• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca bence saçlarının rengini deiştirme çünkü eğer görürse seni aaa saçlarını değiştirmiş demekki depresyonda demesin:D ben mesela zaten boyatıcaktım saçlarımı ama bu olay olunca baya bi erteledim. ortak arkadaşları naber diyince süperim diyorum ki cidden süperim artık:D telefon numaramı bile değiştirdim arayamasın diye. zaman geçince neler değişiyo bi bilsen...

canım başından sonuna okudum yorumları
unutmak kolay değil biliyorum ama en azından bir yerden başlamalısın dimi
hayatı küçümseme sakın kaybettiğin kişi kadar
hayat o kadar acımasızki sen kaybettiğine yanarken ömründen eksildiğinin farkına varamıyorsun
silkin bir an önce ve yaşamaya devam et hayatı
hattını ve msn adresini değiştir kuaföre git saçının rengini değiştir ortak arkadaşınız varsa
arkadaş ortamını değiştir .
hayınının yönünü değiştir kısacası sen üzülme artık seni kaybetmeyi seçeni sen kazanmak için uğraşma...
:teselli: bırak güneş doğsun bırak dünya kendi haline kalsın bırak yalancının değirmeni dönsün ama yaşamayı bırakma SEN YAŞAKİ DÜNYA İNSAN GÖRSÜN...:1hug:
sevgilera.s.

"bırak güneş doğsun bırak dünya kendi haline kalsın bırak yalancının değirmeni dönsün ama yaşamayı bırakma SEN YAŞAKİ DÜNYA İNSAN GÖRSÜN..."
ne kadar güzel bir söz..
çok teşekkür ederim

princess neler hissediyosun
neler yaptın bugün mesela
nasıl hissettin kendini

ayrıca bence saçlarının rengini deiştirme çünkü eğer görürse seni aaa saçlarını değiştirmiş demekki depresyonda demesin:D ben mesela zaten boyatıcaktım saçlarımı ama bu olay olunca baya bi erteledim. ortak arkadaşları naber diyince süperim diyorum ki cidden süperim artık:D telefon numaramı bile değiştirdim arayamasın diye. zaman geçince neler değişiyo bi bilsen...

ben de 1-2 hafta beklemeyi düşünüyorum boyatmak için.
şimdi bu psikolojiyle boyatırsam pişman olurum diye korkuyorum:)

bugun benim de aklımdan geçti,numaramı değiştirmeyi düşündüm.
ya da bir ay falan cep telefonumu kapalı tutsam diye düşünüyorum.
ararsa diye,ister istemez beklemek istemiyorum çünkü...

msnde engelledim sildim, arkadaşını da aynı şekilde engelleyip sildim.
uzaklaşmak için inanılmaz çaba harcıyorum. haber almak istemiyorum onlardan,bensiz ne kadar mutlu olduğunu duymak vs istemiyorum artık.

princess neler hissediyosun
neler yaptın bugün mesela
nasıl hissettin kendini

genel olarak çok kötü değilim canım.
eski tükenmiş halimde değilim.
ama arada bir aklıma geliyor, o kızla mutlu olduğu.
örneğin şu an ne yapıyorlardır acaba diyorum.
ya da ona da bana davrandığı gibi mi davranıyordur acaba diyorum.
ne zaman bıkar acaba ondan da diyorum.
kız acaba benden çok mu güzel diye düşünüyorum.
bilmiyorum ama çok da sağlıklı düşünmüyorum hala.
bir an önce tamamıyla kafamdan silmek istiyorum sadece.

off bende senin yerinde olsam öyle düşünürdüm
napıyolar ne ediyolar vs...
hep bunları düşünürdüm çok iyi anlıyorum o yüzden
ama nasılsa geçicek bu günler ister istemez geçiyo zaman

off bende senin yerinde olsam öyle düşünürdüm
napıyolar ne ediyolar vs...
hep bunları düşünürdüm çok iyi anlıyorum o yüzden
ama nasılsa geçicek bu günler ister istemez geçiyo zaman

off öyle sıkılıyor ki içim canım..
ya o beni seviyordu ya:( nasıl böyle olabildi anlayamıyorum.
tanıdığm kadarıyla dürüst de bir insandı.

