- Konu Sahibi cayvekahve
canım ben sevgılerının bırbırlerıne o.. çocugu dedıklerını görmuştum bı yerde boyle kalmstm ahanda boyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben sevgılerının bırbırlerıne o.. çocugu dedıklerını görmuştum bı yerde boyle kalmstm ahanda boyle![]()
yok artıkcanım ben sevgılerının bırbırlerıne o.. çocugu dedıklerını görmuştum bı yerde boyle kalmstm ahanda boyle![]()
kusura bakma canımda bunun nesi affedilebilirki...insan şerefi haysiyeti için yaşar...bayılıorum senin o mimiklerine
çok çirkin ya bi erkeğin kıza böyle şeyler söylemesi hele çok iğrenç
benim gibi duygusalçabuk affeden bbi tip olunca böyle eziliosun işte![]()
yok artıkkızlar size ablanız olrak ve nacizhane tecrubelerime dayanarak tavsiyem böyle adamlardan ne köy olur ne kasaba..aile erkeği olmaz macera arıyorsanız bayağı macera yaşarsınız.....
bayılıorum senin o mimiklerine
bayılıorum senin o mimiklerine
kusura bakma canımda bunun nesi affedilebilirki...insan şerefi haysiyeti için yaşar...
evlenince daha nazik daha sakin olmuolar dimi
çok merak ediorum erkek evlenince iyi yönde değişir mi
bunun tıpı aynı benım tıpım
tatlım bncede ıgrenc bısı ya . ben en uc nokta bunu gormustum valla aklma geldı paylaşaym dedım .kıyamam sanakırıldıgnı ondan byle yapınca sogudunu falan soylesen yola gelmezmı
![]()
söyledim umruunda olmadı sinirli olunca canavar oluo
alışkanlık benimki bi bitse çok rahatlıcam belki basta üzülcem ama ...
bitemioda devam da edemio
aslında erkek flört döneminde az çok kendini ele verir...bunlar benim için sorun değil diyorsan no problem...evlilikte kadında çok iş bitiyor...erkekte evliliği yürütmeye kararlı olacak tabi..eşim küfür etmedi bana sevgiliyken evlenincede etmedi..bende küfür çok nadir ederim..trafikte etmiyor değil bazen...yani biri yanlış sürüyorsa çok sinirlenir ama... çocuğu gibi şeyler yinede söylemez...
insanın canı çıkar huyu çıkmaz diye bir laf var biliyorsunuzdur kızlar benim kızkardeşim biraz agresifti evlendi değişir dedik değişmedi bebeği oldu değişirmi dedik değişmedi...genelde insanlar zor değişir...evlenince daha nazik daha sakin olmuolar dimi
çok merak ediorum erkek evlenince iyi yönde değişir mi
evet güzelim yanınd bir hanım var değilmi ne olursa olsun kibar olmalı yoksa yanındaki hanımı adam yerine koymuyor demektir bence...canım kocan guzel ahlaklı yetısmıs bencee.farkedıyormusunuz bılmıyorum ama bı olay anlatıcaklar dıyelım gecen gun yemege gttık dıcek. a..... koy.... gecen yemege gtıık a..... koyıyım yemek boyledı a....koyıym. agızlarına dolanmıs ozellıkle bu lafcok tıksıncc
![]()
benımkı ıkızlerdi...ıkızler erkegı cok uyuz olurmuş bı arkdşm bana allah kolaylk versın demstı bnde dedm yok ya bz ıyı anlasıyoruz hönkyanılmışım bak
![]()