• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya uzun bir sürenin konusunu güncellemem gerekti kızlar...
konumu bilenler bilir diyeceğim ama biraz zor hatırlamak.
çok uzun zaman geçti uzerinden.
bana sözde tapan erkek arkadaşım bir anda beni terk etmişti,ve sonrasında başka bir kız arkadaşı daha olduğunu öğrenmiştim.
uzun bi süre intikam alıcam diye kendimi parçalamıştım hatırlarsanız.
sonrasında da yaptığım hiçbirşey fayda etmedi ve peşini bıraktım olayın.
dün gece ve bugün, bu kişi bana mesaj atmış.
dün gece saçma bir mesaj atmış, kimsin? yazdım cevap vermedi
bugun tekrar mesaj atmış ve aramış. kimsin? yazdım yine.
"onur ben." yazdı.
şu anda o noktada duruyorum.
size danışmak istedim.

ben konuyu takip edemedim ama madem seni bir anda bıraktı ve başkasına gitti o zaman şimdi sende ona ''onurda kim '' diye mesaj yaz bence ve o kadar ne yazarsa yazsın cevaplama

sacma derken ne yzamış yani bu kadar zamandna sonra mesaj atması ilginç.

ben onu hep bi futbolcuya benzetirdim. 4senedir işte. (milan baroş diye bir futbolcu)
gece cep telefonuma tanımadığım bir numaradan şu mesaj geldi:
"milan baroş:)"
kimsin yazdım cevap vermedi.
bugun gün boyu aramış, ben uyuyordum. akşam gördüm.
"aveanı takarmısın?" yazmış.
"kimsin oyun mu oynuyoruz " yazdım.
"xxxx ben." yazmış, cevap atmadım. baya sonra aradı meşgule verdim.
"avea hattın var mı" yazmış. cevap atmadım yine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ya seviyorsan peşini bırakma yani beni seviyor ama kırıldığı için konuşmuyor diyorsan gönlünü almaya çalış. Çünkü kıran taraf sen olmuşsun senin kendini affettirmen lazım ama diyorsanki beni sevmiyor çok üstüne gitme bu defa ters teper ve senden daha da uzaklaşır.

kk ya gırdıgımden berı bastan sona konuyu okudum cok uzuldum kendımden bıseyler gordum
ve en son msj attı demıssın oyle sevındımkı
sen sevındınmı bılmıyorum ama
ıcınden ne gelıyosa onu yap
konus bence
kendını tanıttıysa avea n varsa tak ve konus ama tavız verme bastan gerıde dur
ve svoyosan unutamadıysan sans ver drım

kk ya gırdıgımden berı bastan sona konuyu okudum cok uzuldum kendımden bıseyler gordum
ve en son msj attı demıssın oyle sevındımkı
sen sevındınmı bılmıyorum ama
ıcınden ne gelıyosa onu yap
konus bence
kendını tanıttıysa avea n varsa tak ve konus ama tavız verme bastan gerıde dur
ve svoyosan unutamadıysan sans ver drım

aveam var canım.
aveamı taktım aramadı. bi 15 dakika falan bekledim geri diğer hattımı taktım.
fark etmedi yani taktığımı.
mesaj atar büyük ihtimalle yine.
o zaman bende konuşucam yani cevaplıcam en azından.

haha pirenzez hanum sana da söyledim ya msnden bunların inat süreleri 4 ay...sonra dönüyolar kapıda pencerede

canım en son dün gece bi çok mesaj attım.
ama yine üzerine gittim açıkcası.
yalanmış sevgin vs dedim.
son mesajımdada "madem öyle buraya kadarmış artık seni aramam,nefret ediyorum senden, seni sevmiştim" vs dedim.

onun bana gece attığı son mesaj:
böyle olsun istemezdim ama bitmeliydi, gözyaşların için özür dilerim, unut beni lütfen.

