- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 27
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
""Nasıl bir tartışmaydı diye soracaksınız inanın hemen her iki sevgili arasında olabilecek türden bi tartışma. En fazla 2 gün sürer o küslük. Neden böyle oldu anlamadım
Benden 3 yaş büyük ve hep benden daha olgun oldugunu düşünmüşümdür. Hemen her konuda. 1.5 yıldır birlikteydikSevgilin ergen sanırım. Ne kadar suredir beraberdiniz?
Öncesinde de tartıştıgımız zamanlar oldu ama 2-3 günden fazla sürmedi... Ben o kadar afalladım ki gerçekten kafamda bitiremiyorum. Anlayamıyorum. 1.5 yıldır birlikteydik ve az bi zaman değilSanki oncesi var , sonrasi var gibi. Durup dururken bitmez eger bitiyorsa zaten ortada bir iliski yoktur.
Öncesinde de tartıştıgımız zamanlar oldu ama 2-3 günden fazla sürmedi... Ben o kadar afalladım ki gerçekten kafamda bitiremiyorum. Anlayamıyorum. 1.5 yıldır birlikteydik ve az bi zaman değil
Yakın bi arkadaşıyla konuşuyoruz arada bir. Ortak arkadaşımız. Hayatında kimsenin olmadıgını söyledi. Emin olun birisi olsaydı kafam daha rahat olurdu. En azından neye üzüleceğimi bilirdimHiç üzülme yoluna devam et..
Ya herşeyi tüketmişsiniz mücadele edecek birşey kalmamış onun adına yada zaten hiç sevmemiş. .
Her iki durum da da şal gitsin dönerse muhatab olma belki başka birisine bile aklı kaymıştır çoktan ..
Yakın bi arkadaşıyla konuşuyoruz arada bir. Ortak arkadaşımız. Hayatında kimsenin olmadıgını söyledi. Emin olun birisi olsaydı kafam daha rahat olurdu. En azından neye üzüleceğimi bilirdim
Mesela bir tartışmamız ...onunla bi yere gitmek için anlaştıgımız birgün il dışından kuzenlerimin geldiği için daha sonra gitsek olur mu diye sormuştum. Bi anda "hayatında herkesi benden daha öne koyuyosun" diye parladı. Ya da bir diğeri... ben öyle sokak ortasında öpmesinden falan hoşlanmıyorum, bunu dile getirdim ve ordan bi tartışma çıktı. "Ben senin neyinim" e döndü olay. Ama bunlar hiçbi zaman uzun sürmedi, hatta çoğunda kendisi arayıp çok fazla oldum farkındayım özür dilerim gibi şeyler söyledi. Sinirlendiği zaman fazla ileri gidiyor, kendi de farkındaydı.Surekli 2-3 gunde biterdi diyorsun . Belki sana gore kucuk ona gore buyuk bir sorundu. Konuyu acsan ?
Ergenliğini atlatsın döner. Ama kabul etme tabi.Mesela bir tartışmamız ...onunla bi yere gitmek için anlaştıgımız birgün il dışından kuzenlerimin geldiği için daha sonra gitsek olur mu diye sormuştum. Bi anda "hayatında herkesi benden daha öne koyuyosun" diye parladı. Ya da bir diğeri... ben öyle sokak ortasında öpmesinden falan hoşlanmıyorum, bunu dile getirdim ve ordan bi tartışma çıktı. "Ben senin neyinim" e döndü olay. Ama bunlar hiçbi zaman uzun sürmedi, hatta çoğunda kendisi arayıp çok fazla oldum farkındayım özür dilerim gibi şeyler söyledi. Sinirlendiği zaman fazla ileri gidiyor, kendi de farkındaydı.
Mesela bir tartışmamız ...onunla bi yere gitmek için anlaştıgımız birgün il dışından kuzenlerimin geldiği için daha sonra gitsek olur mu diye sormuştum. Bi anda "hayatında herkesi benden daha öne koyuyosun" diye parladı. Ya da bir diğeri... ben öyle sokak ortasında öpmesinden falan hoşlanmıyorum, bunu dile getirdim ve ordan bi tartışma çıktı. "Ben senin neyinim" e döndü olay. Ama bunlar hiçbi zaman uzun sürmedi, hatta çoğunda kendisi arayıp çok fazla oldum farkındayım özür dilerim gibi şeyler söyledi. Sinirlendiği zaman fazla ileri gidiyor, kendi de farkındaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?