Terkedildim aldatıldım ikinci bebeğime hamileyim :(

Deryadeniz13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2016
12
0
1
37
Nerden başlasam bilmiyorum
Bir kaç satırla olayı özetlemek mümkün değil
Şimdiden herkese teşekkür ederim ama çok çaresiz ve kötü hissediyorum
7 yıllık birliktelik 5 yıllık evlilik bir oğlum var 3 yaşında
Ve hamileyim nasipse kızım olacak 5 aylık
Mükemmel sandığım dünya iyisi bir eşim vardı
Severek evlendik
Herşeyi birlikte yaptık
Bebek'ten sonra benden de kaynaklı oğlumun zor bir Bebek olmasından da kaynaklı sorunlar baş gösterdi
Soğukluk saygısızlık arttı
Sonra toparlar gibi olduk
Eşim konuşulmayan kendini ifade etme güçlüğü yaşayan ve bu yüzden saçma sapan ufak büyük yalanlarla konuyu geçiştiren bir yapıya sahip
İşinde ilerledikçe maddi imkanları arttıkça ki kazandığı her kuruşu eve getiren bir Ada'm Zaman'la burnu havada tavırlar sergilemeye başladı
İş değiştirdi
Oradaki ortam ve insanların onun kötü yönde etkilediğini düşünüyorum
İçkiye başladı
Yalanlar arttı
İş bahanesiyle geç gelmeler hatta hiç gelmemeler başladı
Eğlencesine kumar oyunlar vs başladı
Eve maddi bir zarar hiç gelmedi
Ama bir yılda bambaşka bir insan oldu
Soğudu koptu
Gel gitleri oldu
Bir çok sever gibi
Bir bıkkın davrandı
Plansız bir gebelik yaşıyorum
Olabiliyormuş büyük konuşmamak gerek
İlk başta ben aldırmak istedim
Deli gibi sevindi yalvardı
Kaldı ki ilaç kullanmıştım vs bilmediğim için korktuğumu söylemiştim
Neyse bir kavga sonrası çekti gitti
2 aydır dönmedi
Boşanmak istiyor
Tamam dedim ama bir yol da almıyor
Çocuğunu hiç arayıp sormuyor
Arkamdan demediği kalmamış
Ve de aldattığını öğrendim
Kafayı yemek üzereyim
Ne yapıcam bilmiyorum
Destekçim yok
Çalışmıyorum Üniv mezunu olmama rağmen
Ada'ma ulaşma şansım dahi yok
Sevmiyormuş artık

Öncelikle adama ulaşmak için ailesine ulaşabilirsiniz
Öncelikle kesinlikle hakkında ve ailesi hakkında asla kötü konuşmayın özellikle yazılı hiçbir şekilde hakaret etmeyin (ileri De haklıyken haksız duruma düşersiniz)
Kendinizi tutun ve asla hakaret etmeyin kötü söz söylemeyin
İşi geliri iyi diyorsunuz güzel nafaka ve tazminat alırsınız
Ve birkaç yıl içinde işe başlarsınız

Herşey den önce Bebeğiniz ve kendi sağlığınıza dikkat edin

Teşekkürler
Ailesiyle görüşüyorum zaten pasifler hiçbir şey yapamadılar üzüldüler tabi
Ben ise asla herhangi bir hakaret mesaj vs hiçbir şey yapmadım
Kendi sakinliğimden korkuyorum
Ama zaten yanımda bir oğlum olduğu için Allah ayakta durma gücü veriyor diyebilirim yalnızca
Ben eşimden nefret edip önüme bakmak istiyorum
Ama bu Nasıl olur
Her şey Nasıl bu hale geldi
Nasıl bu noktaya geldik
Nasıl bu kadar korkunç bir insana dönüştü girdabından iki aydır çıkamadım
Hala kabullenip sindiremedim
İki Bebek'le geleceğimden çok korkuyorum
Ve eşimden soğuyamıyorum

