Terkedildim....

cayvekahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
951
5
96
İzmir
bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyor:43: ben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız :5:kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan :43:

sıkılmış ara vermek istemiş olabilir canım ya .3senelik ilişki pat die bitmez:19:[/QUOT

canım veda ettı bana msjında ara vermek degldı. anlamadm bıktı dedım herhlde tartsmaladan bunlarda oyle coook buyuk seyler degıl bu arada ufak tefek seyler arada cıkan her ılıskıde olan turden seyler.ara vermek ıstese oyle knscgnı sanmıyorum bende bıraktıgı yıkıntıdan snra gerı donmek ısterse boş kırık bır kalp bulur karsısında.okadarkı ah ettm kızlar:(

Son düzenleme:
sebebi tartışmalarınız değilse yakında kokusu çıkar

erkekler öküzdür bunu unutma canım

bak sana bişey anlatıyımda gül biraz havan değişsin

bende bugün eşimle tartıştım üzgün üzgün oturuyodum balkonda
geldi yanıma diyoki canım erkekler için değmez üzülmeye kafasına odunla vuracaksın aklı başına gelir diyo:1::1:
adama laf saya saya beynine işlemişim resmen:30::30::30::30::30::8::8::8::8:

canım soyle oldu ertesı aksamdan bana nıyetını bıraz bellı ettı ve ara verelm gbı bseyler soyledı duzelmıcegmzı soyledı .ara verrsek duzelrz belkı gbı brseyler soyledı. bende kırıldgmı su an bısey dusunemedgmı soyledm (bu ara verme ısı bıle pat dıye oldu) ama gonlumu almadı ve umursamadan bn uyucam dedı uyudu.sabaha bısey olmams gbı askm tatlm vs msjları atmaya basladı ve bendende aynı sıcaklıgı bekledı.ama ben kırgn oldgm için soguk cvplar verdım hıcbrsey olmams gbı davranamam dedm.sonra gene basladı sureklı boylesın soylesın sorun cıkarıyorsun falan....iş ayrılmaya geldı ve o alttan alsa hersey bıtecekken kolayı secıp ayrılık mesajı attı beynımden vurulmusa dondum.:59:

bir anda pat dıye yaptıgımız tartsmaları bahane ederek yaklask 3 sene suren ılıskmızı daha kırılmayalm diyerek bıtırdı....alttan almadı hiç..su an okdr garıpki ınanamıyorum hıc uzulmedı emınm ayrıldgmız gıbı face nı acmıs onuda tesaduf gördum...insan bu kadar degişebilirmi ayrılma dıyınce kaybetmekten korkan ınsan bana duskun ınsan yaptı bunları.okadar koydukı bu yaptıgı ben suan napacagm hıc bılmıyorum canım acıyor:43: ben nası aşıcam bu durumu bu acı gecer mı kızlar ılk defa byle bır sey oluyor sız neler yaptınız :5:kafamı hıc bırseye veremıyorum gogsumun acısı gecmıyor gecmıyor hersey cok taze belkıde ondan :43:

Böyle davrandığına göre anlaşılan zaten bahaneye bakıyormuş hayırlısı olsun üzülme belki daha fazla zamanını çaldıktan sonra bırakcaktı belki ozaman daha çok hayallerin olur daha çok canın yanardı:59:

Son düzenleme:
canım soyle oldu ertesı aksamdan bana nıyetını bıraz bellı ettı ve ara verelm gbı bseyler soyledı duzelmıcegmzı soyledı .ara verrsek duzelrz belkı gbı brseyler soyledı. bende kırıldgmı su an bısey dusunemedgmı soyledm (bu ara verme ısı bıle pat dıye oldu) ama gonlumu almadı ve umursamadan bn uyucam dedı uyudu.sabaha bısey olmams gbı askm tatlm vs msjları atmaya basladı ve bendende aynı sıcaklıgı bekledı.ama ben kırgn oldgm için soguk cvplar verdım hıcbrsey olmams gbı davranamam dedm.sonra gene basladı sureklı boylesın soylesın sorun cıkarıyorsun falan....iş ayrılmaya geldı ve o alttan alsa hersey bıtecekken kolayı secıp ayrılık mesajı attı beynımden vurulmusa dondum.:59:

bu ilk ayrılışınız mı daha önce ayrılıp barıştınız mı

Böyle davrandığına göre anlaşılan zaten bahaneye bakıyormuş hayırlısı olsun üzülme belki daha fazla zamanını çaldıktan sonra bırakcaktı belki ozaman daha çok hayallerin olur daha çok canın yanardı:59:

ah canım arkdaşlarımda boyle bahanemı olur altında bırsey var dıyorlar ...etrfnda kızda yok kı anlamadm ben bırde yufka yureklı saf bı ınsanm aptallık manasında degıl kotu dusunmek ıstemem o yuzden su an dusunemyrm.her zaman derdımkı o hep cok sevıo bnde bırgun umarm onun kadar severm dıodumkı ben kıyamam onu bırakmaya o dagılır gıder cok uzulur dıyordum ...şimdiyse elimde kalan koca bosa gecen hayatmdan calınms guzel yıllarm oldu:58:

cnm ZAMAN herşeyin ilacıdır derler.. klasikmiş bir söz ama en doğru olanda cup diye oturanda bu konuya bu söz.. şuan okadar canın yanıyorki bu sözler seni tatmin etmez bilirim.. millet söyler unutursun cart curt, biri gider diğeri gelir derler böyle davranıyorsa seni haketmiyor zaten derler, böyle adama gözyaşı değmez derler,.. ama senin için içini yer uzaktan konuşan ne bilsin yaşamayan anlamaz bu üzüntüyü acıyı diyorsundur kaç yılın yaşanmışlığı hatırası var diyorsundur çok iyi tahmin ediyorum.. aynısı başıma geldi okadar can yakıcı birşeyki.. senin için ferhat misali dağları delecek gibi hareket eden adam birden buzdolabı gibi olur seni şutlar.. hazmedilemez birşey bu ama bu kalleşliğine rağmen özlersin tekrar sana dönsün istersin.. ama gerçekten bu yoğun duygular 3 ay içinde hafifliği geçmiyor ama canınıda yakmıyor.. bence umutta besleme bir kere kayış koptumu geri düzelmiyor.. bugünleri atlatacaksın ağladığın günlere yanıcaksın bir zamn sonra dediklerimin hepsini harfiyen yaşıyacaksın eminim. hiç birşey senden kıymetli değil unutma...

(ha şöyle bir durum olabilir ilerleyen günlerde bence kesin 1-2 hafta sonra yada kısa birzamn sonra pişmanım ayaklarına geçip özür falan dileyecek ama yine farklı olmayacak sana olan hareketleri alışkanlığın vermiş olduğu bir olay bu da)

ah canım arkdaşlarımda boyle bahanemı olur altında bırsey var dıyorlar ...etrfnda kızda yok kı anlamadm ben bırde yufka yureklı saf bı ınsanm aptallık manasında degıl kotu dusunmek ıstemem o yuzden su an dusunemyrm.her zaman derdımkı o hep cok sevıo bnde bırgun umarm onun kadar severm dıodumkı ben kıyamam onu bırakmaya o dagılır gıder cok uzulur dıyordum ...şimdiyse elimde kalan koca bosa gecen hayatmdan calınms guzel yıllarm oldu:58:

kim erkekler mi üzülür ayrıldığına

ah canım ah

hiiiiiiçççç umurlarında olmaz

kaç senelik eşlerini çocuklarını bırakıp giderler de hiç umurlarında olmaz

kaldı ki sevgili

merhaba son zamanlarda tartışmalarınız sıklaşmışmıydı ? yazdıklarınızı okuyunca biten ilişkim aklıma geldi..iki buçuk yıllıktı.. erkek arkadasımla cok fazla tartışıyorduk birbirimize aşıktık ama saygı kalmamıştı..saygı olmadan ne sevginin ne aşkın hiç bir anlamı kalmıyor..o da benden pat diye ayrılmıştı..7ay her gün ağladım gözüm hiç bir şeyi görmüyordu ailemi arkadaslarımı herkesi çok kırdım hiç geçmez sanıyordum boğazımdaki o düğüm..ama inan ki yavaş yavaş geciyor..istemesen de zaman denilen kavram unutturuyor sana herşeyi..şu an yapman gereken eğer barışmak için hiç bir umut yoksa acını sonuna kadar yaşayıp hayatına devam etmek..maalesef ki acı cekmeden unutulmuyor..biraz karamsar oldu kusura bakma..

kim erkekler mi üzülür ayrıldığına

ah canım ah

hiiiiiiçççç umurlarında olmaz

kaç senelik eşlerini çocuklarını bırakıp giderler de hiç umurlarında olmaz

kaldı ki sevgili

cnm benm ılk ılıskm pek bılmıyorum cahılım braz ben onun duskunlugunu goruyordum ya ona gore yorum yapıyordum kendı kafamdan olmuyormus bak:85:

Ara verelim dediginde, elbette ki ertesi gun gulucukler sacarak konusmicaksin canim ya.
3 yil bu az sure degil, pat diye ayrililmaz ki. Madem ayrilacak, kacmazsin oyle, bahaneler bularak, adamsa adam gibi net bi sekilde aciklar.
Gidene git, kalana kal demiyeceksin. Salla gitsin cnm, sende uzulme sakin :71:

Back
X