bakayim Ne Yapiyorsun Diye Girdim Topicine Ama Anladigim Kadariyla Uzuntu Var Yine Hani Icinde Nefretini Bile Istemiyodun Ah Be Prensesim Yapma Boyle Dusunme Onu Durust Bir Insandi Diyosun Beni Seviyordu Diyosun Demekki Durust Degilmis Sandigin Kadar Ama Seni Sevmesi Konusuna Gelinceee... Sevmistir Belkide Hala Seviyordur Belki Baska Nedenleri Valdi Baskasi Ugruna Gitmek Icin Ama Ne Olursa Olsun Bunu Yapmasi Cook Adice Ve Affedilemez Bir Durum Bence Ve Ona Onun Icin Uzulme Serefini Bile Yasatmamani Umuyorum

bakayim Ne Yapiyorsun Diye Girdim Topicine Ama Anladigim Kadariyla Uzuntu Var Yine Hani Icinde Nefretini Bile Istemiyodun Ah Be Prensesim Yapma Boyle Dusunme Onu Durust Bir Insandi Diyosun Beni Seviyordu Diyosun Demekki Durust Degilmis Sandigin Kadar Ama Seni Sevmesi Konusuna Gelinceee... Sevmistir Belkide Hala Seviyordur Belki Baska Nedenleri Valdi Baskasi Ugruna Gitmek Icin Ama Ne Olursa Olsun Bunu Yapmasi Cook Adice Ve Affedilemez Bir Durum Bence Ve Ona Onun Icin Uzulme Serefini Bile Yasatmamani Umuyorum

çok sağol canım ilgilendiğin için.
ya sadece benim hayatımı yaşayan başka bir kızın oldğunu bilmek beni tüketiyor.
düşünüyorum mesela saat 02:37,eski erkek arkadaşım şu an yalnız kaldığı evde(öğrenci evi)
ailesinin yanına dönmedi.
böyle düşününce büyük ihtimalle üniversiteden bir kızla birlikte diyorum.
ve şu an muhtemelen birlikte kalıyorlar.
ya böyle düşünmek istemiyorum ama doğruyu hissettiğimi de biliyorum.
nasıl yapar bunu bana ya..

canımmm....

bir söz vardır ki ben cok sever ve cok inanırım...

BUGUN SENİN İÇİN BAŞKASINI TERKEDEN,YARIN BAŞKASI İÇİN SENİ TERKEDECEKTİR....

isterdim ki o kız bunu okuyabilsin...
bu haytın kuralıdır sen neden üzülüyorsun ki...
insanlar öyle acıları aşıyorlar ki biliyorsundur...
ben uğrumda öl dese öleceğim insanın gözümün önünde beni aldatmasının acısına bile dayandım...

hem aldatıyordu,biliyordum,hemde akşam benle aynı yataga yatıyordu...düşün yani...

o yüzden salla....

değmez ki...niye üzülerek onu onurlandırasın senin su an ona atacağın bir mesaj yada karsılastığınızda bir hüzünlü bakışın onu onurlandıracak yüceltecek kendini bişey sanacak...

değermi...
ben sahsen onun bu onuru bu serefi senin küçücük yüreğinin üzüntüyle carpmasını,gözünden akan tek bir damla yası haketytiğini sanmıyorum...

elbette kolay değil...
biliyorum...yasadımda....deli gibi severken ayrıldım,evliyken hemde...her pisliğine ragmen deli gibi sevmeye devam ettiğim insandan ayrıldım...aylar sürdü kolay olmadı unutmak...ama unuttum...
geçti...şimdi adı aklıma geldiğinde gülüyorum sadece inna beddua bile etmiyorum cünkü beddua düşmana edilir nefret edilen kişiye edilir oysa ben ondan nefret biel etmiyorum çünkü nefretde bir histir....

onun benim için sokaktaki bi yabancıdan farkı yok şimdi....

sabret,kendini oyala bir sekilde.ve hayatına bir yön çiz.bugunun tarihini yaz bir yere.neler hissettiğinide yaz.ve cok değil inan 3-5 ay sonra okuduğunda yazdıklarını sadece gülümseyeceksin inan bana
bizzat denemiştir yerimseniben

sen bir prensessin,bayansın,çiçeksin...

bayanlar dünyanın en değerli varlıkları

eee öyle olmasa Yüce Rabbim cenneti annelerin ( bayanların ) ayakları altına layık görürmüydü...

