• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo prenses yaa ooo
ne konusmussunuz siz oyle tuh yaa birak su cocugu bak noluurr birak yaa konusma sil msninden resim mesim warsa kaldir bir kenara gorme lutfen unutmaya calis onu cik biraz disari ne bileyim kafani dagit yani bir isle mesgul ol ne kadar mesgul olursan onu okadar az dusunursun ama nolur bidaha ona boyle bir konusma yapma kendine yazik ediyorsun boyle yaparak cunku daha fazla uzulmeni istemem.......

tamamdır kızlar,
zaten o benden hoşlanan çocukla buluşma planını iptal ettim.
yanlış verilen bir karardı,anlık verilen bir karardı.

onuru da sildim gitti.
bir de genel olarak konuşmanın başı olmadığı için direkt ısrar ediyorum,yalvarıyorum gbi olmuş ama
aslına bakarsanız rahat bi konuşma başladı.
canım sıkılıyo ya evde gelsene beni al dedim,
işte bu beni üzer seni göremem falan.
sonrasında ben ısrara cevirdim.
yani espriler vs çok yapıldı.

bu kopyaladıklarım benim ısrar ettiğim ve onun çok net hayır dediği yerlerdi,canımı acıtan yerlerdi
açıkcası bunlar bana yetti.
şu konuşmadan bi umut çıkaracak kadar salak değilim.
dediğim gbi nasıl mutluysa öyle kalsın.

sanki ben düşmanıymışım gbi bana bi savunma almış onu hissettim.
ne desem kız arkadaşını savundu,
neyse işte bu konuda böyle kapandı.

en hayırlısı olmus belkıde canım bence cok dogru bır karar almıssın onu sılmekle ınsallah bundan sonra karsına cıkacak hıcbır ınsandan boyle bır davranıs gormezsın ınsallah mutlu olursun ve tabıkı ınsallah buradan mutluluktan uctugumuz haberler kısmına evlılık nısan vs. mutlu haberlerını yazarsın bırdaha bırderdım wara yolun dusmez ınsallah:)):............

çoooook teşekkür ederim hepinizea.s.a.s.a.s.a.s.

bence bu yazışmanın olması da iyi olmuş;bundan sonra onun ciddiyetsizliğini de gördün,umudun da kalmadı dolayısı ile artık öfken bile kalmaz.öfken sana yaşattığı ayrılıktan,terk edilişiten nefret varsa bu aşk tan olur ama...sevgi değildir belki ama bağlılıktır senin yaşadığın belkide bu anlamda seni anlıyorum arkadaşım.bunları yaşaman iyi oldu bak en azından artık msn listende olmayacak.olsaydı onu takip etme ihtiyacı duyardın...hayata yeniden başlarsın bunu da hayatındaki hata payın olarak düşün...kendine şans ver.​
a.s.

ben sana destek oliiciiim nan pirenses gel şöyle yamacıma:içelim::teselli::1hug:naniknanik

bence bu yazışmanın olması da iyi olmuş;bundan sonra onun ciddiyetsizliğini de gördün,umudun da kalmadı dolayısı ile artık öfken bile kalmaz.öfken sana yaşattığı ayrılıktan,terk edilişiten nefret varsa bu aşk tan olur ama...sevgi değildir belki ama bağlılıktır senin yaşadığın belkide bu anlamda seni anlıyorum arkadaşım.bunları yaşaman iyi oldu bak en azından artık msn listende olmayacak.olsaydı onu takip etme ihtiyacı duyardın...hayata yeniden başlarsın bunu da hayatındaki hata payın olarak düşün...kendine şans ver.​
a.s.

haklısın canım,
zaten komedi gibi
çıkarken dalga geçer gibi buluşuyomuyuz diyo.:kızgın:
oyun oynuyoruz sanki.
sildim iyi oldu.

prensesım benım sende gördugum senın cocugu pohpohladıgındı, gecmıs yazılarını da hepsını okudum genel olarak zaten senın eve kapanıp seda sayan ızleyıp eve tuval doldurup evden cıkmamanla bı hata yapmıs görunuyosun,
sımdı senın hatan senın hatan demıycem ama bu kadar sımartılmaya hıc bı ınsan evladı gelmez,
bak ben 26 yasımdayım bunları cok yasadım ne zaman benı pohpohlayan olduıysa kaçtım
ne zaman benım pohpohladıgım olduıysa kaçtı.
sen de emınım yasadın yazıyorsun cok yasadım cok pesımden kosan var nasıl burda ben kosabılıyorum dıye. işte baj sen pesınden kosanlara bakmıyorsun, cıkarken de bu lanet dengeyı bozdun mu ıpin ucu kacıyor.
hani yok öyle bır ınsan sen delı gıbı baskı yapıp sevıcen de adam bogulmuyycak.
dunya yuzunde öyle bır ınsan yok yoktur yani yalandır vsairedır ya da sen hoslanmassın sen sevdıkce adam sevgıne doymuyo fln onu da sen sevmezsın.

