Terkedildim....

uykum geldı yatmak ıstemıyorum gözlerım acıyor.. o yataga grdgmde herseyı tkrar dusunecem ve aglamaya baslıcam bılıyorum cnku..gözlermde burnumda kızraklık dudaklarm şiş..aynaya bakkıyorum dıyorum bu benmıyım..ne hale geldm...:59:

:58: ah ah butun derelerı nehırlerı getrıp dokseler suraya sonmez acım:58:

Allah kimsenin kaldirmayacagi kadar dert vermezmis. Zaman zaman zaman, anca bu acini sondurur, onada sabretmek lazim... Guclu bi kiza benziyorsun, yakisani yaptim dedin az once, tekrar denesen? :70: Su an ne desek bos biliyorum ama biraz olsun uyumaya calis. Bu mubarek gundede dua etmeyi ihmal etme emi.

uykum geldı yatmak ıstemıyorum gözlerım acıyor.. o yataga grdgmde herseyı tkrar dusunecem ve aglamaya baslıcam bılıyorum cnku..gözlermde burnumda kızraklık dudaklarm şiş..aynaya bakkıyorum dıyorum bu benmıyım..ne hale geldm...:59:

sakın uykun gelmeden yatma yatağa çünkü uyuyamazsın düşünüp durursun :) evet evet dinle kendine gelirsin türkiyeliyik zamanında çok destek olmuştu bana dinledim onu atlattım hatta 4 senelik ilişkim bitmiş sanmıştım maşallah herşey düzeldi üzülmeye değmio:) :54::54:

Allah kimsenin kaldirmayacagi kadar dert vermezmis. Zaman zaman zaman, anca bu acini sondurur, onada sabretmek lazim... Guclu bi kiza benziyorsun, yakisani yaptim dedin az once, tekrar denesen? :70: Su an ne desek bos biliyorum ama biraz olsun uyumaya calis. Bu mubarek gundede dua etmeyi ihmal etme emi.

dgru dıyorsun canm insanlar neler goruyor neler unutuyor..ınsanlarn en yakını annesı babası vefat edıyor ınsan guclu kalıp hayata devam edebılıyor.bir kendını bılmez için kendımı mahvftmemlym bunuda bılıyorum ama bana dedıklerı yaptkları aklıma gelıyor okdr guvenıyordumkı ona hc thmn edemıyorsun ıste.daha cok kendıme kızıyorum sanırım nası ınandım dıye..ettm dua canım yasın okudum nfle namazı kıldım allahm bu acımı hafflet onuda bıldgn gıbı yap dedm.hyrlısını eyle dedm

dgru dıyorsun c insanlar neler goruyor neler unutuyor..ınsanlarn en yakını annesı babası vefat edıyor ınsan guclu kalıp hayata devam edebılıyor.bir kendını bılmez için kendımı mahvftmemlym bunuda bılıyorum ama bana dedıklerı yaptkları aklıma gelıyor okdr guvenıyordumkı ona hc thmn edemıyorsun ıste.daha cok kendıme kızıyorum sanırım nası ınandım dıye..ettm dua canım yasın okudum nfle namazı kıldım allahm bu acımı hafflet onuda bıldgn gıbı yap dedm.hyrlısını eyle dedm

daha ne aşklar yaşayacaksın evleneceksin cadı k.validen olacak işte o zaman bu anını hiç hatırlamayacaksın bile dakikanın yarısı kadar bi süre belki gözünde canlanacak ve bitecek o kadar yani

sakın uykun gelmeden yatma yatağa çünkü uyuyamazsın düşünüp durursun :) evet evet dinle kendine gelirsin türkiyeliyik zamanında çok destek olmuştu bana dinledim onu atlattım hatta 4 senelik ilişkim bitmiş sanmıştım maşallah herşey düzeldi üzülmeye değmio:) :54::54:

maşallah cnm snde cok gucluymussun 4 senelk ılskının yuku daha agrdır :71:

maşallah cnm snde cok gucluymussun 4 senelk ılskının yuku daha agrdır :71:

beni de öylece bırakıp gitmişti şok olmuştum soğuk davranıosun fln diodu sonradan öğrendim ailesinde sorunlar olmuş bende braz üstüne fazla gitmişim zamanla düzeliyo herşey düzelio derken yoluna girio
sıkma canını herşey olcağına varıyoo

kızlar ben yatıyorum gözüm kapanıyo ben uykum gelince ne yazdığımı okuduğumu bilmiyorum bide:9::9::9:

greenebru canım kendine iyi bak:nazar:

heeeerrrrrşşşeeeeyyyy geçiyor sakın eve kapanma içine kapanma

ailene yazık seni bu "öküz herife" üzül diye yetiştirip bu yaşa getirmediler:19:

hayırlısı olsun hakkında

iyi gecelerrrrr hepinizeeeee:3::3::3::3:

dgru dıyorsun canm insanlar neler goruyor neler unutuyor..ınsanlarn en yakını annesı babası vefat edıyor ınsan guclu kalıp hayata devam edebılıyor.bir kendını bılmez için kendımı mahvftmemlym bunuda bılıyorum ama bana dedıklerı yaptkları aklıma gelıyor okdr guvenıyordumkı ona hc thmn edemıyorsun ıste.daha cok kendıme kızıyorum sanırım nası ınandım dıye..ettm dua canım yasın okudum nfle namazı kıldım allahm bu acımı hafflet onuda bıldgn gıbı yap dedm.hyrlısını eyle dedm

Allah kabul etsin guzelim :70:
Sakin kizma kendine, olmus bitmis, hatta senin degil onun. Tecrube edindin artik, simdi biliyorsun ki, bi insana 100% guvenmiyeceksin ki, o guven sarsildiginda gokten yere dusmezsin :34:

kızlar ben yatıyorum gözüm kapanıyo ben uykum gelince ne yazdığımı okuduğumu bilmiyorum bide:9::9::9:

ailene yazık seni bu "öküz herife" üzül diye yetiştirip bu yaşa getirmediler:19:

hayırlısı olsun hakkında

çok teskkr ederm cnm hersey ıcın yorumlarn ıcın snde kendıne dkkt et tatlı ruyalar ıyı gecelerrr:68::31:

hayırlısı olsun hakkında

:60: :60: Canimsinnnnnnn
Bende uyumaya gidiyorum sabah ders var :37: Ebru "hah giz", dogru yataga bakemmm :emir_bebek:
Allah rahatlik versin kizlarrrr, iyi gecelerrrrrrrrrrrr :71:
Beni ozleyin anacim bayyyyyyyyyyy :27:

Allah kabul etsin guzelim :70:
Sakin kizma kendine, olmus bitmis, hatta senin degil onun. Tecrube edindin artik, simdi biliyorsun ki, bi insana 100% guvenmiyeceksin ki, o guven sarsildiginda gokten yere dusmezsin :34:

cok saol canım bnm:70: su an gokten yere degıl bodoslama kanalızasyona falan ındım :1: kendımı toparlayp goklere cıkıcam ama tek basıma unutmayalm ıstıkbal goklerdedırr(ay kızlar sacmalıyorum ama k.bkmayn:34:)

Back
X