• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bı sure aramaman ıkınız ıcınde ıyı olacak ınan
zaten gercekten sevıyorsa bı gun nasılsın dıe msj atacaktır yada nıe aramıosun dıe
sabırla bekle gerı donerse senındır
ama beklerken de kendını fazla yıpratma sen kendını uzsende aglasanda faydası yok aklına koymussa bısı deıstırmıcek

canım aranızda gerçekten kötü şeyler geçmiş evet ama sende sölediğin şeyleri yapmış değilsin ki bazen insanlar karşısındakileri üzmek için kötü şeyler söyleyebilirler!ve evet unutmak zor olur ama aşk,sevgi o kadar büyüktür ki unutamycağı affedemiyceği şey yoktur:(sadce zamana ihtiyacı vardır bitti afededm falan demeside belki seni üzmek içindir..evet biraz zaman bırak arama mesaj at bu sırada kendini oyalıycak şeyler yap:(ama beklee biraz bekle..ve gelmezsede gerçekten sevmiyor demektir bu sefrde unutmayı dene..:( yani bencee :(

bı seyı ısterken eksık dua etmede hayırlıysa tekrar baslasın ama hayırsız olacaksa boyle kalsın de olur mu canıma.s

bı seyı ısterken eksık dua etmede hayırlıysa tekrar baslasın ama hayırsız olacaksa boyle kalsın de olur mu canıma.s

haklısın canım.
bu insan benim en büyük duamdı aslında...
ben ona 4 sene önce aşık olmuştum ilk.
o zamanlar birlikte olamadık.
ama gerçekten kötü bi dönem yaşıyordum
sürekli dua ediyordum,adak adadım vs.
kaç yıl once hıdırellezde mesela gül ağacının altına ismini falan yazmıştım.
bu yıl hıdırellezde benim sevgilimdi bu kişi.senağlama
hayırlıysa dönsün inşallah:a015:

Ayy canı üzüldüm açıkçası bir anlık öfke sinir nelere mal oluyo dimi.İnş. barışırsınız herşey yoluna girer.Birazcık bekle bakalımyerimseniben

canım sanki o sebeb arıyor gibi geldi bana ayrılmak için çünkü ufak tartışmanın ardıdan hemen ayrılınmaya kalkışılmamalı bence kii seviyorsa zaten bu ayrılığın lafı iki taraf içinde edilmemeli idi.demekki o kafasında bazı şeyleri bitirmiş.çok fazla üstelememende fayda var gibi geliyor.bunaltma seni eğer seviyorsa zaten sana döncektir. sevmiyorsada kısmet değilmiş demelisin.zaman herşeyin ilacı gönlünü ferah tutu canım sevgi ile kal.....

canım sanki o sebeb arıyor gibi geldi bana ayrılmak için çünkü ufak tartışmanın ardıdan hemen ayrılınmaya kalkışılmamalı bence kii seviyorsa zaten bu ayrılığın lafı iki taraf içinde edilmemeli idi.demekki o kafasında bazı şeyleri bitirmiş.çok fazla üstelememende fayda var gibi geliyor.bunaltma seni eğer seviyorsa zaten sana döncektir. sevmiyorsada kısmet değilmiş demelisin.zaman herşeyin ilacı gönlünü ferah tutu canım sevgi ile kal.....

bekliyorum şimdilik canım.zaten elimden bir şey de gelmiyor. aramam da bir şeyi değiştirmez şimdilik. zaman her şeyin ilacı derler,
bugun işte ilk gün daha.

çok teşekkür ederim canım haklısın.
biraz beklemek en iyisi olacak.
belki o sırada msnde falan karşılaşırım,karşılaşmazsam da dediğin gibi mesaj atarım,
gerçekten önerin aklıma yattı. çok teşekkürler.

teşekkürler tatlım biraz bekle eğer bi ses çıkmassa o zaman bakarız çağresine artık:kahve:

canım sakın arama,bi kez dahi olsa bu saatten sonra.
o seni sınıyo,egosunu tatmin için sakın üzerine düşme.kuzu kuzu gelicektir sana.sevgiler

Cok üzüldüm tatlım.
Ah şu dilimizi tutsak sorunda olmaz ilişkilerimizde ama tutamıyoruz ki.
Ama canım sakın dönecek bana bensiz olamaz yapamaz die kendini şartlandırma inan gelmediginde hayal kırıllıgın bıraktıgı andan daha fazla yoruyor ruhunu..
Ben seni öyle iyi anlıyorum ki sana gelecegine eminsin ama kendini unuttrmamak için arayıp mesajlarla yerini boş bırakmak istemiyorsun.
Zaman gectikce ve sen beni seviyor bensiz olamaz die düşündükce daha beter dibe vurursun..
Sakın öyle düşünme..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah..

bir söz vardır ya hani

sevdiğini özgür bırak geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye...

sende öyle yap bence

ve eger barısırsanız keskin sirke küpüne zarardır unutma bunu

mutlu olmanı dilerima.s.

canım sakın arama,bi kez dahi olsa bu saatten sonra.
o seni sınıyo,egosunu tatmin için sakın üzerine düşme.kuzu kuzu gelicektir sana.sevgiler

canım ben de öyle düşündüm aslında.
biraz koşturmak,burnumu sürtmek için yapıyordur dedim ama
gerçekten çok katıydı bana karşı.
asla sesimi falan duymak istemedi,
o yüzden ya gerçekten bittiyse diyorum:((

canım bugün 2. gün dimi? hala ses yok galiba :uhm:

bir söz vardır ya hani

sevdiğini özgür bırak geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır diye...

sende öyle yap bence

ve eger barısırsanız keskin sirke küpüne zarardır unutma bunu

mutlu olmanı dilerima.s.

çok teşekkürler canım.
inşallah döner beklemedeyim

dönecek diye beklersen zaman geçmez ki ama:(

kızlar son havadisleri size de yazmak istedim.
başlık "terkedildim ve aldatıldım" olsa daha doğru olacakmış.

eski erkek arkadaşımın, arkadaşıyla görüşüyordum sürekli.
bana
"x bulmuş birini" dedi.
"nasıl bu kadar çabuk bulur,seviyordu beni falan" dedim
"ben de öyle sanıyordum,sana inat biriyle çıkıyor diye düşünmüştüm ama inat değilmiş" dedi.

eski erkek arkadaşıma seviyomusun bu kızı diye sormuş,
"o da gerçekten sevdiğim kişi ile birlikteyim" demiş.

muhtemelen benimle beraberken de bu kız hayatındaydı, çünkü son günlerde bi huzursuzluk vardı içimde.
ama asla konduramazdım ona ya.
benden başkasına bakabileceğine ihtimal vermediğim insan,nasıl bu kadar çabuk birini bulur,ya da beni nasıl aldatır?

son bir mesaj atıcam ona dedim,
arkadaşım engel oldu atma dedi
sana söylediğimi duyarsa beni keser dedi.
bende atmadım.
hayatında başkası olduğunu bildiğimi bilmiyor şu an.

ve ben hala saf gibi o bensiz yapamaz diye düşünüyorum.
beni arar,beni unutamaz, o beni seviyor diyorumsenağlama
durumum vahim sanırım.
bir insana güvenip böyle sırtından vurulmak çok üzücü.

üzüldüm senin için princess
hiç beklemediğin insandan hiç ummadığın şeyler...

Allah kurtarmış..

Geçmiş olsun canım..

Hakkettiğin kalitede biriyle çook mutlu olman dileğiyle..Şeniz

Back
X