terkedildim, dipteyim...

zaman geçmek bilmiyor sürekli telefon başındayım.telefoa bakıyorum dakikada bir ne olacak bilmiyorum

zaman geçmek bilmiyor sürekli telefon başındayım.telefoa bakıyorum dakikada bir ne olacak bilmiyorum
Merhaba canım

Benimde sevgilimle aramda 8 yaş var
O benden küçük 36 ve 28
Yaş sorun değil yeterki sen sorun etme

Bizde bir kere ayrılık yaşadık
Ben asla yalvarmadım aramadım sormadım.
Bugün tam 22 gün sonra o bana yazdı
Sadece sabret diyorum
Belliki bunaldı zamana ihtiyacı var
Zamana bırak sakın yalvarma
Gerçekten seviyorsa döner

Merhaba canım

Benimde sevgilimle aramda 8 yaş var
O benden küçük 36 ve 28
Yaş sorun değil yeterki sen sorun etme

Bizde bir kere ayrılık yaşadık
Ben asla yalvarmadım aramadım sormadım.
Bugün tam 22 gün sonra o bana yazdı
Sadece sabret diyorum
Belliki bunaldı zamana ihtiyacı var
Zamana bırak sakın yalvarma
Gerçekten seviyorsa döner
ALLAH RAZI OLSUN cevabın için.inan çok kötüyüm.gerçekten yazar mı diyorsun ben yazacağını sanmıyorum.bugün hiç aramadı seninle özelden de konuşmak dertleşmek isterim inan çok ihtiyacım var 2 gündür yemek yemedim.

ALLAH RAZI OLSUN cevabın için.inan çok kötüyüm.gerçekten yazar mı diyorsun ben yazacağını sanmıyorum.bugün hiç aramadı seninle özelden de konuşmak dertleşmek isterim inan çok ihtiyacım var 2 gündür yemek yemedim.
Diğer arkadaşın sevgilisi döndü diye hemen niye umutlandınız? Onunki başka sizinki başka. Ben sadece hayattan koptuğunuza üzüldüğüm için yazıyorum yanlış anlamayın. Beklentiye girince nefes almakta bile zorlanacak hale gelirsiniz.

Diğer arkadaşın sevgilisi döndü diye hemen niye umutlandınız? Onunki başka sizinki başka. Ben sadece hayattan koptuğunuza üzüldüğüm için yazıyorum yanlış anlamayın. Beklentiye girince nefes almakta bile zorlanacak hale gelirsiniz.
haklısınız ben acımı en dipte yaşamadan düzeleceğimi sanmıyorum.dediğiiz gibi umutlanmamak en doğrusu saırım.

Cevap verdim canım özelden
Allah sendende razı olsun
Tabikide dertleşirim

Canım sen kız arkadaşlarına görüş, haftasonu alışveriş yap kuaföre git kafanı dağıt.. İnan sen yoğunlaştıkca kaçar senden uzak dur boğma adami

Daha yeni ayrılmışsınız acınız taze daha sizi anlıyorum şu günlerde ne yaparsanız yapın zevk alamazsınız hiçbişeyden. Bir kaç gün kendinizle başbaşa kalın sonra acınız hafifleyecek lütfen sabırlı olun bol bol dua edin :( daha sonrasında kafanızı hep başka şeylerle meşgul edin derim kafanızda bittiyse bi şekilde alışacaksınız zaten

Evlenmemek için bahane bunlar, sizde hata oldugunu bir sene sonra mi fark etmiş. Yasiniz 30. Zaman kaybina gerek yok. Önünüze bakmazsaniz geçen zaman sizi daha çok yıpratacaktir. Ben bu tarz erkekler yüzünden çok zaman kaybetttim. Duygusal olduğum için uzun sürüyordu etkisinden kurtulmak. Geç evlendim ama evlenmek isteyen adamin nasil olduğunu esimde anladim, öncekilerin kendileri Fasa fisoymus, bahaneymis yalanmis herşey.önünüze bakın. Yeni insanlar tanımaya çalışın. Umarım sizi anlayan biri çıkar karsiniza.

Bu yasadigin travma. Bence bir uzmana gorun cunku o kisiyi cok hayatinin merkezine koymussun ve hayatindan gidince de onsuz nefes alamayacak duruma gelmissin. Oysa o bir gun hayatimdan gitse de ben onsuz da yasayabilirim modunda olsaydin simdi bu acilari bu kadar agir yasamayacaktin.
24 yasindaki erkeklerin cogu ergenlikten henuz cikmis oluyor. Aslinda o donem onlar icin evlilik gibi bir muessesenin sorumlulugunu kaldirabilecek bir donem degil. Yasin geregi sen iliskinin ciddiye binmesini ve evliligi dusunsen de 24 yasindaki bir erkek o yasta boyle bir yukun altina kolay kolay girmez. Kaldi ki iliskiniz da daha 1 yillikmis.
Doner mi diye sormussun? Uzgunum donmez. onu bekleyerek omrunuzu bos yere harcama. Donerse de seni cok sevdigi, bu ayriliga dayanamadigi icin degil cok bos kaldigi icin doner. Baska birini bulunca yine terk eder. Bu hep boyle olmustur. Donmeyecegini nerden biliyorsun dersen terk edilme acisini yasadigim icin iyi biliyorum. Ancak bu dunyanin sonu da degil. Oncelikle gitmek isteyen birini urganla baglasan yine gider. Erkekler kafasinda bitirmeden de gitmez zaten. Bu iliski buyuk bir ihtimal kafasinda bitmisti. Bu saatten sonra onu araman mesaj atman onu daha uzaklastirir, onda ters teper, seni yapisik kiz gibi gormeye baslar.
Bu aci gecer mi dersen evet geciyor. Hatta bu gunlerine ilerde gulersin bile... salakmisim kimin arkasindan aglamisim dersin bir de kendine.
Yasadigin her seyde bir hayir vardir. Bunda dasenin icin mutlaka bir hayir vardir ama sen suan goremezsin. Ben de o zamanlar goremiyordum senin gibi. Uykusuz gunler, istahtan kesilmeler, aglama nobetleri... hepsiniyasadim. Simdi salakmisim diyorum dao zaman oyle gormuyordum olayi. Merak etme gecer. Ben de gecmez diyordum bu aci ama geciyor. Hangi aci sonsuza kadar surer ki.... onu cok hayatinin merkezine koymussun.
Seda Diker'in bir kitabi vardi: aslinda giden erkek yoktur idi sanirim kitabin adi. Okumani tavsiye ederim.

Evlilik icin hazir hissetmiyor ve turlu bahanelerle vazgectigini söylüyor. Siz evlilige hazir hissedebilirsiniz lakin onun icin yanlis zaman.

6 yaş çok fazla canım. Erkekler zaten 30 yaşından önce evlilikte olgun olamazken ve evlenmek istemiyorken tabiki tek çareyi ayrılıp kaçmakta bulucak bence üzülme doğru olanı yapmış.

Back
X