terkedildim hem de yeniyken unutamıyorum

Ben olsam arkama bile bakmam. Sanki dünyada başka erkek kalmadı. Arama sakın birşey sanmasin kendini.

Kesinlikle aramamalısın.
Başka erkek mi yok?
İstediği gibi olmayan neymiş onu da çok merak ettim.

Daha yeni bir ilişki fazla kapılmadan bırak derim heyecanı kalmamışsa demekki seni gerçekten sevmemiş daha kaç ay olmuş altı üstü

Hayatta aramam, biri gider biri gelirr mantığyla yoluma dewam ederimm..

istediği neymiş ki sizi bırakmış? 2 ay görüşemediği için sizi bırakmış bana hiçte bahsettiğiniz kadar iyi bir çocuk gibi gelmedi ( erkekler hep uzaklığı sorun eder çünkü amaçları farklıdır tecrübeyle kanıtlanmıştır)

daha bismillah hemen heyecanı bitiyorsa bataryası dayanıklı birini bul bence...
arama neden arıyorsun ki....zaten görecekmiş senni... hiç bir şey olmamış gibi davran arkadaş gibi ama...
nasılsın falan de... çok mutlu görün... etkilenmemiş bu olay seni etkilememiş gibi davran... zaten dönerse sana kendi teklif eder...

Saniyorum ayrildiginizda bir kaç haftalık bir iliskiydi. Daha cicim ayında heyecani bitiyor ise bitmesi sizin için en iyisi olmuş. Ki ilk ay daha çok özlenen heyecanin askin tavan yaptigi anlar.
Çok iyi anliyorum sizi. Psikoloji hocam boyle biten aşklar için kalan hissi sevgiye değil yarim kalmisliklarin acisina yorun derdi. Çokmantikli ggeldi bana da. Bence sizi de üzen yarim kala hayaller en üstte olan heyecanin yarim kalmisligin acisi. Aciyor evet. Çok kişi de yasamistir bunu. Gerçekten anliyorum seni. Gerçekten seni seven biri olduğu zaman hayatinda hatirlamicaksin bile.
En iyisi baska uğraşlar bulmak kafani başka şeylerle meşgul etmek.

kesinlikle unutmalısın...onun heyecanı kalmadıysa ne dıyebılırsınki ...çocukta demekki kötü biri değilmiş aldatma olayına girmeden canını yakmadan bitirmiş..çıkar aklından canım .

nasıl olacak değilmi nasıl unutacağız.bende aynı durumdayım.unutamıyorum maalesef.benimkide çok kısa bir ilişkiydi.3 hafta. 10 gün oldu biteli ama hala taze.hiç bir azalma olmadı
Sevgi karşılıklı olmalı canım o seni sevmiyorsa sende onu sevmeyeceksin

sızın yıne 3-5 hafta olmus bn napayım :)

Seni sevmemiş sen beni sev diye mi yalvaracaksın , sevgi zorla istenmez ya vardır yada yoktur
gururunuzuda ayaklar altına almayın zorla gelsede ileride yine kaçar ama sen onun egosunu tavan yaptırmış olursun

uzaklaşınca kaçmış yakınlasınca gelir o sana. barışmamalısın ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…