senın msn yazısmaların bıle bı hatalı nolur bulusalım bulusalım, hayır olmaz , sonra da tamam bulusalım.
yani ilk basta senı aldatmamıssa da bıle baska kızla sadece sohbet edıyorsa bıle senden sıkıldıgını gostermek kanıtlamak ıcın abuk bır sey soylemıs sen de aldatıldım trıbıne gırmıssın ve gerçek olmus.....

şimdi bır bayan + bır erkek= mutlu olmaları ıcın dengelerın eşit, sevgılerın eşt , fedakarlıkların esıt olması lazım

1-senın bır hayatın olmalı
2-o senı nasıl begendıyse oyle kalabılmeyı basarmalısın
3-aılene arkadasına daha evvel ne vakıt ayırıyorsan aslında bundan pek sapmamalısın
4-onu hayatının odagı halıne getırmemelısın
5-sana asık olurken sen nası bır kız isen heppp öyle kalmalısın

bak bunlar cok basıt,
ama ılıskı bellı bır sureden sonra sapmaya kaymaya ulasıyor
bır sure sonra senden tum ıstenenlerı onu mutlu etmek ıcın yapan afedersın ama safi salak bır ezık kız modelı olustruyorsun, işte zırveden düşüş başlıyor...

düştükçe düşüyor irtifa kaybediyorsun.
hayat bu düşüş hızlanıyor ve çakılıyorsun.
konu erkegı kişi de senı ılk severken nasıl havalıysan oyle bır hatunu gördüğü zaman heyecan sanıp ona takılıyor sen düşmekle kalmayıp sürünme aşamasına gecıyorsun sonra onun göz hızasından cok cok asaglarda oldugundan zaten senı göremıyor, belkı dıger kızla bulusmaya gıderken üstüne basıp geçiyor farketmıyor bıle senı...

tatlım yaşın 21, bak benım 26 ben bunları ögrendım uygulamada aksaklıklar yasamıyor degılım.
bu yasıma kadar senın bu yasadıklarından tabıkı yasadım, yasaya yasaya ınsan doymuyor durmuyor herkesın basına sıkca gelebılıyor, tanıdıgım 30u gecmıs kız arkadaslarımda da önceden gördüğüm olaylar silsilesi durmadan süregeliyor. O yüzden bir an evvel okulda yazılı olmuşsun ve sınavdan kalmışsın yenıden calısıp gecmelısın gıbı nefesını tut ve calıs, basarılı ol. bunda artık olmaz bır sonrakınde bu basarıyı elde et, bunu kendın ıcın yap, kım ne zaman yapar bellısız ama calısmaya baslamalısın. deneyımın ustune yenı aynı deneyım katmakla sadece yaş gecıyor ınsan daha eğlenıp mutlu olmuyor. Basarı mutlaktır, birdir. Ulasman dileğiyle..

olan olmuş artık canım.
geleceğe bak, üzme kendini. a.s.
o üzülsün seni kaybettiği için :mymeka:

canım boş ver ya sen onu kafandan silmeye çalış bak gör öylebiri çıkıcakki karşına onu unutturacak ama sana bir tavsiyem var birdaha hiçbir ilişkinde bukadar fedakar olma hani onun için kimseyle görüşmedim dışarı çıkmadım diyosun ya yapma bunu elbette karşılıklı bazı fedakarlıklar yapılır ama abartmamak lazım ve erkeklere belli etmemek lazım çünkü ozaman senin onu nekadr çok sevdiğini anlıyolar ve havalanıyolar sonrada sonuç kötü oluyo malesef

senın msn yazısmaların bıle bı hatalı nolur bulusalım bulusalım, hayır olmaz , sonra da tamam bulusalım.
yani ilk basta senı aldatmamıssa da bıle baska kızla sadece sohbet edıyorsa bıle senden sıkıldıgını gostermek kanıtlamak ıcın abuk bır sey soylemıs sen de aldatıldım trıbıne gırmıssın ve gerçek olmus.....

