1 yılı aşkın bir ilikşim vardı.ben 30 yaşındayım o 24 yaşında.evet aramızda yaş farkı bayağı vardı ama bunu sorun etmiyorduk.yaşından daha olgundu ya da ben öyle diye düşündüm bilemiyorum.nikah yapacaktık.bu sabah istemiyorum iptal edelim dedi.
bu birkaç kez benim yanıma geldi.evimde kaldı.ben ona yaşı benden küçü diye çok baskın davranıyormuşum.ve evet en son geldiğinde bayağı sinirli davrandım.adet dönemimin de etkisiyle evin içinde onun en küçük hareketine bile tahammül edemedim.2 gün önce evimden gitmişti.bugün de konuştuk mesajlaştık güya nikah yapacaktık bana "iptal edelim biz anlaşamıyoruz ayrılalım " dedi.şok oldum önce kabul ettim sonra baktım ciddi ciddi ayrılmak istiyor yıkıldım...
dediğim gibi ben biz bir aradayken o benden küçük olduğu için sürekli emir veriyormuşum onu bir erkek olarak saymıyormuşum vs...
istemiyorum artık çok zor bizim ilişkimiz dedi. ( bunun öncesinde de ben hazır hissetmiyorum kendimi demişti ayrıca en son yanıma geldiğinde ya zor geliyor bana evlenmek demişti şaka yollu.)
ben de Allah a havale ediyorum ben de ona dönecem o benim vekilim senin de vkilin hakkımızda hayırlısı olsun dedim.o da bana " ne zaman sana muhtacım gel desen ben sana bir hızır gibi yetişirim , kaderimizde 60 yaşında evlenmek varsa 60 yaşında da bir egeliriz " dedi.
şimdi bu ilişkiyi bu hale getiren benmişim dediğine göre ve ben sabahtan bu yana ağlıyorum gözlerim şişti başıma ağrı girdi ağlamaktan
arkadaşlar bu adam benim ailemle tanışmıştı ben onun ailesinin yanına gitmiştim ve şu anda ayrılık tek çare diyor.ben dedim ona rahatsız olduğun yanlarımı düzeltirim dedim.sana inancım kalmadı diyor.
bahane mi ediyor yoksa evlilien mi korktu?
ben bu aşamadan sonra nasıl davranayım.bu adam niye böyle yaptı amacı ne ALLAH RIZASI İÇİN YARDIMCI OLUN.ben hiç iyi değilim.
...
Bugun hic uyuyamadim.Hala şoktayim beklemiyordum bu ayriligi.gece mesaj attim ben huzula uyuyamiyorum sen uyuyabiliyor musun diye.aglayip aglayip uykuya daliyorum kabus goruyorum sensiz mutlu degilim ama bu gerekli zaman ver birkac gun gecsin oyle cik karsima dedi.ben bu surecte ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum. Ne olur yardim edin.hayal kirikliklarindan yoruldum.gercekten benim davranislarim mi durumu buraya getirdi yoksa bahane mi yapiyor anlayamiyorum.cok cok kotuyuyum.calistigm yerdeki memur arkadaslar da anliyorlar halimi bazilari cok fesat beni boyle gordukce bazilarinin gozlerinin ici guluyor bazilari merakla gelip soruyor.kizlar cok cok kotuyum
Ayrica sunu da belirteyim bazi esyalarini bana tasimisti.benim ona aldigim hediyeler onun bana aldigi hediyeler hep bendeydi.hepsi sende kalsin demisti dun.ben de odanin bir kosesine koyarim napim dedim.nasil istiyorsan oyle yap demisti.ben istemiyorum aldigim hediyeler de sende kalsin demisti.