• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkedildim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm çok zor bir durum,
hernekadar ağır şeyler söylemiş olsanda
telafi etmek ıcın cabalamıssın we ağlamışsın bile..
sen bunu haketmedin..
ama sundanda eminimki..
seni istemeyeni,seni aldatanı sen hıc ısteeme..
umursamaz tavırlarda bulun bu onu delirtecektir.
en buyuk ceza olacakdır eğer gerçekden sevıyorsa..
intikam almayıda hiç düşünme..
allahın adaletine bırak..a.s.

çok netim canım, asla ona dönüşüm olmaz.
kendi duygularımı falan düşünemiyorum bile, öyle üzerini kapatmışım ki.
kendime soramıyorum içinde ne var diye.
bugun arkadaşım sordu,seviyormusun dedi
sevmiyorum sanırım.
hazmedemiyorum sanırım sadece.
o yüzden beni etkilemesi,yeniden ilişkiye başlamamız imkansız.
tek istediğim onun da benim gibi yok yere üzüldüğünü görmek.
çünkü ben gerçekten çok safça düşündüm 1aydır,kendimi suçladım gerçekten acı çektim.
şuanki bu hırsımın tek sebebi bu sanırım..

o cici çocukla tanıştığını mutlu olduğunu aşık olduğunu duyması bile bir intikam olur

seni anlamadığımı sanma anlıyorum ama diyorum ki yüreğini kolay kolay soğutmaz intikam

ha o geri dönsün de ben artık seni sevmiyorum istemiyorum diyeyim diye düşünüyosan tamam

ama o diğer intikam planı boş,kof sana söyleyim ben

haklısın aslında ilk intikam planında onu aldatmak yoktu.
dün sabah 6 civarı yaptığım plan,sadece onu yine etkilemek ve o kızı bıraktırıp ben seni istemiyorum demekti.

canımm böyle planlar yapılıyo :)
hemde 6 da...
sence ne kadar sağlıklı..
Bırak bence kendi yaptıgının acısını kendisi çeksin..

canımm böyle planlar yapılıyo :)
hemde 6 da...
sence ne kadar sağlıklı..
Bırak bence kendi yaptıgının acısını kendisi çeksin..

canım dün gece 3e kadar msnde konuştuk. sonra yattım yatağa uyumuşum hemen.
6 da geri kalktm uyuyamadım. geçtim salona,öyle oturdum düşündüm.
baya içimi yakmış bu çocuk bunu fark ettim.
ne planlar yaptım ne planlar...
ama gittikçe daha sakinleşiyorum bu konuda haklısın. sağlıklı düşünceler değil yani.
şuan zamana bırakma fikrine yaklaştım aslında.

bu da etkili olmaz çünkü sen çaba sarfetmiş olacaksın geri dönmesi için

sen çaba sarfetmeden dönmeli ve sen o zaman seni istemiyorum sevmiyorum dediğin zaman gerçek intikam olur

ki bu adamın konuşmalarından bir ayrılık eşiğinde oldukları anlaşılıyor

uzun zaman seninle msn den irtibat kuramayınca daha da kurt düşecek içine

ha ama o zaman akadar hayatına biri girerse senin O nu sevmediğini söylemene bile gerek kalmaz

bence engelini kaldırma ve bekle bakalım zaman neler gösterecek

en azından 1-2 hafta engelli tutarsam kesinlikle içine kurt düşer,
çünkü ben normalde msnimi sadece uyurken kapatırım.
günün çoğu saati msn açıktır,bilgisayarda olmasam bile.

bir de dediğin gibi çaba sarf ediyorum ya,
şu da var,gel onur buluşalım dediğimde neden gelsin ki..
yani gelemem ne işim var dediği anda ikinci bir çöküş olur...
arkadaşça görüşelim gel desem bile bunu anlayabilecek kapasitede biri.