anliyorum Canim Zor Bir Durum Tabikide.ama Daha O Kadar Taze Ki Yasadiklarin Eminim Zamanla Daha Iyi Olacak Duzelecektir Biz Sana Simdi Ne Kadar Degmez Onun Ugruna Desekk Booos Bombos Gelecek Sana..cunku Su Anda Biliyorum Ki Sen Her Ne Kadar Onun Icin Uzulmemek Onu Dusunmemek Istesende Bu Senin Elinde Degil Kalbine Soz Gecmiyor Sen Elinde Olmadan Uzuluyorsun Zaten...bunu Biliyorum Ama Eger Ilgini Baska Seylere Verirsen Belki Daha Cabuk Atlatirsin Bu Donemi. Yukarida Saclarimi Boyatsammi Demissin Yapma. Ona Asla Bunalim Takildigini Sezdirme Aaammmmaaa Giyin Kusan Suslen Puslen Ve Al Arkadaslarini Arkadaslarini Bulamazsan Ailenle Olmadi Kendin Cik Soyyle Gez Dolas Bir Guzel Eglen Mutlu Et Kendini Bu Yuzune De Yansiyacak Ve Pozitif Enejinle Belki Seni Daha Cok Hakedecek Kiymetini Bilecek Yeni Asklara Yelken Acarsin Mutlu Olursun Kim Bilir.))) Azcik Sosyal Hayata Karis Hadi Durma Oturma Oyyle Yerinde Unutacaksiiin Emin Ol:)

ayyy canım benim valla iyi olmuş böyle kişiliksiz adamlardan kurtulduğumuz allahın şanslı kullarıyız:nazar::nazar::nazar::nazar:

of offf,
kızlar bugun arkadaşı olan kızı msn de gördüm.
normalde engellemiştim ama engelini açtım özellikle.
belki bir şey söyler diye.
ama bir şey yazmadı.
tabii artık önemim kalmadı. benimle konusmasına gerek yok.
eskiden x seni çok seviyor nolur beraber ol diye bana yalvarıyordu,şimdi önemim yok.

hmm yanı o kız senın arkadasındı onceden oylemı anlamalıyız.bosver canım be demekkı erkek arkadasını elınden almak ıcın bır yandan kuyular kazarken bır yandan da sen anlamayasın dıye sana ıyı davranıyordu uzulmee artıkkk onu da engelle hatta sıl gıtsın ıkıyuzlunun tekıymıss degmez tatlım degmez

hmm yanı o kız senın arkadasındı onceden oylemı anlamalıyız.bosver canım be demekkı erkek arkadasını elınden almak ıcın bır yandan kuyular kazarken bır yandan da sen anlamayasın dıye sana ıyı davranıyordu uzulmee artıkkk onu da engelle hatta sıl gıtsın ıkıyuzlunun tekıymıss degmez tatlım degmez

hayır canım kız benim eski arkadaşım değil.
sadece ben onurla birlikte olmayı kabul etmiyorken,beni o kızla tanıştırmıştı. (referans olarak tanıştırmış yani)
kız günlerce bana dil döktü.
bu çocuk senin için çok değişti vs, çok seviyor,üzme artık gibi...
yani hep erkek arkadaşımdan dolayı bir muhabbetimiz oldu o kızla.

ya inanırmısınız tanıştığım bütün arkadaşları,çocuğun benim içn nasıl üzüldüğünü,ağladığını vs anlatıp duruyorlardı.
sakın bu çocuğu kaybetme vs.

şimdi başkasını seviyorum demesi o kadar kotu geliyor ki bana.şaka gibi.

vallahı prensesım senın durumun cok kotuymus ıcınden cıkılmazmıs be guzelım bu ıs bana sankı bıraz da kasıtlı sana karsı cevrılmıs bır dolap gıbı de geldı bana yaa bılıyorum boyle bır sey uzucu bır durumdur ama sımdı oncesınde yalvarmalar ve bu yalvaran kısılerle senı aldatan erkek arkadasın falan sana bır komplomuydu bu acaba oyle bır seyden hıc suphe ettın mı canm

vallahı prensesım senın durumun cok kotuymus ıcınden cıkılmazmıs be guzelım bu ıs bana sankı bıraz da kasıtlı sana karsı cevrılmıs bır dolap gıbı de geldı bana yaa bılıyorum boyle bır sey uzucu bır durumdur ama sımdı oncesınde yalvarmalar ve bu yalvaran kısılerle senı aldatan erkek arkadasın falan sana bır komplomuydu bu acaba oyle bır seyden hıc suphe ettın mı canm

canım hepsi yalan mıydı diye düşünüyorum ama çok bariz bi olay anlatmıştı bir arkadaşı.
bir gün işte evde kız arkadaşımla kavga ettim, onuru aradım dedi
onur gelmiş işte,çocuğu almaya.
o arada biz de onurla tartışıyorduk telefonda. (yani olayı biliyorum araba kullanıyordu kapatmıştık)
onur çocuğu almaya gittiğinde ağlıyormuş falan.