Hakkınızda hayırlı olsun.
Siz açın davanızı.
Tazminat,nafaka talebinde bulunun.
Ailenizin yanına taşının.

canım ,öncelikle çok geçmiş olsun. hikayeni kendimmişim gibi okudum durdum her satır başında düşündüm. derin bir iç çekişle yazıyorum şimdi sana. 2 aydır eşine hiç ulaşamaman çok kötü. eşinin ailesinin yanında olmalarını bekleme. ben de öyle bir hata yapmıştım ama fos çıkıyorlar. erkek evlat kıymetli evlat onlara göre ne yaparsa yapsın haklı, ne yaparsa doğru olarak görüyorlar. ' oğlum bu ne hal çoluğunu çocuğunu karını topla yuvanın başında dur' gibi bir yaptırımları olmadığı gibi anormal bir çekimserlikleri oluyor. ünv. mezunu olmana sevindim er geç iş bulursun. kreşler var gündüz bakımevleri vs. çalışırken yorulursun ama moral de depolarsın. bunlar hiç sorun değil. bence sorun senin hala eşinden kopamamış olman. bunun ne demek olduğunu ben de çok iyi biliyorum. bol bol dua et. Allah ıslah etsin sizin başınıza dönsün bir an önce. sevgiler

çok geçmiş olsun,özeleştirisi yoksek bı ınsanın belli,ama eve gelmeyen bır admaın aldatmasın yuzde yzudur,ve aldırma konusunda keşke daha dık dursaydın,olan olmuş,bence çok güçlü bir kadınsın sen,emınım halledersın,sanki bu adam yola gelcek gıbı geldi bana,gecici birşey,kafasına çok vurur,lakın sen kabul edermısın bılmem,ama enı sonu bu adam anlayacak,yanı çok paraya bırden bende kavuşsam nasıl olurum bılmıyorum,admaın özü sağlam ise o hayatın ona göre olmadığını er yada geç anlar,sen boşan tabi,haklarını al,ama bu adam boşamaz seni,hayatın yanlış olduğunun farkında bence,lakın nefs,

canım ,öncelikle çok geçmiş olsun. hikayeni kendimmişim gibi okudum durdum her satır başında düşündüm. derin bir iç çekişle yazıyorum şimdi sana. 2 aydır eşine hiç ulaşamaman çok kötü. eşinin ailesinin yanında olmalarını bekleme. ben de öyle bir hata yapmıştım ama fos çıkıyorlar. erkek evlat kıymetli evlat onlara göre ne yaparsa yapsın haklı, ne yaparsa doğru olarak görüyorlar. ' oğlum bu ne hal çoluğunu çocuğunu karını topla yuvanın başında dur' gibi bir yaptırımları olmadığı gibi anormal bir çekimserlikleri oluyor. ünv. mezunu olmana sevindim er geç iş bulursun. kreşler var gündüz bakımevleri vs. çalışırken yorulursun ama moral de depolarsın. bunlar hiç sorun değil. bence sorun senin hala eşinden kopamamış olman. bunun ne demek olduğunu ben de çok iyi biliyorum. bol bol dua et. Allah ıslah etsin sizin başınıza dönsün bir an önce. sevgiler
Çok teşekkür ederim Şu an hamileyim hayatımın bir buçuk yılı daha bu girdap içerisinde geçecek tahmin ediyorum
Kendisiyle bir kaç yazışmamız oldu sadece küfür ve aşağlama tanıyamıyorum anlayamıyorum benden neyin acısını hıncını çıkartıyor çözemedim
Evet aile çekimser babası yanımda gibiydi ama sıfır etki sadece laf
Boşanma davası açılıyor karşılıklı gibi bir durum var
Her şey çok korkunç çok zor ama evet
İçimde ya bu Ada'm dünyanın en iyi en merhametli insanı eşiydi Nasıl bu hale geldi kim bu bu nefret bu hınç ne
Dört dörtlük bir hayatım vardı şimdi ne haldeyiz
Ve duygusal olarak içimden atamıyorum