Allah yardımcın olsun bitanem..
bizne desek boş
yine olay sende bitiyor..a

çok teşekkür ederim kızlar.
garip bir şeydi bugun yaşadığım.
ciddi ciddi saatlerce ağladım,ama onun gitmesine vs ağlamadım.
sadece çok birikmiş içimde...
o yine bana gelir,ben yine size yazarım...
çok rahatladım gerçekten,
iyi ki varsınız,çok teşekkürler..a.s.a.s.

aynı durum bendede var terkedildim.çok mutsuzum ama zman herşeyin ilacı..üzülme tatlım

bence intikamını al derim canım aynısı olmasada benzer şeyler bende yaşadım sadece vicdan yapmış yani kendini rahatlatmak için sende ona aynısını yaşatki bidaha seni hiç unutamasın yanlış düşünüyor olabilirim ama bende böyle yapmıştım aldatılmadığım halde beni üzeni bende üzerim..

çok düşünüyorum bu konuyu kızlar,

intikam almam için de bazı fırsatlara ihtiyacım var,

yani açık söylemek gerekirse bu olay bu kadar basit kapanmayacak,
tamam aldattın mı,o zaman sen yoluna ben yoluma diyemeyeceğim.

ama doğru zamanda doğru adımı atmak için sanki çok kısa bi zamana daha ihtiyacım var.

umarım gün geçtikçe olayı unutmam ve yumuşamam.
tamam madem mutlular bozulmasın demem.
kafamda özgür bırakmak istemediğim tek konu bu.
hep içimde bu nefret olsun istiyorum.

princess sen çok acı çektin sanmıyorum hemen nefretin bitmez zaten

bence sevgisine güvenip adamın sabrının son damlasına kadar tüketmişsin adamı..onunda artık sana sabrı kalmamış ve kendin tüketmişsin adamın içindeki duyguları..nasıl olsa beni bırakamaz deyip üzerine gittikçe gitmişsin...doğru bu yazdıklarım değilmiii??,
o halde sende artık arama onu demekki bitmiş bi şeyler yoksa sana dönerdi..açardı telefonlarını,barışırdınız..sana beni arama demezdiii.....

kimsenin söyleyemediğini ben söylemek istiyorum kendine bile itiraf edemiyorsundur belki ama sen terk edildin bu olayı bu kadar büyütme bence intikam felan da alma seni gerçekten seviyorsa bekle eminimki dönecektir de ama sakın intikam alma gözünden düşersin eğer akıllı bir bayansan kendine de güveniyorsan intikam alırsan kaybetmeye mahkumsün ama bence biraz zamana bırak herşeyi olurmu arkadaşım yazını takip ediyorum iyi günler

canım konumun başlığı çok net.ben de farkındayım, herkes de görüyordur.
"terk edildim"

ama sadece terk edilmek olsa daha gururlu bir davranış olabilirdi.
aldatıldım ve başka biri için terk edildim.
çünkü son dönemlerde beyfendiyi mutlu edememişim. suçlusu benmişim...

ayrıldığımızda telefonlarıma cıkmadığında ağladım, bir smsle ilişkimi bitirdiğinde ağladım,
günlerce kendimi suçladım ağladım.
ne için?

tek istediğim şey dürüst olmasıydı.
evet başkası var deseydi. yolunu çiz deseydi. şimdiye atlatmıştım ben.
kafamda çizdiğim onurlu adama bakar mısın...

daha önce hiç ayrılık yaşamadım mı ben ?
hiç terk edilmedim mi?
neden bu çocuğun bu kadar üzerinde duruyorum sizce?
güvenimi sıfırladığı için?
ve ben sadece o üzülmesin diye onunla birlikte olmaya sırf o üzülüyor diye başlarken onun bu ağır davranışını hak etmedim.
gerçi kimse hak etmez ya.
oyun olmasaydı, adımını sağlam atsaydı,kararlı olsaydı, o kızı seviyorsa ilişkisine sahip çıksaydı, şuan çok farklı konuşuyor olurduk.

bir de şu var ağırıma giden,
bu insan her gün bana ben seni asla aldatmam
ben sevgilim olan kızı aldatmam
benim için en önemli şey sadakattir, sevgilim varsa başkasına asla yan gözle bakmam,
başkası gelse yanıma dahi yaklaşamaz diyordu.

