- Konu Sahibi cayvekahve
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarımmmmm çıkmak zorundayım
öpüyorum sizi çoook
türkiyeliyik,ebruş,poratakallıkurabiye
yarın görüşürüz iyi uykular tatlı rüyalarrrrrrrrrr![]()
öpüyorum sizi çoook
canım benden sana tavsiye. sakın sakın yas tutma. hiç değmiyor. ben de eski erkek arkadaşımla senin gibi ayrıldım. nerdeyse 2 senelik ilişkiydi. tartışmıştık, ona naz yapıyordum. sonra bir baktım ayrılmışız. peşimden bile koşmadı. bitti gitti. kaç defa aradım onu neleri bahane edip, umursamadı. okullar açıldığında (ünideydik o zaman) hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlarıyla gülüp eğleniyordu. bana selam bile vermiyordu. hayatında yeni biri vardı. arkadaşlarım görüp görüp bana haber getiriyordu. onun için o yıl o kadar ağladım ki yüzümde ufak bir kırışıklık bile oldu, o günlerden hatıra. "ne kadar aptalmışım" diyorum şimdi. "şunun için mi ağlamışım" diyorum. şu an o adam sana değerli geliyorsa, seni bırakıp gittiği için yarım kalmışlık olduğu için öyle geliyor. burada bir arkadaşımız terk edilen, "anılarımızı unutamıyorum" diye ağlayan birine şöyle birşey yazmıştı hiç unutmam.. "onunla yaşadığın güzel anılar sen olmasaydın o kadar güzel olmazdı. o anılar senin de katkın olduğu için o kadar güzel"
düşünüyorum da, hayatımda sinirlenip sinirlenip popomun üstüne oturduğum tek konu, erkek arkadaşımla yaşadığım sıkıntılar. nedir bu erkeklerden çektiğimiz yaa, baksana acılarımıızı unutup kendimizi sakinleştirmeye çalışmakla geçiyor hayat. değecek mi, çok merak ediyorum....
kızlar gozlerım cıkıyor gecede uyuyamadm smdı bıraz uzanmak ıstıyorum...cok teskkr edermm burda ıcımı anlatıyorum rahat rahat bska bırının yuzune soyleyemıyorum dırek aglamaya baslıyorum burda olmuyor bu guclu hssedıyorum evde aglayamıyorumda rahat rahat annem gorunce oda aglıyor skntı edıyor şeker hastası tansyonu var kadın bıde benı gorup dert edyorcok ıyı gelıyorsunuz
herkese iyi gceler tatlı uykular
![]()
kızlar gozlerım cıkıyor gecede uyuyamadm smdı bıraz uzanmak ıstıyorum...cok teskkr edermm burda ıcımı anlatıyorum rahat rahat bska bırının yuzune soyleyemıyorum dırek aglamaya baslıyorum burda olmuyor bu guclu hssedıyorum evde aglayamıyorumda rahat rahat annem gorunce oda aglıyor skntı edıyor şeker hastası tansyonu var kadın bıde benı gorup dert edyorcok ıyı gelıyorsunuz
herkese iyi gceler tatlı uykular
![]()
greenebru, canım haklısın, herkesin başka konuda sıkıntısı ama en mutlumuzun bile mutlaka bir problemi var yani... sen hele hiç üzülme, elle tutulur sebeplerin var senin, hanzo olduğu çooooooook belli olan birinden kurtulmuş oldun sen en azından.
turkiyeliyikk canım bir anlayabilsem doğru insan mı değil mi, o zaman ben de karar vericem ama son ana kadar belli olmuyor sanırım. ne diyelim alah hayırlısını nasip etsin.
öpüyorum sizi çoook
Selam cancagizlarimmm .bu gece cok rahat uyudum takmadim hic sanki bsey olmams gibiyim.cok hzlimi gidiyorum yahu:) kendinden zaten sogutmustu bni belki onunda etkisi vardrrr.sizden naber naslsnz:)
O kisi gercekten seni mutlu edebiliyorsa, yaninda bile olmazsa, var oldugu icin huzurlu oluyorsan. Gelecek planlar yapildiginda, hayatini onunla gorebiliyorsan. Allah korkusu varsa, maddi manevi anlaminda guveniyorsan...vs vs
O zaman fazla sorun etme simdilik, akisina birak
Baktinki sorunlar hic bitmiyor, dert uzuntu tek gaz devam ediyor, durduk yerde sinirleniyorsan, sevgin guvenin azaliyorsa, saygin bitiyorsa...vs vs Ugrasma
Benim gorus acim boyle, seni bilemem canim![]()