Terkedildim... çok acı çekiyorum... Acaba pişman olupta geri döner mi??

giiz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
20
0
16
Eskişehir
Merhaba arkadaşlar.. 5 yıllık çok güzel bir ilişkim vardı.. fakat son zamanlarda çok sık tartışmaya başlamıştık tartışma sebebimiz benim çok mesaj atıyor olmamdı.. Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
yardımlarınızı bekliyorum çok acı çekiyorum ve tek isteğim geri dönmesi... bunun için ne yapmalıyım :(:(

kusura bakma ama seni sevmiyor hiç geri dönmesini isteme ve kendine yeni bir sayfa aç. eğer çok sevse birincisi ayrılamaz ikincisi çok mesaj atman rahatsız etmez etse bilebunu söyleyerek seni kırmazdı.

seven insan ayrılmaz arkadaşım bu kadar basit. senden vazgeçen bir insan içinse uzulmeye değmez.

nasıl yani çok mesaj çekiyor muşsunuz anlamadım ben?
bence başka nedenler de vardır insanın sevdiğinin çok mesaj atması onu mutsuz edip ayrılığa götürmez bence.
ama siz bir süre ne arayın ne mesaj atın .sesinizi duyurup üstüne düşmeyin sonuçta o ilgiye alışmıştır insanoğlu ilgi görüp usanır sonra da o ilgiyi arar mutlaka ilgi görmeyip tekrar size döner bence ama tek sorunun sizin onun fazla üzerine düşmeniz olduğunu düşünmüyorum :19:

canım kızlar bence de doğru söylemiş. çok üzülme bence oluruna bırak . severek ayrılmayı da hiç anlayamamışımdır zaten ilginç:19:

Bence yapman gereken şey HİÇBİRŞEY YAPMAMAK.Çünkü o zaten ilgiden sıkıldığı için ayrılmış.Sen normal hayatına devam et arkadaşlarınla görüş dışarı çık gez.Eğer bunları görüp pişman olup dönerse döner,dönmezse artık yapacak hiçbişey yok.Sakın ama sakın arama mesaj atma

Mesaj attığın için mi ayrıldınız :53::53::53::53:..atmasaydın canım keşke sallamasaydın ne güzel yürürmüş,ne anlarlar kıymetten..

yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..

İhtimal vermiyorsunuzdur ama aklında bir başkası var. O nedenle normalde seven birinin hoşuna gidecek olan aranma sorulma faslından rahatsız olmuş. Fakat aklındakini elde edeceğinden emin değil ki severek ayrıldığını söylemiş, olur da aklındakiler gerçekleşmezse "değerini anladım" diyerek geri dönecek.

çok sıkılmış bunu anladım ama geri dönermi acaba ya da ne yapsam döner bunu merak ediyorum :(

Hiçbir şey yapmazsanız, sizin kadar arayan soran, ilgilenen, seven, umursayan, önemseyen birini bulamazsa döner. Benim merak ettiğim sevilmekten sıkılan biri dönse ne işe yarayacak...

bunlar boyle sevgiden kiymetten anlamazlar iste canim,sen merak edersin ararsin sorarsin ustune titrersin sonra da ilk senden vazgecerler en cok sevip deger verdigin ve onu dusundgun icin.
benim de iliskim ayni nedenden sozlerden bitti,artik donmesin,donse de affetmem ki..nasil ben onu hayatimin merkezi yaptiysam o da beni ayriligin acisinin merkezine oturtup gitti..bunalmis gitti,
donse ne olacak,bu nedenden dolayi birakan bir adamdan sana yar da koca da olmaz. sen ona azicik ilgi gostersen yine bikip birakir,hadi diyelm bi kac ay sonra baristiniz,sonra bi sure daha birlikte
oldunuz,sence yine gitmeyeck mi?? Allaha dua et de hakkinda hayirlisini versin,boyle adi adamlari da ona havale et ki ceksinler...

