Terkedildim aldatıldım ikinci bebeğime hamileyim :(

Bu durumda boşanman ve bütün haklarını talep etmen en mantiklisi canım..küfürlü mesajları silme, avukat tut, maddi manevi her hakkini talep et..yok öyle yağma..Allah sana sabır, o adama da akıl versin..biri daha doğmamış iki çocuğunu bırakmış rezil.

Eşimin bana karşı ilginç bir hırsı var tahminim şimdi yaşadığı hayatı evlendiği için çok geç keşfetmiş olduğunu Zaman kaybettiğini düşünüyor yine tahmin ettiğim kadarıyla ilginç bir şekilde ona olan sevgimi yeterli görmedi evliliğim boyunca kendi o kadar farklı o kadar ilgili verici bir insandı ki ben yetemiyordum ona
Dediğim gibi kariyerinde yükselmesi maddi gücü ve en en çok ortamı ve buna sebep olan bi iki hovarda iş arkadaşı eşimin içindeki kötü tarafı bayağ bayağ ortaya çıkarmış oldu
Şöylemi kendisi ayrı ama bekar hayatına devam ediyor maddi destek yok çocuğu aramıyor bile ve boşanma konusunda geri adım atamam tamam dedim mesajda şimdi yok dersem benim oyun oynadığımı iddia eder
etsin hamileliğimde sıkıntınyaşayamam de. napıyorsa yapsın. yami snden çocuklsrından önemli mi evrak işi. aldattığını söyleyen msj atarsa sakla nette resim görürsen arşivle. illa ki boşanılacaksa burnundan getirirsin. resmen boşanmadıkça aldatması hep avantaj sana. dua et sakin ol. adamdaki değişim büyü mü yaptılar dedirten cinsten. bebeğide aldırsaydım fikrini sil beyninden. baktıkça çocuğa aklına gelse bu düşünce oturur ağlarsın. bebişler herşeyimiz melek onlar.
kendi çocuğuna bununyaşatmaya hakkı olmadığını ileride çok pişman olacağınıda de.
yeni hayatında en fazla değişik fanteziler görmüştür ama bu tür şeyler geçicidir.
bu kdr aşırı tepkisini ancak eşcinselmişimde yıllardır yoksaymışım derse anlayışla karşılarım.
zordur ama relaks takıl. valla bn adam tartışacağında da tartışmıyorum artık süt veriyom bn sütüm mü kesilsin snn yüüzünden diyorum. hamilelik öncesi kavga kıyametti çocuktan sonra çok değişti füşüncelerim.
takıldığın yerde kendi kendini yeme git psikologa.
tüm hayatın değişecek ama bn tmm boşanalım dedim diyerekten başkasının isteğiyle mi hareket edeveksin.
istersen boşanırsın ama sn istersen. boşanmak istediğinde de beyefendinin aman huzuru bozulmasın demezsin herhalde :)
psikologa git iyi biriyse ztn bu süreçte boşanmamanı söyler. eşine de psikologun snn için doğrusunjn bu olduğunu söylediğini iletirsin.

allahın belası...nasıl sınırle okudum tum yazılanları.pislik herıf...bence politik ol.adamın rahat bırakırsın boşanırsan.asla istedıklerını (maddı anlamda) almadan boşanma...buyuk ıhtımal bı sürtük buna kancayı taktı boşanmanızı 4 gozle beklıyor..2 yakası bı araya gelemez ınş....hayvan !

Şuan yazacaklarım muhtemelen sizi hem kızdıracak hem de üzecek biliyorum ama bu adamla zaten hayat geçmezmiş ama biz kadınların yaradılıştan mıdır, hormonlarından mıdır nedir bilmiyorum ama ilginç bir sahiplenmesi var..

Size sadece bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum. Anlaşmalı boşanmayın.. Şartlarınızı koyun sonuçta 2 çocuk var ortada (Babanızın evinden getirmediniz onları ve çok özür dilerim ama öyle bir terk edip gidip de keyfine bir hayat yaşamak yok) Çocuklarının sorumluluğunu almak zorunda! Adam gibi bir nafaka ile! adam gibi bir ev ile... Ailesi ile onu konuşmak yerine şartları konuşmaya başlayın nolur! Oturup kafayı yemek yerine, bu şerefsizin yaptıklarını düşünmek yerine yeni hayatınızı kurmak için çabalayın! Beyefendi kurmuş da yaşıyor bile baksanıza..

Şuan yazacaklarım muhtemelen sizi hem kızdıracak hem de üzecek biliyorum ama bu adamla zaten hayat geçmezmiş ama biz kadınların yaradılıştan mıdır, hormonlarından mıdır nedir bilmiyorum ama ilginç bir sahiplenmesi var..

Size sadece bir iki tavsiyede bulunmak istiyorum. Anlaşmalı boşanmayın.. Şartlarınızı koyun sonuçta 2 çocuk var ortada (Babanızın evinden getirmediniz onları ve çok özür dilerim ama öyle bir terk edip gidip de keyfine bir hayat yaşamak yok) Çocuklarının sorumluluğunu almak zorunda! Adam gibi bir nafaka ile! adam gibi bir ev ile... Ailesi ile onu konuşmak yerine şartları konuşmaya başlayın nolur! Oturup kafayı yemek yerine, bu şerefsizin yaptıklarını düşünmek yerine yeni hayatınızı kurmak için çabalayın! Beyefendi kurmuş da yaşıyor bile baksanıza..
Evet haklısınız öyle kolay vazgeçemiyoruz hele bebekler söz konusu olunca
Bir de anlattığım gibi yıllar yıllar boyu dünya efendisi şahane bir eşti asla inkar edemem
Belki geçici bir dönemdir diye avutuyorum kendimi sanırım
Zaten babasına bu işin bittiğini söyledim avukata da gittim kendisinin de bilgisi var
Ve ilginç bir şekilde iki gündür daha ılımlı bir hali var yine de kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü ciddi dengesizlik içinde
Zaten şu belirsizlik bitse ben de önüme bakacağım rahatlayıp gibi geliyor
Şu an o kim Nasıl biri ne kadar kötü bilmiyorum tanımıyorum
Şu an ki o hayatımda olmasını istediğim biri değil zaten ben 7 yılımı geçirdiğim insana yanıyorum inşallah bunun da üstesinden gelmek kolay olur
Yorumunuza da teşekkür ederim sevgiler

Bence önce eve dön çağrısı yapın resmi olarak. Nasılsa gelmeyecektir, sonra dava açın. Sizi habersiz yüzüstü cocuklarla bıraktığı için maduriyetle tazminat açın

Back
X