çok geçmiş olsun,özeleştirisi yoksek bı ınsanın belli,ama eve gelmeyen bır admaın aldatmasın yuzde yzudur,ve aldırma konusunda keşke daha dık dursaydın,olan olmuş,bence çok güçlü bir kadınsın sen,emınım halledersın,sanki bu adam yola gelcek gıbı geldi bana,gecici birşey,kafasına çok vurur,lakın sen kabul edermısın bılmem,ama enı sonu bu adam anlayacak,yanı çok paraya bırden bende kavuşsam nasıl olurum bılmıyorum,admaın özü sağlam ise o hayatın ona göre olmadığını er yada geç anlar,sen boşan tabi,haklarını al,ama bu adam boşamaz seni,hayatın yanlış olduğunun farkında bence,lakın nefs,
Yorumunuza teşekkür ederim
Bebeğimi aldırmadım
Eşim de boşanmak istediğini söyleyerek çekip gitmişti zaten kavga sonrası
Bu zamana kadar dava açmadı herhangi bir yol izlemedi
Sanki evlenerek dünyanın en büyük hatasını yapmış eğlencesi gençliği yılları benle kaybolmuş gibi bir tavır içinde ipini koparmış gibi davranıyor az çok duyuyorum
Hiç pişman olmadığını asıl dönerse hayatının hatasını yapmış olacağını söylemiş
Yani ben babası vasıtasıyla aldatma olaylarını da öğrenince artık lütfen dava açılsın dedim
Onunla da bi kaç mesajlaşma oldu
Çok isterdim sihirli bir değnek değsin eşli haline dönsün diye ama hiç umut göremiyorum
Gün geçtikçe de yıpranıyorum

şimdi gebeliğinden de kaynaklanan hormanal değişiklikler de seni etkiler. erkekler eline para geçince değişiyorlar ben de şahit oldum buna. eşin hala bir uçarı havasında yaşadığı anın farkında değil. oh kurtuldum vs modunda sanırım. bu günler de geçer elbet ancak o iki yavrunun ahı kimsenin yanına kalmaz. ailelerinde bu şekilde varmış gibi görünüp de yok olmalarına tahammül edemiyorum doğrusu. sizin aileniz ne durumda bu arada? onlar haberdar mı bu gelişmelerden düşünceleri nedir?

şimdi gebeliğinden de kaynaklanan hormanal değişiklikler de seni etkiler. erkekler eline para geçince değişiyorlar ben de şahit oldum buna. eşin hala bir uçarı havasında yaşadığı anın farkında değil. oh kurtuldum vs modunda sanırım. bu günler de geçer elbet ancak o iki yavrunun ahı kimsenin yanına kalmaz. ailelerinde bu şekilde varmış gibi görünüp de yok olmalarına tahammül edemiyorum doğrusu. sizin aileniz ne durumda bu arada? onlar haberdar mı bu gelişmelerden düşünceleri nedir?
Ailem her kararıma saygılıydı fakat umut olmadığını kabullenmem gerektiğini söylüyorlar o kadar çok severdi ki herkes onu benim kadar şaşkınlar bir de üslubu değişti mesajlarında aileme bile küfür ettiği için artık tepkileri daha ağır

zaten çok sevilenlerden geliyor genelde ne geliyorsa. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. neden bilmiyorum da ben seni çok sevdim. özelden de yazabilirsin :) size dua edicem Allah aemanet olun yavrularınla beraber inşallah

zaten çok sevilenlerden geliyor genelde ne geliyorsa. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. neden bilmiyorum da ben seni çok sevdim. özelden de yazabilirsin :) size dua edicem Allah aemanet olun yavrularınla beraber inşallah
Çok ama çok teşekkür ederim
Amin inşallah Allah razı olsun
Evet iki farklı insan biri en zirvede biri en dipte gözümde ama bana olan kızgınlığını saygısızlığını çözemiyorum hırsını anlamıyorum bir yandan bitsin koşarak kaçayım diyorum bir yandan düzelsin dönsün diye dua ediyorum arafta kaldım en çok bebeklerime üzülüyorum

