğinizi sanki.Çok kızıyorum çok.

Bir erkek arkadaşım vardı birkaç hafta çıkmıştık. Birkaç defa tartışmıştık. Benim rahatsız olduğum bir gün beni MSN'e çağırdı ve benim ne hissettiğimi hiç düşünmeden sürekli didişiyoruz, anlaşamıyoruz ayrılalım dedi. Bendeki de salaklık olacak ya ertesi gün doğum günüydü, hediyesini falan da almıştım, suçluluk hissediyordum doğum günü mahvolmasın benim yüzümden diye, son bir kez görüşelim dedim, niyetim vazgeçirmek falan değildi sadece hediyesini verecektim ama sudan bir bahane uydurdu, yok deyip gitti. Ben de o gittikten sonra onu hayatımdan yok ettim, cep numarası, Face'i her şeyi sildim ve bir daha da arkama bakmadım. Ayrıldıktan 2 ay sonra tak bir mesaj geldi ondan. Beni unutamıyormuş falan filan. Benimle bir kere görüşmek istediğini söyledi, ben de buluştum, niye kabul ettin buluşmayı deyince de lafları birer birer soktum. Dedi ne desen haklısın, aslında ayrıldıktan 1 ay sonra falan pişman oldum ama aramaya cesaret edemedim, senin de aramayacağını biliyordum gururundan dolayı vs. Bir de görsen nasıl ilgileniyor benimle kıskanıyor falan... En sonunda da görüşelim yine dediğinde dedim yol orda, hadi güzelim aynı yoldan. Ondan sonra yine birkaç defa mesaj attı aradı, daha birkaç saat önce yine mesaj attı nasılsın diye. Böyle bir şey işte...

Terkettiklerime hiçbir zaman geri dönmedim, dönmem de büyük konuşmayayım.

Son düzenleme:
Ah almamak gerek gerçekten kızlar !
Beni ilk sevgilim terketmişti ona bedduam şu oldu ' inşallah birini çok ama çok seversin ve ayrıldığında benden daha cok acı cekersin demiştim' inanmazsınızzzz ama aynısı olmuşş 2 sene sonra aradı bana döndü acısından sırf ve daha sonra itiraf etti bedduan aynen tuttu haklıydın diye.

Bende birinden ah aldım beni seven birini önemsemedim hep dalga geçtim ve bende sevdiğimden ayrıldım bi süre sonra o kişi ise bana destek oldu hayat böle işte.

Bu zamana kadar durup da son anda mı akıllarına gelip vazgeçiyorlar anlamıyorum.Yani o kadar zaman seninle devam etmiş, bilmiyor muymuş evleneceğinizi sanki.Çok kızıyorum çok.

çok kızdım çok üzüldüm kendimi yedim bitirdim ama onlar evliligi nasıl algılıyolarsa artık normal geliyo böyle şeyler..:83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…