Terkedildim... çok acı çekiyorum... Acaba pişman olupta geri döner mi??

Seven insan ayrılmaz sözüne ben katılmıyorum. Seven insanda ayrılabilir. Bu tamamen şartlarla ve kişilikle ilgili birşey.

Ben geri döneceğini düşünüyorum. 5 yıllık bir ilişki kolay kolay bitmez bence. Sözde bitsede insanın içinde sevgi alışkanlık kolay kolay bitmez.

Ama canım seninde hataların var bence. Erkekleri bu kadar sıkmayacaksın boşta bırakmayacaksın. Sıkarsanda kaçar çok boş bırakırsan da. Sen fazla sıkmışsın bunaltmışsın daha önceden söz verdiğin halde yine aynı bunaltmalara devam etmişsin. şimdi yapman gereken tek şey bence arayıp sormamak. Biraz kafasını dinlesin. Yokluğunu elbet hissedecek o zaman bence geri dönmenin yollarını arayacak.

Sana tavsiyem geri dönerse bu kadar bir daha bunaltma. Demekki aşırı ilgiyi sevmiyor. Boşver sende ilgi gösterme. O ne kadar ararsa sende o kadar ara.

hepinize teker teker çok teşekkür ederim kızlar .. fikirlerinizi özenle okuyorum ve hepinizin çok haklı olduğu yerler var..
Bende de hata var tabiki hata olmasa zaten dönsün diye beklemem gerçekten sıktığımı düşündükçe daha iyi anlıyorum bunaltmışım gerçekten..evet biz diyoruz ki sevse bunalmaz ama erkek onlar bunalıyolar işte.. normal erkek arkadaşlarımada anlattığımda durumu onlarda sıkılmakta haklı olduğunu söylediler..
Dün bi ortak arkadaşımızla muhabbet etmişler ve ona beni özlediğini söylemiş,fakat gerçekten değiştiğini gözlerimle görürsem ancak o zaman geri dönüşüm olur demiş. bugünde nasılsın diye mesaj atmış sadece cevap verdim başkada bişey yazmadım.. kendimi değiştirme konusuna gelince fazla sıkmama konusunda değiştirebilirim bu da oturmuş bir ilişkide olması gereken şey zaten ama benim aklım şimdi başıma geliyor.. peki ben başka neler yapabilirim ki değişimimi göstermek için... ??

bunalmista ayrilmismis.bu ne ya.cogu kisinin dedigi gibi SEVEN INSAN TERKETMEZ. Bide severek ayriliyorum diyorlarya cok sinir oluyorum.Cunku ozman daha cok uzuluyor terkedilen,daha cok aci cekiyor.ama dese seni sevmiyorum artik mutlu olamayiz belki nefret etmemizi sagliyacak ve daha cabuk unutulacak.erkekler terkederken bile son bencilligini yapiyorlar.

Dönme sinyalleri vermeye başlamış.
Ben diyorum ki:)
Böyle durumlarda daha da verici olursak ilişki devam eder diye kendinizi telkin etmeyin. Ancak ve ancak siz kendinize güvenirseniz güçlü ve dirayetli durabilirseniz başarma şansınız var.
Ezikliği bırakın. %50 elli eşitsiniz bunu unutmayın.

inanmıyorum ne kadar olumsuz yorumlar yapılmış içimi kararttınız resmen kızlar yaa.yok sevmezmiş, aldatıyor olabilirmiş..
canım benimde erkek arkadaşımla o problemim oldu.sürekli mesaj atıyodum zırt pırt hiç rahat bırakmıyordum.erkek arkadaşım 25 yaşında.akrabaları oturmaya geldiğinde bile benimle mesajlaşmasını istiyordum.geç cevap verince ödemeli atıyordum mesajı görsün tele baksın diye.böyle 1 sene geçti.sonra dayısı uyarmıış birgün bunu oğlum sen napıyorsun ayıp olmuyor mu kaç yaşında adamsın biz yanındayken bile elinde pıt pıt mesaj cekiyosun diye.erkek arkadaşımda bana kızdı utandım bende haklılardı çünkü.nefes almasına fırsat vermiyordum.
bir süre sonra konuşcak bişeyinde kalmıyor ve tartışmaya başlıyorsun.emin olun çok kötü bişey bunun altında sevmemek aldatmak yatmıyor sadece bunaltmak var.ben erkek arkadaşımı sırf bu yüzden bunalttım ve her an üzerime titreyen benimle bebeğiymişim gibi ilgilenen adam beni bıraktı bu yüzden.sakın üzülme mutlaka geri dönecektir çünkü özleyecek.inan anlattıklarının aynısı başıma gelmeseydi bu kadar net konuşmazdım.
benim kız arkadaşlarım bile fazla mesajlaşmaktan sıkılıyor.sırf bu yüzden bi kız arkadaşım hattını faturalıya taşıdı konuşmak daha iyi diye.aslında bu ayrılık aşamasında düşünmeye bolca zamanın olur.sende mantıklı düşününce bunun gerçekten yanlış bişey olduğunu farkedeceksin canım.umarım herşey yoluna girer