yalandan nefret ediyorum, iki yüzlülükten nefret ediyorum ve ilk kez bi insanda bedelini ödesin diye düşünüyorum.

ve evet ben zekiyim, en az onun kadar zekiyim.
zamanım da bol.
ödeşiriz şüphem yok.

bu arada teşekkür ederim takip ettiğin içina.s. yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel:1hug:

bence sevgisine güvenip adamın sabrının son damlasına kadar tüketmişsin adamı..onunda artık sana sabrı kalmamış ve kendin tüketmişsin adamın içindeki duyguları..nasıl olsa beni bırakamaz deyip üzerine gittikçe gitmişsin...doğru bu yazdıklarım değilmiii??,
o halde sende artık arama onu demekki bitmiş bi şeyler yoksa sana dönerdi..açardı telefonlarını,barışırdınız..sana beni arama demezdiii.....

canım konuyla ilgili gelişmeleri okursan daha iyi anlaşılabilrima.s

ben sizin yerinizde olsaydım bu kadar üzülmez ve bu kadar değer vermezdim ve bu kadar çırpınmazdım...bence siz aldatılmadınız,aldandınız...maalesefki hayatta hiçbirşeyden %100 emin olmamak gerekiyor...belki son bir konuşma sizi rahatlatacak yada allah yolunu açık etsin diyeceksiniz...bu konuyu ne kadar kafanıza takarsanız o kadar büyür sizin için...hakkınızda hayırlısı olsun...
sevgiler...

Son düzenleme:
ben kalbini kırmak istemedim üzmek incitmek istemedim ama hayat o kişiye bağlı değil o nasıl unuttup bir başka bayanla oluyorsa sende kendi hayatına bakmalısın ben çok eminimki kesin sana dönecek ama inşallah döndüğünde seni eski sen olarak bulur belki karşına biri çıkar onda farklı bişe bulursun ona aşık olursun biraz da o ızdırap çeker o zaman ne dersin...........

canım beni yanlış anlama lütfen:1hug: söylediklerim sana cevap değil kesinlikle.... sadece o kadar kin doluyum ki yazdım da yazdım yerimseniben

şimdi konuyu baştan sona bütünüyle değerlendiricem..
canım bu düşündüklerinde haklısın ve onu suçlamakta..ama bence hala ona olan zaafın devam ediyor..
affetmem asla diosun biliyorum affetmezsin de..
ama ona verilecek en büyük ceza nedir diye soruyorsan;sana döneceğini daha önce sölemiştim ve hala adım gibi eminim..
işte en büyük intikam budur;sana döndüğünde söylediğin her kelime bir ok misali saplanır onun yüreğine..
msn inden silip silmeme konusuna gelince;ben olsam sanırım silerdim;intikamımı daha erkene almak açısından..yoksa her zaman msn ini açtığında senin orda olacağını bildiğinden bu sana dönme olayı biraz gecikebilir..
intikam mı?sonuna kadar..
ben kendi adıma konuşayım intikam için yapmayacağım şey nadirdir..açıkça söylemeliyim bazıları intikamla egonu mu tatmin ediceksin demişler..
evet ben ederim..karşımdaki bana acı yaşatıyorsa en büyük acıyı yaşamasına ramak kalmış demektir..
ama sakin ve akıllı adımlar atmak gerekir..
her zaman yanındayım canım..mutluluklar..

dün ben de böyle diyordum biliyor musun,
ne gerekiyorsa yaparım,her şeyi yaparım ama bunu ödeyecek diyordum...
dediğin gibi bu olay böyle kalmayacakKötü Kazena.s
çok teşekkür ediyorum canım benim:1hug:

giden gitmistir,gittigi gun bitmistir,ben gideni degil,giden beni kaybetmistir........................bosveeeeeeeeeer:icecream::icecream:

ya kızlarr şimdi msnde online oldu.
ve bende engelli.

nikindede saklıııııııı yazıyo..

Back
X