şimdi bır bayan + bır erkek= mutlu olmaları ıcın dengelerın eşit, sevgılerın eşt , fedakarlıkların esıt olması lazım

1-senın bır hayatın olmalı
2-o senı nasıl begendıyse oyle kalabılmeyı basarmalısın
3-aılene arkadasına daha evvel ne vakıt ayırıyorsan aslında bundan pek sapmamalısın
4-onu hayatının odagı halıne getırmemelısın
5-sana asık olurken sen nası bır kız isen heppp öyle kalmalısın

bak bunlar cok basıt,
ama ılıskı bellı bır sureden sonra sapmaya kaymaya ulasıyor
bır sure sonra senden tum ıstenenlerı onu mutlu etmek ıcın yapan afedersın ama safi salak bır ezık kız modelı olustruyorsun, işte zırveden düşüş başlıyor...

düştükçe düşüyor irtifa kaybediyorsun.
hayat bu düşüş hızlanıyor ve çakılıyorsun.
konu erkegı kişi de senı ılk severken nasıl havalıysan oyle bır hatunu gördüğü zaman heyecan sanıp ona takılıyor sen düşmekle kalmayıp sürünme aşamasına gecıyorsun sonra onun göz hızasından cok cok asaglarda oldugundan zaten senı göremıyor, belkı dıger kızla bulusmaya gıderken üstüne basıp geçiyor farketmıyor bıle senı...

tatlım yaşın 21, bak benım 26 ben bunları ögrendım uygulamada aksaklıklar yasamıyor degılım.
bu yasıma kadar senın bu yasadıklarından tabıkı yasadım, yasaya yasaya ınsan doymuyor durmuyor herkesın basına sıkca gelebılıyor, tanıdıgım 30u gecmıs kız arkadaslarımda da önceden gördüğüm olaylar silsilesi durmadan süregeliyor. O yüzden bir an evvel okulda yazılı olmuşsun ve sınavdan kalmışsın yenıden calısıp gecmelısın gıbı nefesını tut ve calıs, basarılı ol. bunda artık olmaz bır sonrakınde bu basarıyı elde et, bunu kendın ıcın yap, kım ne zaman yapar bellısız ama calısmaya baslamalısın. deneyımın ustune yenı aynı deneyım katmakla sadece yaş gecıyor ınsan daha eğlenıp mutlu olmuyor. Basarı mutlaktır, birdir. Ulasman dileğiyle..

canım benim aslında böyle tavsiyelere ne kadar ihtiyacım var bilemezsin.
çünkü kendimde de çok fazla hata arıyorum, direkt suçu ona yükleyemiyorum.

benim değişmem gerekiyordu onur için.
yani ilk zamanlarda ki bu 6 aylık bi süre,
biz birbirimizden farklıyız ben değişemem,sen değişemezsin yapamayız dedim.
kabul etmedim zaten
ama ilişkiye başladığımız andan itibaren değişmesi gereken taraf ben oldum.
çünkü en basiti o alkol almıyordu ben alıyordum.
öyle olunca erkek arkadaşının yanında alkol alan bir kız, içki içmeyen çay içen bi erkek.
içme dedi, içmemeye başladım.
arkadaşlarımın arasında benden hoşlanananlar vardı, görüşme erkeklerle dedi,
tamamen kestim.
bara vs gitme bensiz dedi, gece cıkma dedi çıkmadım.
zaten arkadaşlarımı bi noktada kestikten sonra bazı şeyleri yapmak zor oluyor.
en basiti okuldan arkadaşlarımla bi planım varken, ben gelemiyorum dersen ikincide seni çağırmıyorlar.
bi de hayatım ben onun benim için çok fedakarlık yaptığına o kadar inanmıştım ki, ben de bir şeyler vermeliyim diye düşündüm.
çünkü onur tanıdığım kadarıyla asla kızları takmayan bi insandı,hep kızlar ona gitmiş, onun ciddi düşündüğü kimse olmamıştı.
ama tabii aylarca benim peşimde olması,işte benim için bazı şeylere çabalaması vs.
mesela her zaman beni kendiyle sınıyordu.anlatmıştım kavga ettiğimizde pencereye vurdu,hastanelik oldu.küstüğümüzde direkt ağlayarak arıyordu beni.
yani bu insan için yaşamımı düzeltmeliyim diye düşündüm.
çünkü zaten çok düzgün bi hayatımda yoktu..
ama dediğin gibi fedakarlıklar aşınca, onun sevdiği kızdan uzaklaşınca kendine daha uygun birini buldu.
yine de diyorum onur için bu kadar kolay olmamalıydı.
herkes el üstünde tutuyordu beni onurun sevdiği kız diye.
ailesi arkadaşları herkes biliyordu,onur herkese anlatıyordu.
ona tam olarak güvenemediğimi ablasına anlatmış,ablası ver telefona ben konuşayım seni anlatayım güvenir diyordu.
ne bileyim ya..
herşey bu kadar yalanmış ya ben ona şaşırıyorum. bi yalanın içinde kalmışım gerçekten.
yengesi bilgisayarının masaüstünde resmimi görmüş- ne kadar güzel kız vs demiş kıskanmış. cep telefonunda bilgisayarında ekranda benim resmim vardı.
bu kadar kolay olmamalıydı sanki..