aldatmakla ya da aklında başkası olmasıyla ne ilgisi var kızlar, içi yanan bi insanın içine daha da odun atıyorsunuz inanın anlam veremiyorum.. siz ne yaşadınız bilmiyorum canım kızlar ama herkesin karakterini bir kefeye koymayın lütfen ve üzgün olan kızcagızı daha da üzmeyin.. arkasında çok farklı sebepleri olabilir illa aldatmak değil yani, hayatıyla ilgili sorunlar olabilir, sıkılmış olabilir, işiyle okuluyla sorunu olabilir. tatlım, kendini sakın üzme. bir aralar ben de senin yaşadıgın bu durumu yaşadım ben de çok bunaltmıştım erkek arkadaşımı, sürekli arardım mesaj atardım, mesajımı duymasa sürekli arardım ve sonuçta sıkılmıştı, ayrılalım demişti, ama snradan dayanamayıp geri döndü, ben asla aramadım.. sen de bekle canım. ama şuanki durumu söyliyim, ben onun kendi yaşamına eskisinden 1 milyon kat daha fazla saygı duyuyorum, 1 milyon kar daha özgür ve serbest bırakıyorum, üstüste mesajlar atmıyorum anlayışlı ve saygılıyım sonuç el üstünde tutuluyorum :D :D sonuç olarak canım, üstlerine düşmemek gerek bunların, içini ferah tut adım gibi eminim vazgeçemeyecek. dönerse kabul etme diyemem, ask asla dinlemez, dön canım ama kendini de tart azıcık bu kez, çok sevgini belli etme esas kural bu.. ;) özelden de yazabilirsin, her an aşk adına herşey burada hehe :))

İlgi gösterdiğin için ayrıldı demek ay ne biliyim senı sevmıyor gibi geldı...
yoluna bak sende bence...

aldatmakla ya da aklında başkası olmasıyla ne ilgisi var kızlar, içi yanan bi insanın içine daha da odun atıyorsunuz inanın anlam veremiyorum.. siz ne yaşadınız bilmiyorum canım kızlar ama herkesin karakterini bir kefeye koymayın lütfen ve üzgün olan kızcagızı daha da üzmeyin.. arkasında çok farklı sebepleri olabilir illa aldatmak değil yani, hayatıyla ilgili sorunlar olabilir, sıkılmış olabilir, işiyle okuluyla sorunu olabilir. tatlım, kendini sakın üzme. bir aralar ben de senin yaşadıgın bu durumu yaşadım ben de çok bunaltmıştım erkek arkadaşımı, sürekli arardım mesaj atardım, mesajımı duymasa sürekli arardım ve sonuçta sıkılmıştı, ayrılalım demişti, ama snradan dayanamayıp geri döndü, ben asla aramadım.. sen de bekle canım. ama şuanki durumu söyliyim, ben onun kendi yaşamına eskisinden 1 milyon kat daha fazla saygı duyuyorum, 1 milyon kar daha özgür ve serbest bırakıyorum, üstüste mesajlar atmıyorum anlayışlı ve saygılıyım sonuç el üstünde tutuluyorum :D :D sonuç olarak canım, üstlerine düşmemek gerek bunların, içini ferah tut adım gibi eminim vazgeçemeyecek. dönerse kabul etme diyemem, ask asla dinlemez, dön canım ama kendini de tart azıcık bu kez, çok sevgini belli etme esas kural bu.. ;) özelden de yazabilirsin, her an aşk adına herşey burada hehe :))

:46::46::46::46::46:
süpersin ya tek kelimeyle...
bence de bir insan azcık dönüp kendine de bakmalı
benim hiç mi hatam yok ya da nerede yanlıs yapıyorum diye sorgulamalı .
sonrasında zaten aynen dedigin gibi güzel şeyler oluyor
kıymetiniz daha çok biliniyor.

Sıkıntısı geçince özlemeye başlar ve dayanamaz döner sen yeter ki bu süre içinde onu sıkmaya devam etme.Mesaj atma ve arama. :31:

bu erkeklerin akıllarından şüphe duymaya başladım. ilgilenmessin neden uzaksın ? sogudun benden , sevmiyosun artık olur. ilgilenir msj atarsın bu sferde bıkarlar anlamadımm bu işten bişe. anlayan anlatsın...!:51:

Ve 4 gün önce tamamen bittiğini söyledi ayrılmak istedi..daha öncede istemişti fakat söz verip geri döndürmüştüm kararından ama yine sıktığımı söyledi ve bu sefer tamamen bitirdi..
Dün akşam buluştuk ve yüzyüzede bittiğini söyledi kafalarımız uyuşmuyor güzelce ayrılalım dedi sonra sımsıkı sarıldı..severek ayrıldığını söyledi..
Daha evvel de ayrılmak istemiş, konu sahibi vazgeçirmiş sonrasında tekrar aynı durum... Sebep... Konu sahibinin çok mesaj atması...