çocuk bu olayı anlattı bana,seninle kavga etmiş ve beni almaya gelmişti bir gün. resmen ağlıyordu çocuğu üzme,seni gerçekten çok seviyor falan diye gizlice anlatmıştı.

herkesin yalan söyleme olasılığı yok sanırım canım. sadece sevgisi bitti galiba..

ama hayatım bak fark ettıysen hepsı onun arkadası tarflılar yanı senın arkadaslarından hıc boyle bır seye sahıt olan varmı hem bı kere en buyuk kazık senınle cıkması ıcın dıl doken kızın sonra supprız yumurtadan cıkımıs gıbı sevgılınle cıkması bu cook kotu

Tamamını okudum eminim şuan birlikte olduğu yedekte tuttuğu insandır. Aynı şeyi arkadaşım yaşadı sevgilisinin çapkınlıkları yüzünden her ayrılmak istediğinde çocuk sabahlara kadar ağlardı telefonda arabayla kendimi atarım bi yerden , sensiz yaşayamam anlamı kalmaz hayatımın şeklinde dünya kadar mesajına ben şahit oldum. Sonları da senden pek farklı olmadı bunaldım kıskançlıklarından triplerinden tafralarından ayrılalım dedi ve tek kalemde sildi UĞRUNA ÖLECEĞİ İNSANI !!!. 3-5 gün önce hayatının vazgeçilmezi olan sen nasıl oluyorda bir anda istenmeyen oluyorsun ne ikiyüzlülük değilmi ? Ağlamaya bile değmez dicemm ama bilirim dokunur üzüleceksin. Sadece zamana bırak Allah dürüst birini çıkarsın karşına

bugun bunu bir arkadaşla konuştum canım.
ben de aynı şeyi düşündüm.
muhtemelen benim yerime birlikte olduğu kız yedekte olan biriydi.
çünkü bizim kavga ettiğimiz son gün,bana karşı bi ilgisiz davrandı,
bir terslik hissettim ama anlayamadım.
o gun biraz hastaydı, onu bahane etti.
zaten bu sebepten tartıştık.
madem öyle ben gidiyorum dışarı dedim, o da ona kızdı güya.
ipler koptu.

arkadaşlar konunun açılmasından bir ay geçmiş ve yine bir gelişme oldu sizlerle de paylaşmak istedim.
bugünlerde sürekli msnde karşılaşıyorduk ama konuşmuyorduk.
nasılsın iyimisn dedi ve genel bi konuşma geçti
konu ayrılığımıza geldi.

nasıl yaptın bunu bana, neden aldattın? dedim
seni aldatmadım dedi
başkasıyla birlikte oldun ben varken dedim
benden nefret ediyorsun haklısın ben olsam bende nefret ederdim dedi
nefret etmiyorum,aşık olmuşsundur gitmişsindir dedim
haklısın,aşığım,aslında aşk değil ama mutluyum dedi..
ben kim o kız,ben varken de var mıydı hayatında diye sordum
hayır sen varken geldi ama seninle yapamıyordum mutlu değildim son zamanlarda o yüzden gelmesine izin verdim dedi
mutlu olduğum dönem olsa asla yaklaştırmazdım dedi. yani bu yüzden birazda sen suçlusun dedi.
bende ya evet tabi suçluyum dedim.
onur aşk değil,sevgi değil ama sen varya beni mahvettin dedim, güvenimi sıfırladın insanlara dedim.
aylarca kendine güvendirmeye çalışıp aldattın,insanlara güvenemediğimi biliyordun dedim.
ben hala insanlara güvenemiyorum, kız arkadaşıma da güvenmiyorum ama mutluyum dedi
şunuda biliyorum o kız senin kadar sevemez beni.dedi
geç yat hadi uyu biraz,bende yatıcam. dedi
ben burdayım daha.dedim
aklım sende kalmasın.dedi
kalmasın dedim.

öylecede bitti..
yani tahminlerimiz doğruymuş. hayatında başkası olduğu, yedekte olan bir kız olduğu ve başka biri için benden vazgeçtiği doğruymuş.

Back
X