:1shok:

benim de durumum buna yakın canım anlattıklarına cok şaşırdım,
herkes su an bnm ıcın onurun sevdıgı kız dıyor, önemsyor deger verıyor , (benımkıde onur)
akrabalarına anlatıyor bahsedıyor onlar benden bahsedıyor kardesıne tanıstırıyor annesı tanıdı vs bır yıgın sey oldu aynı deger verılıyor. ama bak gel gör ıkı gundur ben arıyorum bugun aramadım dıye konusmadık bıle. oılaya bak kı bız her gun konusan msjlasan ınsanlardık.
bak degısıyor cnm verılen degerın asama asama degıstıgını gör, ben sana bı kocaman sayfa akıl yazdım ama kendım nasıplenemıyor um gördun mu cok zor bu ısler,
karsı tarafta ılla kı begnmedıgın bı yanlar olunca belkı oluyor
bnmkı sacını kestırdı :utangac: sımdı onda begenmedıgım neredeyse tek yan o dıyebılırım kıvırcık sacları varken asık olmustum ona sımdıyse kısacık asker trası gıbı, askere de gıdıcek zaten . hanı begenmedıgım tek yan o belkı daha ıyı olur. dıyorum ya begenemdıgı bı yön olunca daha rahat oluyor dıye.
senınkının fedakarlıkları cok fazlaymıs Çok üzgünüm çoook
elını camdan gecırmıs bılg ekranına resım koymus ablası senle konusmus vs hep cok fedakarlık etmıs karsılıgında sen daha fazlasını vermıssın, sımdıyse bıten ılıskıde kaybeden taraftasın gıbı. kafamçokkarıştı
çk kötu ck.. ne dıyeyım bılemedım kötü düşüş olmuş.
ama işte böyle verılen kıymet bı anda bıtebılıyor :çok üzgünüm: cok sık olan şeyler bunlar
şey gıbı düşün, adam sevıyo tapıyo evlenıyo mutlular bebeler yapıyolar sonra bırden düşman kesılıp bosanıyolar. kadın dıyemıyo benım pesımden cok kostu, konusuyo konusuyo ama sonuc ortada. şakkıdı cok sık olan seyler bunlar cnm . bak genele vurduk olayını hafıfle bıraz rahatla zor tabı bılıyorum da :mymeka:

:1shok:

benim de durumum buna yakın canım anlattıklarına cok şaşırdım,
herkes su an bnm ıcın onurun sevdıgı kız dıyor, önemsyor deger verıyor , (benımkıde onur)
akrabalarına anlatıyor bahsedıyor onlar benden bahsedıyor kardesıne tanıstırıyor annesı tanıdı vs bır yıgın sey oldu aynı deger verılıyor. ama bak gel gör ıkı gundur ben arıyorum bugun aramadım dıye konusmadık bıle. oılaya bak kı bız her gun konusan msjlasan ınsanlardık.
bak degısıyor cnm verılen degerın asama asama degıstıgını gör, ben sana bı kocaman sayfa akıl yazdım ama kendım nasıplenemıyor um gördun mu cok zor bu ısler,
karsı tarafta ılla kı begnmedıgın bı yanlar olunca belkı oluyor
bnmkı sacını kestırdı :utangac: sımdı onda begenmedıgım neredeyse tek yan o dıyebılırım kıvırcık sacları varken asık olmustum ona sımdıyse kısacık asker trası gıbı, askere de gıdıcek zaten . hanı begenmedıgım tek yan o belkı daha ıyı olur. dıyorum ya begenemdıgı bı yön olunca daha rahat oluyor dıye.
senınkının fedakarlıkları cok fazlaymıs Çok üzgünüm çoook
elını camdan gecırmıs bılg ekranına resım koymus ablası senle konusmus vs hep cok fedakarlık etmıs karsılıgında sen daha fazlasını vermıssın, sımdıyse bıten ılıskıde kaybeden taraftasın gıbı. kafamçokkarıştı
çk kötu ck.. ne dıyeyım bılemedım kötü düşüş olmuş.
ama işte böyle verılen kıymet bı anda bıtebılıyor :çok üzgünüm: cok sık olan şeyler bunlar
şey gıbı düşün, adam sevıyo tapıyo evlenıyo mutlular bebeler yapıyolar sonra bırden düşman kesılıp bosanıyolar. kadın dıyemıyo benım pesımden cok kostu, konusuyo konusuyo ama sonuc ortada. şakkıdı cok sık olan seyler bunlar cnm . bak genele vurduk olayını hafıfle bıraz rahatla zor tabı bılıyorum da :mymeka:

çok haklısın canım benim,
herşeyin anlık geçerliliği var,
telefonumdaki mesajları görsen,
senden ayrılırsam ölürüm de intihar ederim yarın cenazeme gelirsin vesaire.
bi bakıyorsun ki ben artık onu seviyorum diyen bi adam.
bunu ben de düşündüm, ilişki süresince söylenen,yapılan hiçbir şeyin bi bağlayıcılığı yok.
hepsi o an için geçerli.
dediğin gibi evlilikte bile insan bitti sevmiyorum dedi mi yapılacak bir şey yok.
aslında böyle bakınca dediğin gibi insan rahatlıyor,
yani kaç yıllık evlilikler bitiyor, ne umutlar boşa çıkıyor.
benim yaşadığımın bunların yanında ağırlığı bile olmaz diyorum.
tabi kendimi suçlamadan da edemiyorum.
senin onurla ilgili dediğin de doğru, yani ilişkinin içindeyken ne yapılacağı kestirilemiyor.
şimdi ne yapsan, yapmasan ters tepebilir.
ama seviyorsa eğer seni gene eskisi gibi olursunuz sanırım.
bana dedilkerini yapmaya çalış, böyle ona muhtaç olmadığını hissettir.
erkekler öyle kızları severmiş.:1hug:

ayy canım benım saol bebeım, denıycem cnm,
bak sen de böle genıs düşün , sıkılıp daralınca yıne aç oku, yenı seyler düşün
gecıp gıdıcek zaten zamanla hepsı, umarım yıne de döner.
sen hayatını yasamaya basla bak gelcegı varsa gelıcektır o da.
ben de öyle guclu olayım dedıklerımı uygulayayım, optum canım bnm saol varlıgına

ayy canım benım saol bebeım, denıycem cnm,
bak sen de böle genıs düşün , sıkılıp daralınca yıne aç oku, yenı seyler düşün
gecıp gıdıcek zaten zamanla hepsı, umarım yıne de döner.
sen hayatını yasamaya basla bak gelcegı varsa gelıcektır o da.
ben de öyle guclu olayım dedıklerımı uygulayayım, optum canım bnm saol varlıgına

canım benim asıl ben teşekkür ederim:1hug:
oyalanıyorum bir şekilde, düşünememeye çalışıyorum artık.
seninde gelişmeleri merak ederim arada bi yazalım:utangac:
öpüyorum seni,çok sağol..a.s.

sinir oldum ya,
o da beni silmiş msnden:kızgın:

konuşmayı yaptığımız gün engelleyip silmiştim biliyorsunuz,
az once kontrol ettim
o da silmiş.
şaşırıyorum msnden de anlıyormuş.
ve cidden bozuldum dafisfisfis

baya uzun bir sürenin konusunu güncellemem gerekti kızlar...
konumu bilenler bilir diyeceğim ama biraz zor hatırlamak.
çok uzun zaman geçti uzerinden.
bana sözde tapan erkek arkadaşım bir anda beni terk etmişti,ve sonrasında başka bir kız arkadaşı daha olduğunu öğrenmiştim.
uzun bi süre intikam alıcam diye kendimi parçalamıştım hatırlarsanız.
sonrasında da yaptığım hiçbirşey fayda etmedi ve peşini bıraktım olayın.
dün gece ve bugün, bu kişi bana mesaj atmış.
dün gece saçma bir mesaj atmış, kimsin? yazdım cevap vermedi
bugun tekrar mesaj atmış ve aramış. kimsin? yazdım yine.
"onur ben." yazdı.
şu anda o noktada duruyorum.
size danışmak istedim.

sacma derken ne yzamış yani bu kadar zamandna sonra mesaj atması ilginç.

Back
X