genel yorumlar ; bu sebepden dolayı 5 yıllık ılıskı bıtmez uzerınden olmus .
buna kesınlıkle katılmıyorum .asıl uzun surelı ılıskıler de bu problemler sık sık
guncellenıyor ıse ,o zaman ilişkı cok kolay da bıtıyor .
cunku ; 5 yıllık ılıskı de hersey yasanmıstır ,ıkınız de bırbırınızın huylarını cok ıyı bılıyorsunuzdur .
bu demek oluyor kı ,hal ve hareketlerınızı bırbırınıze karsı uyum saglamanız gerekır .
ama sız 5 yıl boyunca sureklı aynı problemlerı yasıyorsanız ,o ılıskı bal gıbı de bıter .
bıter cunku ; adam senden umudunu yıtırır duzelecegıne ınanmaz ,"huyu boyle ne yapayım
en ıyısı kımse uzulmesın"der ve yoluna bakar.

ama ılıskının boyutu soyle 2-3 aylık olsa ıdı ,o zaman o ılıskı bu sebepden dolayı bıtmez.
bitmez çunku ;daha bırbırınızı tam tanımıyor oluyorsunuz ,bırbırınızın hal ve hareketlerınızın degısebılecegıne
bırbırınıze ayak uydurabılecegınıze ınanırsınız .o yuzden bu sureklı msj cekme problemı
2-3 aylık gıbı bır ılıskı de olmus olsaydı eger,umut var demektır.degısebılecegıne ınanır .
ama 5 yıllık ılıskı de sureklı aynı sorunu yasıyor ısenız ,adam dogru olanı yapmısdır .
cekıp gıtmek en dogru karar .adam hoslanmıyor sen de degıstırmıyorsan o huyunu
bırbırınızı daha fazla yıpratmanın da anlamı yoktur ..

Son düzenleme:
canım, ayrılma sebebiniz pek inandırıcı gelmedi bana.. mesaj yüzünden seven bi adam ayrılmaz.. ya psikolojik sorunları var, ya da iyi bi bahane bulamamış.. benim bildiğim mesaj atmazsan tepki göstermesi gerekiyor.. şaşırdım açıkçası.. üzme kendini, oluruna bırak..

artık dayanamıyorum ya çok özlüyorum :(:( nereye baksam o var sanki :( kendimi oyalamaya çalışsamda hiç bir şekilde vakit geçmiyor:(
ne zaman döncek dönsün artık :(:(

aradı mı hiç tatlımm ???

evet canım 2 gün önce nasılsın canım diye mesaj atmış bende iyiyim sen nasılsın dedim müzik dinliyodum mesaj atayım dedim yazmış bidahada konuşmadık :(
ama arkadaşına özlüyorum demiş,dayanabilcek misiniz demiş arkadaşıda o da dayanmalıyız ama zaman göstercek bakalım demiş..

evet canım 2 gün önce nasılsın canım diye mesaj atmış bende iyiyim sen nasılsın dedim müzik dinliyodum mesaj atayım dedim yazmış bidahada konuşmadık :(
ama arkadaşına özlüyorum demiş,dayanabilcek misiniz demiş arkadaşıda o da dayanmalıyız ama zaman göstercek bakalım demiş..

anladım canım.
daha aklı basına gelmemiş sanırım :26:

üzülerek söylemek zorundayım kiiiiiii.....
severek ayrılmak diye bişey yok....

takmaman gerek.yanı takmıyomus gıbı yapcaksın ona özlemesı ıcın zaman ver sen ararsan ustune düşersen nasıl özlucek dimi

öyle canımda dayanmak çok zor geliyor :(
ben hiç aramıyorum kendimi tutuyorum o da merak etsin beni istiyorum pek merak ettiği yok :(:(

takmaman gerek.yanı takmıyomus gıbı yapcaksın ona özlemesı ıcın zaman ver sen ararsan ustune düşersen nasıl özlucek dimi

öyle canımda dayanmak çok zor geliyor :(
ben hiç aramıyorum kendimi tutuyorum o da merak etsin beni istiyorum pek merak ettiği yok :(:(

kızlaaar şimdi arkadaş konuşmuş yine de konuşuo musunz falan demiş o da zırt pırt knşcaksak ayrılmanın ne anlamı kaldı demiş, özlemio musun demiş arkadaş o da özlüorum biraz demiş , ee nasıl dayanıosun demiş arkadaşta, o da başka şeylerle uğraşarak demiş , nereye kadar uğraşcaksın demiş gittiği yere kadar bakalım demiş..
ne yapmam gerek anlamadım bu durumdan ben :S

Back
X