Çok düşersen üstüne tamamen kaybedebilrisin. Hiç sitem etme yok sevmiyomuydun , yok ağlıyorum vs... yazma söyleme böyle, Üstüne düştükce soğutursun,

Canım çok üzüldüm durumuna inşallah barışırsınız.

gєçмιѕє ∂öηüк кєѕкєℓєяℓє уαѕαмαктαηѕα gєℓє¢єgє ∂öηüк вєℓкιℓєяℓє уαѕαмαуι тєя¢ιн єt......derim canım......

intikam
intikam
baldan tatlı intikam

:jeyyar::jeyyar:

intikam
intikam
baldan tatlı intikam

:jeyyar::jeyyar:

Neyin intikami????:kahve:

Beni terk eden bir adamdan intikam alsam ne olur??:delphin:

Gerimi gelicek akli basinami gelicek?? Hayir intikam almak sadece intikam alani mutsuz eder karsi taraf o an mutsuz olur ama sen hep olursun!!a.s

arkadaşlar bayadır arkadaş mesaj atmalarına, aramalarına devam etti
sürekli arıyordu,çağrı atıyordu,mesaj atıyordu.tepkisizdim.sonunda ben de ona cevap yazdım.
size aynen mesajları aktarıyorum.

o: princess ?
ben:efendim?
o:nasılsın ? x ben. rahatsız ettim.
ben:iyiyim noldu?
o: yok bsy olmamıştı.
o: bana beddua etmezsin bilirim.ahin tutmustur sadece.
ben: hayırdır,bişimi oldu?
o: yoo ben iyiyim.
ben:ahın tutmuştur dedin de ondan kötü birşey var sandım.
o: kız arkadaşım sattı da beni:) ona demişimdir.
o: ben seni rahatlatır mı bunu bilmen bilmiyorum ama rahatlarsın diye söyleyim sana dedim.
ben: bi etkisi olmadı bende, sende üzülme olur böyle şeyler,iyi bilirsin.sana karşı bi ahım, kinim yok merak etme.
o:öylesindir:) neyse yatıyım ben. hoscakal iyi bak kendine...
ben: tabiki yok kinim, çocukca birşeylermiş, aldatılmalar entrikalar. bitti geçti.
o: nese cocukcaları geçmiş olman lazım.yaşın cocuk sayılmazda..

bu kadar.
yüz vermedim. 1 aya yakın süre aradı caldırdı, tepkisiz kaldım. en sonunda eğer msj atarsa cevap vericem diye düşünmeye başlamışken mesaj attı. aramızda bu mesajlaşma geçti.
benim ona karşı boş olduğumu gördü sanırım.
intikam düşüncesi ayrıldığımızda, anlık rahatlattı beni hep, ama intikam fırsatım elime geçince nedense kullanmamayı tercih ettim.
gerçekten bi mesajıma bile deymeyecek biri.
bu arada ona doğru söyledim kinim bile yok. Allah kurtarmış.
hepinize de teşekkür ederim,siz olmasanız gerçekten kafayı yerdima.s.a.s.:enbuyukkk:

vay be gene biten bir ilşiki ama sana tekrar geri dönmeye çalıştıya intikamını almış oldun helal olsun sizin gibi kızlara vermeyin hiç bir erkeğe taviz...

32 sayfayı neredeyse başından sonuna okudum gözlerim yamuldu yanikafamçokkarıştı
ben kısa ve öz olarak fikrimi söylüyorum geç olmuş olsada ilk başta msn de geçen onurun sevgilisi var ve onu koruduğu fln fıstık bunlara inanmadım bunu yazmaya yetişemedim:çok üzgünüm:
sevgilisi var veya yok benim düşünceme göre aynı kapıya çıkardı zaten senin ısrarla buluşma isteğin bence orda yanlıştı aynı takdiği uygulayıp hayali bile olsa bi sevgilim var yalanı atsaydın ortaya ama sen değil bunu başkalarıyla yollucaktın kulağına onun kendini hem kötü hemde değersiz hissetmesini sağlardın hatta ben ileri gider kolumda anlaşmalı biriyle bile gezerdim şahsen kısasa kısas yani
ama son aranızda geçen msjları okuduğumda aferin dedim sana verdiğin cvplarla hakettiği cvpları vermişsinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
geçen gün kurstan bi hocamla dertleşirken(erkek) eskide olsa erkek arkadaşımı anlattım ayrılmış olsakta bende kalan izleri o bana nasihat etti şimdi aynı şeyleri bende sana söylüyorum tatlım:teselli:
geçmiş geçmişte kalır sen hep ileriye bak güzel günlere yelken aç olurmu:içelim:
umarım kırmamışımdır canım emin ol daha güzel günler var önünde zaman herşeyin ilacı:1hug::1hug::1hug:

princessscim bütün sayfaları baştan sona okudum.. merak ettim var mı yeni bişi diye :1shok:

Back
X