• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tatlım
Tavsiye vermek kolay biliyorum ama veriyim ben gerisi sana kalsın yerimseniben Bence hemen git önce bi kuaföre saçını başını değiştir, cilt bakımı masaj fln yaptır yenilendiğini hisset sonra da derin bi nefes al baştan başla herşeye yerimseniben

başka birini bulmuş
yedeğe birini almadan bırakmaz erkekler ya da bu kadar net olmazlar
eldeki 1 kuş daldaki 2 kuştan fazladır

canim su son durumdan sonra demek ki resmen bahane aramis ayrilabilmek icin..o geceki konusma tarzini da bahane olarak kullanmis.

aklindan hep sunu gecir: nasil ondan once hayatin vardi, ondan sonra da pekala olur!! lutfen kendini uzme ve toparla..ve sakin ona da en ufak bi msg atma ya da arama..sen guclu olarak ona zaten en guzel mesaji verirsin!

Bosver hic takma sen ilişkini kurtarmak icin elinden geleni yapmıssın hatta sölediklerinden pişman bile olmamalısın adamın serefsiz oldugu icinemi dogmus ne..geri döner yüksek ihtimal mesaj falanda iyiki atmamıssın asıl cevabı sana döndügünde veririsin intikam soguk yenen bir yemektir..

hepinize çok teşekkürler kızlar.
ama bunaldım artık.
kendimi suçluyorum, sorun bende demekki..hep üzülen ben oluyorum.
ben bu kadar güveniyorken bu insana,bana bunu nasıl yapar diyorum.

malesef son bir mesaj attım sinirle.

"hayatında bir başkası olduğunu öğrendim, bu kadar ucuz olabileceğini tahmin etmezdim,sonsuza kadar hoşçakal"

cevap atmadı,atmaz da, diyecek bir şeyi yoktur.
çünkü yeni kız arkadaşıyla mutludur.
cevap atarsa da beni gerçekten yaralayacak bir şey yazar.
madem kız arkadaşım var arama sorma falan yazabilir...
kendini anlatamamak o kadar acıtıyoki insanın canını.

kavga ettiğimizde telefonumda 18 tane özür mesajı gördüğümü hatırlıyorum,
şimdi bir bakıyorum bi mesaja değmiyorum.
telefon ediyorum cevap vermiyor, eskiden olsa beni binlerce kez arayan adam bu hale geliyor.
kaldıramıyorum.

Bosver hic takma sen ilişkini kurtarmak icin elinden geleni yapmıssın hatta sölediklerinden pişman bile olmamalısın adamın serefsiz oldugu icinemi dogmus ne..geri döner yüksek ihtimal mesaj falanda iyiki atmamıssın asıl cevabı sana döndügünde veririsin intikam soguk yenen bir yemektir..

evet canım,
inan ben de dün öyle düşündüm
iyi ki ona onursuz ve şerefsiz demişim dedim
şimdi desem de anlamı olmazdı.
inşallah Allah bana intikam alma şansını verir. ilk kez bir insan için böyle düşünüyorum
ama ondan gerçekten nefret ediyorum ve böyle bir kalleşliğin bedelini ödemesi gerektiğini düşünüyorumsenağlama

bence siz onun sevgisinden ve sizsiz yapamayacağından okadar eminsiniz ki onun için en ufak bir tartışmada bile hemen bitti diyebilmişsiniz..onun yanında da birkaç ağır söz karşı tarafın acaba ben yanlış mı tandım diye düşünmesini sağlamıştır..yada gerçekten sizi denemek için,sevginizi sınamak için yapmıştır..ama arkadaşım ne olursa olsun sevgi emek ister ve emeğin karşılığı basit bir BİTTİ kelimesi olmamalı..bu okadar kolay çıkmamalı ağızdan..umarım düzelir ama lütfen sevginize sahip çıkın...
sevgiyle kalın...

canim atmasan daha iyi olurdu ama bosver..cevap verecegini sanmiyorum, umarim da vermez cunku pek iyi seyler yazmaz herhalde..eger onu gorebilecegin bir ortamdaysan lutfen ona uzgun oldugunu belli etme :1hug:

hepinize çok teşekkürler kızlar.
ama bunaldım artık.
kendimi suçluyorum, sorun bende demekki..hep üzülen ben oluyorum.
ben bu kadar güveniyorken bu insana,bana bunu nasıl yapar diyorum.

malesef son bir mesaj attım sinirle.

