Terkedildim....

ayy tatlım ılışkım var yapamam ya bana yakışmaz kı oyle bıse yapmakk .:1: olmadı hakkındakıler kısmına hayatndakı ........leri cıkarmak paha biçilemezz yazıcam:1:geri kalan hersey ıcın mastercard:1:

o da doğru yaaa ben de yapamazdım sanırsam :44::44: ama düşünmek süpeeeer :52::52: fikirde süper haniiiiii :79: açıcaksın dimii evet de evet dee :52:

aklıma yattı valla bıdıklar sızı:1: danışayım bir benım kızlarada en son kararımı vereyım su an olumlu:16:.. o uzulmedı ben nıye yasını tutayım degılmı uyuz:51: cok cooluzz:51:

aklıma yattı valla bıdıklar sızı:1: danışayım bir benım kızlarada en son kararımı vereyım su an olumlu:16:.. o uzulmedı ben nıye yasını tutayım degılmı uyuz:51: cok cooluzz:51:

aynen canım ya o face te kılzarı eklerken iyi dimi !!! umursamaz yaratıklar ruhsuzlar
mahvettiler bizi zaten duygusalız hıh:19:

aynen bundan sonra erkeklere karşı ağlamak zırlamak yok

kopkop felsefesiyle yaşıcaz kızlar
aynen cooluz :51: ahahahaa alemsiniz ya:1:

en mantıklısı kop kop zateeeen :21: şimdi düşünyorum da çook yıpranmışım:58: bizler hayallerimizdekinden daha mutlu olana kadar mutluluğu bulamasınlar :52:

Manyaksiniz siz var ya :90: :90: :90: Kucuk boylu falan demissiniz ya, koptummmm, vay cadilar sizi :10: :66:
Ebrucummmm iyi yoldasin, boyle olduguna cok sevindim canim benim :34: Face ac istiyorsan ama onu sinir etmek degil, ne hali varsa gorsun, o kim ki? :33:
Sen hayatini bundan sonra doya doya yasa, yaz geldi baaaaaaaaacimmmmmmmmmm, gez toz dolas oh oh, ben ayrildigimda nargile keyfi yapmistim, Browniee arkadasim hatirlar :66:

2 gun sureyle arkadaş eklemem kapatılmış ya ah bu yurdum abazaları yokmu facebook onlara karsı onlem almıs ama ucu banada dokunuyor. cok sacmaladı bu facebook bozdu cok bozdu onu alamadık bozdu bozdu :60:

Manyaksiniz siz var ya :90: :90: :90: Kucuk boylu falan demissiniz ya, koptummmm, vay cadilar sizi :10: :66:
Ebrucummmm iyi yoldasin, boyle olduguna cok sevindim canim benim :34: Face ac istiyorsan ama onu sinir etmek degil, ne hali varsa gorsun, o kim ki? :33:
Sen hayatini bundan sonra doya doya yasa, yaz geldi baaaaaaaaacimmmmmmmmmm, gez toz dolas oh oh, ben ayrildigimda nargile keyfi yapmistim, Browniee arkadasim hatirlar :66:

canım cok tesekkr edermmm szde olmasanız:70:yalnız soyle bır durum var o okuzle aynı yerde oturuyorum ve hıc dısarı cıkma hevesım yok:50: sonra dıyorum nerdeydı benım 15 cmlık topuklularım:66: salına salına dolanayım ıste dıyorum ama heves gıttı bendee.umrım duzelrm tatlmm bugun hıc aglmadımmm :46:

2 gun sureyle arkadaş eklemem kapatılmış ya ah bu yurdum abazaları yokmu facebook onlara karsı onlem almıs ama ucu banada dokunuyor. cok sacmaladı bu facebook bozdu cok bozdu onu alamadık bozdu bozdu :60:

benim facede arama çubuğuna bişey yazıyorum devamı çıkıyodu ya hani heeh işte o çıkmıyoo :52: aaaa o nası bi uygulamaymıış :53:

canım cok tesekkr edermmm szde olmasanız:70:yalnız soyle bır durum var o okuzle aynı yerde oturuyorum ve hıc dısarı cıkma hevesım yok:50: sonra dıyorum nerdeydı benım 15 cmlık topuklularım:66: salına salına dolanayım ıste dıyorum ama heves gıttı bendee.umrım duzelrm tatlmm bugun hıc aglmadımmm :46:

allaaah allaaahhh aynı yerde oturuyosanız o çıkmasın dışarıııı :33::33::33::33:

canım senin şansın yaz üzeri ayrılmış olman yalnız kalırsan daha çok aklına gelir unutman zor olur ama yaz olunca hareketli şarkılar deniz eğlence güneş unutman daha kolay olur Alşlah kolaylık versin

benim facede arama çubuğuna bişey yazıyorum devamı çıkıyodu ya hani heeh işte o çıkmıyoo :52: aaaa o nası bi uygulamaymıış :53:

canım hanı yurdum abazaları sureklı durmadan guzel kızları gorup arkdşllk ıstegı yolluyorlar ya onlara karsı alınmş önlem sanrm bende anlamadm ama boyle yorumladım:66:
bende bir abazamı oldum yahu yoksa:1:

Back
X