Gerçekten insanın içinde varsa ve bir de kötü arkadaş ortamına girdiyse insan değişebiliyor
Allah eşine merhamet ve vicdan versin , gözünü açmasına br sebep versin ki eşin gerçekte kör olmuş , seni çok iyi anlıyorum , Rabbim hakkında hayırlı olanı göstersin inşallah

bencede boşanıp druma bak amma hakkını al zamanla herşey geçer olmazsa seni böyle kabullende çıkar nasip bebeğin doğunca değişmezse önüne bak merhamet yoksa olmaz ailesi ilgisz birde aileler çok önemli gelinini koruyan insan olur çolukçocuk için ...üniverste mezunuysan çlışmya çalış nafaka al

Gerçekten insanın içinde varsa ve bir de kötü arkadaş ortamına girdiyse insan değişebiliyor
Allah eşine merhamet ve vicdan versin , gözünü açmasına br sebep versin ki eşin gerçekte kör olmuş , seni çok iyi anlıyorum , Rabbim hakkında hayırlı olanı göstersin inşallah
Evet öyle
Çok iyi bir insandı ama içinde varmış diyorum bir yılda yavaş yavaş bu hale geldi ortama uydu resmen ama resmen yoldan çıktı kendide gelgitler yaşadı bu yüzden ben de tam idrak edemeyip şok yaşıyorum bir napıyorum ben deyip bize sarıldı bir yok yok böyle hayat çok güzel evlilikte neymiş dedi uzaklaştı
Ben de resmen gözünün kör olduğunu düşünüyorum
Çok dua ettim
Çok da dua aldım biliyorum
Belki de hayırlısı bu diyorum
Ama işte oğlumu görünce doğacak kızımı düşündükçe
Benim için hayırlı olsa bile onsuzluk
Çocuklarımın günahı ne yarım kalacaklar hep oğlum o kadar düşkündü ki babasına 2 aydır bir kez dedesiyle gördü babasını hala her gece babam işten ne Zaman gelecek diyor geceleri uyanıp baba diye ağlıyor
Öyle bir adamdı ki sabaha kadar birlikte uyanık kalırdık birlikte ilgilenirdik bebeğimizle şimdi oğlunu bile gözü görmüyor
Kızı doğacak nasipse hiç aklına bile getirmiyor
Bu devirde bir kız çocuğu büyütecek olmaktan da çok korkuyorum
Her şeyden korkuyorum

bencede boşanıp druma bak amma hakkını al zamanla herşey geçer olmazsa seni böyle kabullende çıkar nasip bebeğin doğunca değişmezse önüne bak merhamet yoksa olmaz ailesi ilgisz birde aileler çok önemli gelinini koruyan insan olur çolukçocuk için ...üniverste mezunuysan çlışmya çalış nafaka al
Biri çıkar mı bilmiyorum düşünmüyorum da böyle bir şey büyük konuşmayım ama kendim için çocuklarımın yanına yabancı bir Adamı sokabilir miyim hiç sanmıyorum
Yanlış anlaşılmasın devir korkunç
Bir kızım olacak
Allah ne nasip eder bilmem ama bu en son düşünceğim şey
Kaldı ki ben eşimi hala seviyorum bunca yaptığına rağmen belki çok acizce geliyor ama 20 yaşımdan beri hayatımda her şeyi onla yaşadım ve çok güzel bir hayatımız vardı
Ya da ben öyle sanıyordum
Şimdi sanki bir yabancı gibi
Dava açılacak zaten görünen o
Kızım doğsun işe de başlıycam elbette
Ama ben kendimde henüz kalbimdeki acıyla başetme yöntemini bulamadım
Bir gün geçer mi bu acı
Hiç bilmiyorum

Korkularında haklısın
Ama cesaretli olmalısın , dimdik ayakta durmalısın ki çocukların sana sarılabilsinler , artık onların hem annesi hem de babası olacaksın , yine inşallah eşin doğru yolu görürde size geri döner , inşallah bu yaptıklarına tez saate pişman olur .