"hayatında bir başkası olduğunu öğrendim, bu kadar ucuz olabileceğini tahmin etmezdim,sonsuza kadar hoşçakal"

cevap atmadı,atmaz da, diyecek bir şeyi yoktur.
çünkü yeni kız arkadaşıyla mutludur.
cevap atarsa da beni gerçekten yaralayacak bir şey yazar.
madem kız arkadaşım var arama sorma falan yazabilir...
kendini anlatamamak o kadar acıtıyoki insanın canını.

kavga ettiğimizde telefonumda 18 tane özür mesajı gördüğümü hatırlıyorum,
şimdi bir bakıyorum bi mesaja değmiyorum.
telefon ediyorum cevap vermiyor, eskiden olsa beni binlerce kez arayan adam bu hale geliyor.
kaldıramıyorum.

çok kötü bir durum şimdi sana hiçbirşey de fayda etmez ne söylesek kızgınlığın ve kırgınlığın hiç geçmeyecekmiş gibi olur ama geçeciktir inan ki geçecektir biraz sabırlı ol ... ilk hafta ağla bağır çağır içini dök sonra da umursamamaya bakk...

ya cnm ilk önce sevgisini biliosun sakin ol seni seviorsa zaten sensiz yapamaz herşeyi zamana bırak herşey şuan çok yeni biraz kafanızı dinleyin sakin sakin konuşun anllattığın gibiyse fazla dayanamayabilir sakinleşince konuşun cnm

canim atmasan daha iyi olurdu ama bosver..cevap verecegini sanmiyorum, umarim da vermez cunku pek iyi seyler yazmaz herhalde..eger onu gorebilecegin bir ortamdaysan lutfen ona uzgun oldugunu belli etme :1hug:

yok canım yüzyüze görüşebileceğimiz ortam yok.
aynı şehirdeyiz ama farklı okullardayız.
sadece internette karşılaşabiliriz.
bir de işte yakın bir kız arkadaşı benim msn listemde var.
arada bir konuşuyoruz onunla.
ona güçlü gözükürm bende:(

bu arada cevap vermedi canım, iyiki de vermedi. cünkü eminim cevap atsa,evet ben bu kızla mutluyum arama bir daha falan yazardı.
acık söylemek gerekirse mesajı attıktan sonra telefonumu kapatmayı bile düşündüm,görmemek için cevabı

Canım tahmin edebiliyorum ne durumda oldugunu,bosver en azından içini dökmüssün olan olmus kız arkadasıylada o konusmadan konusma havadan sudan erkek arkadasınla ilgili herangi bi yorumda bulunma kötüleme nötr davran hakkında konusmamaya bak simdi nasılsın?

Başta hiç haketmediğini düşünerek baya hakaret etmişsin ama güzelim duruma bakarsak hepsini fazla fazla hakediyormuş meğerse,az bile sölemişsin hatta...

Beklese nolcak 3 ayın sonunda gelse kabul etse bir dert etmese baksa dert:S

Beklese nolcak 3 ayın sonunda gelse kabul etse bir dert etmese baksa dert:S

ya bi de şunu unutuyoruz şuan.
bu insan bana dönse 1 ay sonra 2 ay sonra...
şu an o başkasıyla birlikte.
ben bunu nasıl sindirebilirim ki..
ve o kız için gerçekten sevdiğim kişiyle birlikteyim demiş.

canım bende zaten öyle hemen hadi 3 ay sonra geldi atlasın boynuna demiyorum.....

1ay 3 ay herneyse bu zaman dilimi içinde hem arkadaşımız ilişkinin ve karşısındaki insanın artılarını eksilerini iyice tartar ölçer biçer kafasında.....çünkü sakin kafayla dönüp baktığında çok daha farklı şeyler görebiliyosun....

2.si.....adamın dönüş şekline bağlı....yani hal hareket ve davranışları nasıl? yaptıklarından gerçekten pişman mı? burnu sürtmüşmü? insan bunu hissedebilir.....

bütün bunlara göre kendisi eğer dönerse ona 2.şansı verebilir ve bir müddet daha deniyebilir......çünkü bazen bazı erkekler ayrıldığı kızın değerini ayrı kaldıktan sonra çok daha iyi anlayabiliyolar......ha keşke bu şekilde anlayıp da dönmesler tabiki ama...ERKEK İŞTE %90 I BÖLE......

KABUL EDİP ETMEMEK O ANKİ DURUMA VE YAŞANANLARA BAĞLI.......BAZI ŞEYLER VAR KABUL EDİLİR BAZILARI EDİLMEZ....ŞİMDİ BENİM ESKİ NİŞANLIM GELİP YALVARSA,KAPIMDA KÖPEK OLSA ASLA KABUL ETMEM....ÇÜNKÜ ZAMANINDA ONA ÇOK ŞANS VERDİM...VE EN SONUNDA ASLA DÖNÜŞÜ OLMAYAN ŞEYLER SÖLEDİ....

