senın msn yazısmaların bıle bı hatalı nolur bulusalım bulusalım, hayır olmaz , sonra da tamam bulusalım.
yani ilk basta senı aldatmamıssa da bıle baska kızla sadece sohbet edıyorsa bıle senden sıkıldıgını gostermek kanıtlamak ıcın abuk bır sey soylemıs sen de aldatıldım trıbıne gırmıssın ve gerçek olmus.....
şimdi bır bayan + bır erkek= mutlu olmaları ıcın dengelerın eşit, sevgılerın eşt , fedakarlıkların esıt olması lazım
1-senın bır hayatın olmalı
2-o senı nasıl begendıyse oyle kalabılmeyı basarmalısın
3-aılene arkadasına daha evvel ne vakıt ayırıyorsan aslında bundan pek sapmamalısın
4-onu hayatının odagı halıne getırmemelısın
5-sana asık olurken sen nası bır kız isen heppp öyle kalmalısın
bak bunlar cok basıt,
ama ılıskı bellı bır sureden sonra sapmaya kaymaya ulasıyor
bır sure sonra senden tum ıstenenlerı onu mutlu etmek ıcın yapan afedersın ama safi salak bır ezık kız modelı olustruyorsun, işte zırveden düşüş başlıyor...
düştükçe düşüyor irtifa kaybediyorsun.
hayat bu düşüş hızlanıyor ve çakılıyorsun.
konu erkegı kişi de senı ılk severken nasıl havalıysan oyle bır hatunu gördüğü zaman heyecan sanıp ona takılıyor sen düşmekle kalmayıp sürünme aşamasına gecıyorsun sonra onun göz hızasından cok cok asaglarda oldugundan zaten senı göremıyor, belkı dıger kızla bulusmaya gıderken üstüne basıp geçiyor farketmıyor bıle senı...
tatlım yaşın 21, bak benım 26 ben bunları ögrendım uygulamada aksaklıklar yasamıyor degılım.
bu yasıma kadar senın bu yasadıklarından tabıkı yasadım, yasaya yasaya ınsan doymuyor durmuyor herkesın basına sıkca gelebılıyor, tanıdıgım 30u gecmıs kız arkadaslarımda da önceden gördüğüm olaylar silsilesi durmadan süregeliyor. O yüzden bir an evvel okulda yazılı olmuşsun ve sınavdan kalmışsın yenıden calısıp gecmelısın gıbı nefesını tut ve calıs, basarılı ol. bunda artık olmaz bır sonrakınde bu basarıyı elde et, bunu kendın ıcın yap, kım ne zaman yapar bellısız ama calısmaya baslamalısın. deneyımın ustune yenı aynı deneyım katmakla sadece yaş gecıyor ınsan daha eğlenıp mutlu olmuyor. Basarı mutlaktır, birdir. Ulasman dileğiyle..