Birini çok seviyor olacaksınız... Onun çok arayıp sorması, mesaj atması yüzünden ayrılmak isteyeceksiniz hem de birden fazla kez, seviyor da olacaksınız bir yandan... Seviyorsunuz o da sevip arıyor soruyor diye ilişkiyi bitirmek isteyeceksiniz...

aldatmakla ya da aklında başkası olmasıyla ne ilgisi var kızlar, içi yanan bi insanın içine daha da odun atıyorsunuz inanın anlam veremiyorum.. siz ne yaşadınız bilmiyorum canım kızlar ama herkesin karakterini bir kefeye koymayın lütfen ve üzgün olan kızcagızı daha da üzmeyin..

Evet, ne yaşadık bilmiyorsunuz... Ben mesela daha evvel hiç fazla arayıp soruyorum diye terk edilmedim, aldatılarak ilişkim bitmedi ama bu demek değil ki hiç terk edilmeyeceğim, aldatılmayacağım... Başıma böyle bir durum gelirse bunun altında yatan sebepleri ararım ama... İlk aklıma gelen de mesajlarımdan değil, benden sıkıldığı olur, neticede mesaj atan benim... Benden sıkıldıysa da hayatında başka biri olabilir. Bunların hepsi ihtimal ve olası... Burada bir konu açıldıysa konu sahibi meseleyi her açıdan değerlendiremeyecek kadar aklı karışmış biridir veya farklı fikirler duymak istiyordur. Biraz makul biriyse de söylenenleri yangına körükle gitmek olarak değil, mantık çerçevesinde değerlendirir. Eğer başka biri olmadığını düşünüyorsa da bunu konu sahibi takdir edecektir. Biz bu ihtimalden bahsettik diye yüzde yüz buna inanmayacak, aldatıldım diye dövünmeyecek, adamın yakasına yapışmayacaktır...

Önceki mesajımda yazdım zaten, arayıp sormazsanız döner. Dönünce ne olur, onu seviyorsunuz, yine mesajlar atarsınız yine sıkılır ayrılmak ister. Mesaj atmazsanız ilişkiyi gönlünüzce yaşamamış, içinizden geleni yapmamış olursunuz. Bu durumda da beraberliğiniz onun istediği gibi ve onu mutlu etmek için yürür, bu da bir yerden sonra sizi tatmin etmez. Onu elinizde tutmanın yolu bu diye istediğinizde sesini duyamayacaksanız, sevginizi ifade edemeyecekseniz ilişkinizi kurtarmış mı oluyorsunuz? Hayır, onun istediğini yapmış oluyorsunuz sadece, bu bir başarı değil kandırmacadır...

Velhasılı kelam kıymetiniz bilinmemiş. Kendi haline bırakın da anlasın... İş güç stres arasında ona vakit ve enerji ayırmanızdan sıkılmış biri için hiçbir şey yapmayın... Emin olun erkekler ayrıldıktan epey sonra sorguluyorlar ilişkilerini ve hiç kimse başka bir sebebi yoksa "Beni çok arıyordu o nedenle ayrıldım" diyemez kendi hesaplaşmasında... Doğal olarak tek sorun buysa kaldığınız yerden devam edeceksiniz ama seven bir erkek için bu başlı başına bir ayrılık sebebi olamaz, olmamalı.

sen kovaladıkça o kaçmış belli ki.
sevseydi zaten çok sık mesaj atıyor olman gibi saçma bir nedenden ayrılmazdı.

Kendi haline bırakın
Merak etmeyin dönüyorlar. Tuhaf bir şey ama gerçek bu. Ama genelde hiç birşey eskisi gibi olmuyor. Bir merak hissi oluyor herhalde erkeklerde. Kendileri olmadan ne yaptığınızı, başka gönüllere girip girmediğinizi öğrenmek, unutulmadıklarını bilmek istiyorlar.
Çok şey hissediyorsunuz gene ama kalp kırgınlığı yok mu? O kırgınlık araya siz farkında olmadan duvar örmeye başlamış oluyor. Gittikçe o duvarın yüksekliği artıyor.. ve aşılmaz hale geliyor.
Aslında dönmeleri daha iyi birden gitmeleri acı veriyor oysa ki geri döndüklerinde siz mantığınızı çalıştırmaya başlıyorsunuz. Karşınızdaki kişinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını idrak etmeye başlıyorsunuz. Vee.. unutamıyorsunuz ama o kaf dağının tepesine oturttuğunuz insanı gerçek seviyesine indiriyorsunuz.

Back
X