TAMİRİ MÜMKÜN OLMAYAN ŞEYLERLE ZATEN UĞRAŞMAK APTALLIK......BUNA EN İYİ KARARI YAŞAYAN,İLİŞKİSİNİN BOYUTUNU BİLEN ARKADAŞIMIZ VERCEKTİR.....DÖNSE BİLE ŞANS VERİP VERMEMEYİ.....

canım haklısın çok haklısın gerçekten.
ben de açık söylemek gerekirse
o mesajı ona bu yüzden attım.
başka bir kız arkadaşın olduğunu biliyorum diye özellikle yazdım.
beni tamamen kaybettiğini görsün istedim.
elimde bir kız var, beni hala bekliyor diye düşünmesin istedim.

Canım tahmin edebiliyorum ne durumda oldugunu,bosver en azından içini dökmüssün olan olmus kız arkadasıylada o konusmadan konusma havadan sudan erkek arkadasınla ilgili herangi bi yorumda bulunma kötüleme nötr davran hakkında konusmamaya bak simdi nasılsın?

canım artık o kıza da takmıyormuş gibi gözükeceğim.
çünkü o kız da benim damarıma basıyor.
bizim ilişkimiz döneminde de bazı yalanlarını yakalamıştım erkek arkadaşım ve benimle ilgili.
şuanda da damarıma basıyor, memnun oldu sanki bu duruma düşmemden.
mutsuzum. kötüyüm. başım çok ağrıyor.

işte bu yüzden diyorum ki....
o aramasın asla......beklesin............
burnu sürtebilir...
pişman olabilir..............
dönüşü erkek yapınca sadece 2.kez bir şans verilebilir.......
bir müddet denenebilir....
hiç sese çıkmayıp dönmüosa da
CEHENNEMİN DİBİNE GİTSİN....

B]

çok haklısn.
çabalamak fayda etmiyor hiçbir zaman.
ben kılımı kıpırdatmazdım bu insan için, o zamanlar nasıl peşimdeydi.
şimdi bakınca içler acısı gerçekten:1no2:
telefonuma dahi çıkmayan,telefonları yüzüme kapatan bir insan.

Olay su sekilde olsa anlarım erkek arkadasınla basta anlatıgın gibi gereksiz bi nedenle tartısmıs olursun o kadar agır lafları söylemiş olursun kendine yediremedigi icin bi süre ayrı kalırsınız daha sonra iki tarafta dayanamaz ayrılıga ve bir araya gelinir ama burada cocuk resmen olayı bahane etmiş sorun baska bir kızın olmasıymıs bu sebeple 3 ay 4 ay herneyse sonra dönünce kabul etsen bir dert etmesen bir dert dedim sonucta ne münasebet ya sen ilişkini kurtarmak icin elinden geleni yapıcan acıcan yalvarcan yakarcan adam baska yerde gününü gün edicek sorada kafasına göre ayrılcak diger kızdan canı isteyince tekrar sana döncek sende o ilişkiden medet umucan???

''ben şans verdim'' demek benim ilişkim için aslında yanlış bir cümle oldu........
bana olan hatalarından sonra bikaçkere koptuğumuzda hep şansı kendim yarattım........
aşk gözümü kör ettiği için ben peşine düştüm...aptal gibi hakszımışım gibi ben barıştım sürekli.....
asla bekleyip de ondan tepki yada özür gelmesini sağlamadım.......
ve gerçek sevgisini de,karakterini de ölçemedim o durumlardan sonra....
3 yıl yıprandığımla kaldım...
sonunda da terkedilen ben oldum...

işte bu yüzden diyorum ki....
o aramasın asla......beklesin............
burnu sürtebilir...
pişman olabilir..............
dönüşü erkek yapınca sadece 2.kez bir şans verilebilir.......
bir müddet denenebilir....
hiç sese çıkmayıp dönmüosa da
CEHENNEMİN DİBİNE GİTSİN....

ÖNEMLİ OLAN BİRAZCIK KENDİNE HAKİM OLUP,ARAMAYIP, BU DURUMU EN KISA SÜREDE NETLEŞTİRMEK,KARŞINDAKİNİN RENGİNİ GÖRMEK VE DAHA SONRADA GELİŞMELERE GÖRE HAYATINA BAKMAK.......EN KISA ZAMANDA.....ÖYLE YILLARINI VEREREK DEĞİL.....

Sende hala öfkelisin sanırım bosver gecmise bakarsan takılıp düsersin allahından bulsun aynı hataları bende yaptım ama maalesef ask insanın gözünü kör ediyor konusması kolayda uygulamaya gelince mantıklı davranamıyorsun maalesef..

Back
X