Terkedildim ve sebebini bile bilmiyorum, yardım edin:(

Bayannhhickimse

Lalaland
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
577
612
23
26
Sevgilimle konuşmayalı bir aydan fazla zaman oldu. Öncesinde her şey o kadar mükemmeldi ki gerçekten anlatamam. Sonra aramızda bi tartışma çıktı ve ondan sonra yazdıgım tek bir mesaja bile cevap vermedi. Telefonlarımı açmadı. Resmen hiç hayatında olmamışım gibi davranmaya başladı. ""Görünmezmişim gibi. ""Nasıl bir tartışmaydı diye soracaksınız inanın hemen her iki sevgili arasında olabilecek türden bi tartışma. En fazla 2 gün sürer o küslük. Neden böyle oldu anlamadım:KK43: En son "ben dışarı çıkıyorum görüşürüz" yazdı sinirli bir şekilde. 1.5 ay önce en son yazdıgı bu ve sonrasında sıfır iletişim. O kadar fazla acı çekiyorum ki... Nasıl beni bi kaç dakika içerisinde tamamen silip atabiliyor? İçinde bir şeyleri mi biriktirdi? Şu şu sebepten ayrılmak istiyorum diye açıklayamaz mıydı? Yaklaşık 1.5 yıldır birlikteydik ve o kadar fazla şey yaşadık ki. Unutamıyorum. Yarın bi gün çıkıp gelse kafamı dağıtmaya ihtiyacım vardı dese ben ne yapacağım? Ne yapmam gerekir? Kızlar lütfen yardımcı olun:KK43: artık sabredemiyorum, acı çekiyorum. Son damlasını yaşıyorum her şeyin.

Son düzenleme:
Bence ciddiye almamış ilişkiyi, vakit geçirmiş ve sıkılınca da gitmiş. Üzülme böyle bir adam için. Bu tarz bir erkek için fazla mükemmelmişsin boşver.

""Nasıl bir tartışmaydı diye soracaksınız inanın hemen her iki sevgili arasında olabilecek türden bi tartışma. En fazla 2 gün sürer o küslük. Neden böyle oldu anlamadım

Sanki oncesi var , sonrasi var gibi. Durup dururken bitmez eger bitiyorsa zaten ortada bir iliski yoktur.

Sevgilin ergen sanırım. Ne kadar suredir beraberdiniz?

Hiç üzülme yoluna devam et..
Ya herşeyi tüketmişsiniz mücadele edecek birşey kalmamış onun adına yada zaten hiç sevmemiş. .

Her iki durum da da şal gitsin dönerse muhatab olma belki başka birisine bile aklı kaymıştır çoktan ..

Hiç üzülme yoluna devam et..
Ya herşeyi tüketmişsiniz mücadele edecek birşey kalmamış onun adına yada zaten hiç sevmemiş. .

Her iki durum da da şal gitsin dönerse muhatab olma belki başka birisine bile aklı kaymıştır çoktan ..
Yakın bi arkadaşıyla konuşuyoruz arada bir. Ortak arkadaşımız. Hayatında kimsenin olmadıgını söyledi. Emin olun birisi olsaydı kafam daha rahat olurdu. En azından neye üzüleceğimi bilirdim

İyi düşünün, arada sırada da olsa söylediği aynı sebepten bir rahatsızlığı yok muydu? Ne bileyim aldatmaya meyilli bir insan mı? Sosyal ortam değiştirdi mi yakın zamanda? En basitinden sevdiğiniz kadar sevilmemişsiniz bu o kadar açık ki, ötesi var mı?

Yakın bi arkadaşıyla konuşuyoruz arada bir. Ortak arkadaşımız. Hayatında kimsenin olmadıgını söyledi. Emin olun birisi olsaydı kafam daha rahat olurdu. En azından neye üzüleceğimi bilirdim

Dedigim gibi 3 sebep var ya

herşey tükenmiş artık uğraşmak istemiyor

Sizin sevdiğiniz gibi sevmemiş

Aklı başkasına kaymış

Arkadaşı da bilmiyordur belki aklındakini henüz. .

Bazen biz bayanlar en kötüsünü görmek istemiyoruz ama malesef seçenekler bunlar ...

Bence ya 1 seçenek yada 3 tecrübeyle sabit onu da soyleyeyim

Surekli 2-3 gunde biterdi diyorsun . Belki sana gore kucuk ona gore buyuk bir sorundu. Konuyu acsan ?
Mesela bir tartışmamız ...onunla bi yere gitmek için anlaştıgımız birgün il dışından kuzenlerimin geldiği için daha sonra gitsek olur mu diye sormuştum. Bi anda "hayatında herkesi benden daha öne koyuyosun" diye parladı. Ya da bir diğeri... ben öyle sokak ortasında öpmesinden falan hoşlanmıyorum, bunu dile getirdim ve ordan bi tartışma çıktı. "Ben senin neyinim" e döndü olay. Ama bunlar hiçbi zaman uzun sürmedi, hatta çoğunda kendisi arayıp çok fazla oldum farkındayım özür dilerim gibi şeyler söyledi. Sinirlendiği zaman fazla ileri gidiyor, kendi de farkındaydı.

Mesela bir tartışmamız ...onunla bi yere gitmek için anlaştıgımız birgün il dışından kuzenlerimin geldiği için daha sonra gitsek olur mu diye sormuştum. Bi anda "hayatında herkesi benden daha öne koyuyosun" diye parladı. Ya da bir diğeri... ben öyle sokak ortasında öpmesinden falan hoşlanmıyorum, bunu dile getirdim ve ordan bi tartışma çıktı. "Ben senin neyinim" e döndü olay. Ama bunlar hiçbi zaman uzun sürmedi, hatta çoğunda kendisi arayıp çok fazla oldum farkındayım özür dilerim gibi şeyler söyledi. Sinirlendiği zaman fazla ileri gidiyor, kendi de farkındaydı.
Ergenliğini atlatsın döner. Ama kabul etme tabi.

Soz veriyorsan tutacaksin ama akrabalarin sehir disindan geldikleri icin oncelik onlarin olmali.

Sokak ortasinda opusmek ne yahu. Hadi el ele tutusun opusmek olmadi.

Anlayissiz, ozguvensiz bir ergenmis. Bosver sen bunu.

Back
X