Korkularında haklısın
Ama cesaretli olmalısın , dimdik ayakta durmalısın ki çocukların sana sarılabilsinler , artık onların hem annesi hem de babası olacaksın , yine inşallah eşin doğru yolu görürde size geri döner , inşallah bu yaptıklarına tez saate pişman olur .
Teşekkür ederim amin

konuyu şans eseri gördüm. herkes boşan çalışırsın demiş ama kadınlar sırf biş bulamam diye boşanmamayı seçmez. belli ki adamda snnle beraber lousa depresyonuna girmiş ve çıkamamış. sakin olmana şaşırmakla beraber takdir ediyorum. doğum yapıp normal bi moda geçene kdr boşanmayı aklından geçirme derim. adamla tartışmada. ztn evden gitmiş sana zararı yok strese sokma kendini bebeğin karnında herşeyden etkileniyor. mümkünse nüyük çocuğunla görüşmesini sağla çocuğun psikolojisi ne kdr az etkilenirse o kdr iyi. zamanla insanlar değişiyor. sorunlar yaşanıyor bitiyor. sen çocukların için doğru olanı düşün. çok bunalırsan yapıcı güvenilir bir psikologla görüş.
hakkında hayırlısı olur inş. ama fopjm yapıp düzenin oturana kdr ötele herşeyi. allah korusun stresten sütün fln olmaz.

konuyu şans eseri gördüm. herkes boşan çalışırsın demiş ama kadınlar sırf biş bulamam diye boşanmamayı seçmez. belli ki adamda snnle beraber lousa depresyonuna girmiş ve çıkamamış. sakin olmana şaşırmakla beraber takdir ediyorum. doğum yapıp normal bi moda geçene kdr boşanmayı aklından geçirme derim. adamla tartışmada. ztn evden gitmiş sana zararı yok strese sokma kendini bebeğin karnında herşeyden etkileniyor. mümkünse nüyük çocuğunla görüşmesini sağla çocuğun psikolojisi ne kdr az etkilenirse o kdr iyi. zamanla insanlar değişiyor. sorunlar yaşanıyor bitiyor. sen çocukların için doğru olanı düşün. çok bunalırsan yapıcı güvenilir bir psikologla görüş.
hakkında hayırlısı olur inş. ama fopjm yapıp düzenin oturana kdr ötele herşeyi. allah korusun stresten sütün fln olmaz.
Eşimin bana karşı ilginç bir hırsı var tahminim şimdi yaşadığı hayatı evlendiği için çok geç keşfetmiş olduğunu Zaman kaybettiğini düşünüyor yine tahmin ettiğim kadarıyla ilginç bir şekilde ona olan sevgimi yeterli görmedi evliliğim boyunca kendi o kadar farklı o kadar ilgili verici bir insandı ki ben yetemiyordum ona
Dediğim gibi kariyerinde yükselmesi maddi gücü ve en en çok ortamı ve buna sebep olan bi iki hovarda iş arkadaşı eşimin içindeki kötü tarafı bayağ bayağ ortaya çıkarmış oldu
Şöylemi kendisi ayrı ama bekar hayatına devam ediyor maddi destek yok çocuğu aramıyor bile ve boşanma konusunda geri adım atamam tamam dedim mesajda şimdi yok dersem benim oyun oynadığımı iddia eder

Back
X