Terkedildim....

canım senin şansın yaz üzeri ayrılmış olman yalnız kalırsan daha çok aklına gelir unutman zor olur ama yaz olunca hareketli şarkılar deniz eğlence güneş unutman daha kolay olur Alşlah kolaylık versin

inşallah canım en azndan okula kendımı toparlayıp bomba gbı baslayabılıcem:3: tesekkr ederm...:71:

canım hanı yurdum abazaları sureklı durmadan guzel kızları gorup arkdşllk ıstegı yolluyorlar ya onlara karsı alınmş önlem sanrm bende anlamadm ama boyle yorumladım:66:
bende bir abazamı oldum yahu yoksa:1:

beni de bi mal ekledi engelledim diyo ki arkadaşlarımın da face i var şimdi napıcan her mesaj attığımı engelliycen mi allah aşkına yapma böyle :52::52::52::52::52::52::52: sanki zor bişey:49:

canım cok tesekkr edermmm szde olmasanız:70:yalnız soyle bır durum var o okuzle aynı yerde oturuyorum ve hıc dısarı cıkma hevesım yok:50: sonra dıyorum nerdeydı benım 15 cmlık topuklularım:66: salına salına dolanayım ıste dıyorum ama heves gıttı bendee.umrım duzelrm tatlmm bugun hıc aglmadımmm :46:

Cokkk sevindimmmm, bi okuz icin aglanilirmi heeeeç :33: Birak o aglasin hatta gidip ot yesin o okuz :90:
Zamanla hersey guzel olacak Allah'in izniyle :70:

işte bak ben boylelerı yuzunden face acıp arkadaşlarmı ekleyıp o okuzu catlatamıyorum:47:
kızlar arkdaşlarma hep soyledıklermde aç aç cok guzel duvrınıda ac bak neler yazıcaz dıyolar:1:
benden daha cok kızgın hırslanms arkadaşlarım var bir görsenz akıllara zarar:82:

işte bak ben boylelerı yuzunden face acıp arkadaşlarmı ekleyıp o okuzu catlatamıyorum:47:
kızlar arkdaşlarma hep soyledıklermde aç aç cok guzel duvrınıda ac bak neler yazıcaz dıyolar:1:
benden daha cok kızgın hırslanms arkadaşlarım var bir görsenz akıllara zarar:82:

bizde dedik aç diye baaaak herkes açmanı istiyodu:10: iyiki de açtıın :66: ne yazıcaklar aceeebbaaaaa :81:

3 yıl önceye döndüm nerdeyse... çok iyi anlayabiliyorum seni ve sana Allah yardımcın olsun diyorum... kolay olmmayacak ama geçecek o acı... birden olması insanı şaşırtıyor ; anlam veremiyorsun... sevmeye devam ediyorsun ama inan geçecek hepsi ; sadece kabul et ve acını yaşa... bir de gerekçesinin ne olduğunun inan hiç önemi yok ; önemli olan seni istemiyor oluşu... o yüzden nedenlerle kafanı hiç meşgul etme... bir süre yalnız kalmamaya çalış, şarkı dinleme , komedi filmi izle veya karikatür oku... yani gülümsemek için bahanelerin olsun ama üzülmek için değil... dilerim en kısa zamanda yüreğin hafifler...

3 yıl önceye döndüm nerdeyse... çok iyi anlayabiliyorum seni ve sana Allah yardımcın olsun diyorum... kolay olmmayacak ama geçecek o acı... birden olması insanı şaşırtıyor ; anlam veremiyorsun... sevmeye devam ediyorsun ama inan geçecek hepsi ; sadece kabul et ve acını yaşa... bir de gerekçesinin ne olduğunun inan hiç önemi yok ; önemli olan seni istemiyor oluşu... o yüzden nedenlerle kafanı hiç meşgul etme... bir süre yalnız kalmamaya çalış, şarkı dinleme , komedi filmi izle veya karikatür oku... yani gülümsemek için bahanelerin olsun ama üzülmek için değil... dilerim en kısa zamanda yüreğin hafifler...

saol cnm amın hepımızın yardımcısı olsun.birden olması o varya işte bukadar degişmesi işte o beni yıktı.ben onun en degerlısıydım göya dunyayı uzerıme kurdu daha ilk gunden şimdi ise elimde kalan bahanelerle bıtırılmış boşa geçen yıllar..yediremıyorsun bıde canım benı nasıl istemez ya o kim ki? diyorsun...su an tek ıstedgım o sacma bahanelerın ardındakı gercek neden eger bırı varsada cıksın.cıksınki kafamda soru işareti olmasın belki dahada yıprtacak ama ben bundan buyuk dersler cıkarıcam ,cıkardımda.teşekkr ederm cnm ınşllah hafıfler:14:

saol cnm amın hepımızın yardımcısı olsun.birden olması o varya işte bukadar degişmesi işte o beni yıktı.ben onun en degerlısıydım göya dunyayı uzerıme kurdu daha ilk gunden şimdi ise elimde kalan bahanelerle bıtırılmış boşa geçen yıllar..yediremıyorsun bıde canım benı nasıl istemez ya o kim ki? diyorsun...su an tek ıstedgım o sacma bahanelerın ardındakı gercek neden eger bırı varsada cıksın.cıksınki kafamda soru işareti olmasın belki dahada yıprtacak ama ben bundan buyuk dersler cıkarıcam ,cıkardımda.teşekkr ederm cnm ınşllah hafıfler:14:

şşşşşşşşşşşşş ebruş noluyo ya

nerde o kopan ebru düşünme bakiiiim bunları
dinle sen supermanını:21::21:

hani toparlanmıştın hani üzülmiicektin :15: bi de güçlüsün benim gibi dğilsin dedimm :15::15: topiğimizin şarkılarını dinliceksssiiiiiin:24::24:

yok canm ıyıyım hala aglamıyorum artık bunları dsunnce bırde soyle bırsey var bı aglamaya basladınmı hoppp en basa gerı don.:19:eger aglıcagm varsa bıle kasıyorum kendımı skyorum tutuyorum..ama yara varya orda hıssttyr kendınıı..
ama hala denenmısı denemek yok yanı kıtabımda:1:

ayrılmak isteme nedeni biri olsa da olmasa da farketmez ki artık... inan biri bir diğerinden farklı bir acı yaşatmayacak sana ; maalesef bu böyle...
boşa geçmiş yıllar diye düşünme sakın ; onlar senin güzel anıların ve o anları yaşarken mutluydun sen... pişmanlıklar ; keşkeler olmasın aklında sen de istedin o da istedi ve paylaştınız o günleri.. ama işte ilişkiler hep böyle hiçbir garantisi yok ki her an bitebilir ; taraflardan biri bunu isteyebilir... elden de birşey gelmez , kabul etmekten başka...
kabul et ki güçlü olasın ve kendine saygını yitirmeyesin...

yaşananları düşünürken keşke demek yerine hataları görmeye çalış ve ders çıkar bir sonraki için... zaten de bunu yapmaya başlamışsın...
ben de sende güçlü kız ışığı görüyorum :)

İnsan dusunuyor iste canim bide yni oldugu icin surekli irdeliyorum..nicin niye byle ypti noldu birimi
Aklna grdi.hakkni yiemem zaten bana okdr guzel gunler yasattiki ama evet uzdgu zamanda
Oldu.keskelere cok kaptrrsam kndimi zaten isin icinden hc cikamiyorum cnm
Dedgn gbi.sevndm cnm oyle gormene guclu olmktan bska carem yok cnku.. kndmi yerden yere vurup krizlere grsemde ayni olan oldu ve o bnm kalbmdekini bitirdi.sdce pismnligi yasamasni istiyorum snrm ve tkrar sans istemesi iste ozaman greenebrunun gazabini gosterecem o okuze:))

Benim 6 yıllık bir ilişkim var. Ben aşırı kıskancım.Aşırınında ötesinde herşeyini bilmek nerde ne yaptığını bilmek istiyorum. En ufak kızla konuşmasında deliriyorum kendimi kaybediyorum biliyorum normal değilim. Ama erkek arkadasım özellikle telefonda konusurken "canımı çok sıkıyosun, kapat artık bu konuları, yeter artık, uzatırsan pişman olcaksın" gibisinden laflar ediyo. Bezdiğini seziyorum yani. Sanki bigün gelcek yeter dicekmiş gibi ama ben onu çok çok seviyorum. Yani, sabah aşkım diyen adam aksam ayrılıyosa, ya bişeye anında çok fena kafasını takıp öfkesiyle bitti artık demiştir. Çünkü öfke yaptırır.Ama bu seni hala seviyo demektir. Yada çok üzgünüm ama belkide lafı buraya getirmek istemiştir. Bilmiyorum..

İnsan dusunuyor iste canim bide yni oldugu icin surekli irdeliyorum..nicin niye byle ypti noldu birimi
Aklna grdi.hakkni yiemem zaten bana okdr guzel gunler yasattiki ama evet uzdgu zamanda
Oldu.keskelere cok kaptrrsam kndimi zaten isin icinden hc cikamiyorum cnm
Dedgn gbi.sevndm cnm oyle gormene guclu olmktan bska carem yok cnku.. kndmi yerden yere vurup krizlere grsemde ayni olan oldu ve o bnm kalbmdekini bitirdi.sdce pismnligi yasamasni istiyorum snrm ve tkrar sans istemesi iste ozaman greenebrunun gazabini gosterecem o okuze:))

belki de tekrar şans istemek için yüzü bile olmayacak... o yüzden o anı da düşünme...
tabii çok yeni daha ; kimi zaman güçlü olacaksın , kimi zaman ağlayacaksın , kimi zaman mutlu , kimi zaman kızgın... değişip duracak duyguların...
sadece hazırlıklı ol ve biraz zamana bırak öle hop diye geçse keşke ama hooooooooop diye de olsa geçecek :)

Back
X