Terkedildim....

belki de tekrar şans istemek için yüzü bile olmayacak... o yüzden o anı da düşünme...
tabii çok yeni daha ; kimi zaman güçlü olacaksın , kimi zaman ağlayacaksın , kimi zaman mutlu , kimi zaman kızgın... değişip duracak duyguların...
sadece hazırlıklı ol ve biraz zamana bırak öle hop diye geçse keşke ama hooooooooop diye de olsa geçecek :)

benim ne hop dedi ne de hoooooooooooooooop dedi:37: bildiğin hala hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop diye uzayıp gidiyo :14:

ama ebru çook güçlü :65:

sebebi tartışmalarınız değilse yakında kokusu çıkar

erkekler öküzdür bunu unutma canım

bak sana bişey anlatıyımda gül biraz havan değişsin

bende bugün eşimle tartıştım üzgün üzgün oturuyodum balkonda
geldi yanıma diyoki canım erkekler için değmez üzülmeye kafasına odunla vuracaksın aklı başına gelir diyo:1::1:
adama laf saya saya beynine işlemişim resmen:30::30::30::30::30::8::8::8::8:

Allah mutluluğunuzu daim etsin kocanız çok espritüelmiş:1:

tamam canım beklıyorum neden byle bır uyguluma olmuş onuda anlamadım teşekkr ederm canım tam ımdadıma yetıstın:)

:16: benim imdadıma yetişenlere de kocaaamannnn öpücüklerrrrrr :16::16::16::16: accayip mutluyum :52:

ay canım senındemı var can kırıklarınnnnn

benim can kırığım olmammmmmııııııı :14::14::14::14::14: ne sen sor ne ben söyliimm :50: unutmaya çalışıyorum olanları:58: eskiden olsa uzun uzun anlatırdım ama şimdi başlamak bile istemiyorum :43:

aman boşverrrr
bende terkedildim 6 ay oldu oh kendime geldim valla
ilk terkedildiğimde çok fenaydım ama zamanla aştım artık umrumda bile değil
beni terketmekle hayatımda bana yapabileceği en büyük iyiliği yaptı :)

erkekler ayrılınca bizim gibi kendini yerden yere vurmuyor hiç bişey olmamış gibi hayatından bizimle olan anları söküp atıyorlar yaşamaya devam ediyorlar bizse mazoşist hep hatırlamaya çalışıyoruz üzülüyoruz

kıyamam sana tatlım uzulmee.özelden yazabılırsın anlatmak ıstersen ben burdayım canım dertleşmek istersen:70:

ama şöyle söliim gururum falan yoktu gözümde..herşeyi bilinçsizce yapıyodum...çok üzülmüştüm hiçbirşey yiyemiyodum..midem ağrıyodu..doktor stressten dedi,reflüymüş..neler neler...en son işte ipler koptuğunda(hiçbir zaman sağlam olamayan ipler)sabah 5 i 10 geçe uyudum o saate kadar ağladım ve sabah 8.30 da kalkıp okula gittim.

canımm senn 19 yaşındaydın diimi?

aman boşverrrr
bende terkedildim 6 ay oldu oh kendime geldim valla
ilk terkedildiğimde çok fenaydım ama zamanla aştım artık umrumda bile değil
beni terketmekle hayatımda bana yapabileceği en büyük iyiliği yaptı :)

erkekler ayrılınca bizim gibi kendini yerden yere vurmuyor hiç bişey olmamış gibi hayatından bizimle olan anları söküp atıyorlar yaşamaya devam ediyorlar bizse mazoşist hep hatırlamaya çalışıyoruz üzülüyoruz

ne kadar guzel aşmıssın canım inşallh bende aşıcam bu durumuu:13:.butun erkeklerden nefret edıyorum ozaman benn ya haksızlık deglmi bu bız burda yıpranalım onlar oh hcbse olmamıs gıbı devam :50:

ama şöyle söliim gururum falan yoktu gözümde..herşeyi bilinçsizce yapıyodum...çok üzülmüştüm hiçbirşey yiyemiyodum..midem ağrıyodu..doktor stressten dedi,reflüymüş..neler neler...en son işte ipler koptuğunda(hiçbir zaman sağlam olamayan ipler)sabah 5 i 10 geçe uyudum o saate kadar ağladım ve sabah 8.30 da kalkıp okula gittim.

canımm senn 19 yaşındaydın diimi?

ay canm ya :5: şimdi iyimisn sorun varmı mıdende?senın saglıgın herseyden onemlı saglık gttımı gelemeyebılıyor.evet canm 19 um sen kac yasndasn?

of ne bu salaklardan cektıgımız:19::20:

boşveeeeeeeeeerrr :76: ben hep diyorum ki ben hayallerimdekinden daha mutlu olana kadar(hayallerimde o vardı tabii beni onun mutlu edeceğini sanıyrdm hala da sanrım ama eskisi gibi değil:78:) o da mutluluğu bulamasın,yüreği yansın...:14::14:

evlat acısı bile unutuluyomuş zamanlaa ebrucann... onlar mı unutulmayacak... :15:

Son düzenleme:
ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr:34:

ah canm yazmstm bnde ınsan annesının babasının vefatını unutyor acısını unutuyor da hayata devam ediyorrr.bunların attıkları kazıklarda gecer elbet gecerr:34:

öyle düşünmek yoook biz onlara kazık attık :36: sallamıyorus işte daha napalımm :82:

o zaman size kenan doğuludan bunlarda gecer şarkısını armağan ediorum dinleyin coşun kıızlar:21:

eyvallaaaaaah gardaaaş :66::66::66:

kızlar kop kop sarkıları soyleyın bakayım ben pek bılmem turkçe sarkı yahu ondan sıze danısıyorumm:69:

bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşunaaaa delalıım delaalııımmm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X