Terkedildim....

Canım sana bir şey söyleyeyim mi? Yani sen ne yazarsan yaz mesajına bu en çok seni rahatlatacak. Duygularını saklama. Özlediysen özledim de, diyorum ya kaybedecek bir şey yok ortada ama kazanabileceğin çok şey var belki de. Erkekler inatçılıktan ve bayanların surat asmasından neredeyse nefret ederler ve tamamına yakını böyle. Hele uzun süreli ilişkilerde bu durum erkekleri boğar hale getiriyor. Neden biliyor musun çünkü onlar ne yaparsa yapsın biz inadımızdan ve ya kendimizi naza çekmekten vazgeçmiyoruz. Evet bu durumun zaman zaman olması çok normal ama en başta sevgiyle katlanılan şeyler daha sonra üstesinden gelemeyince erkeği sıkıntıya sokuyor erkekler böyle durumlarla nasıl başa çıkacaklarını bilemiyorlar. Zaten anlattığın ve anladığım kadarıyla büyük bir probleminiz de yok. Bu sefer işleri kolaylaştır. Neden olmasın ki? Ama zaman geçer de çok sonraya bırakırsanız duygularınız soğur en azından arkadaşının ki soğuyabilir. Mesaj attığında sana kızgınsa bile bırak kızsın madem seni incitecek büyük şeyler söylemiyor izin ver rahatlasın. Arada sırada herkesin böyle rahatlamaya ihtiyacı vardır.

Akamalik tatlm kanima giriyorsun :)) dediklerine katiliyorum inatcilik iste o bnde var oda
Hep sikyt ederdi cok inatcisin diye. su an bogzm dugumleniyor kalbm daha hzli atiyor
Onunla iletsme gecmeyi dusunmek bile zor cnm sanki seni biri yollamis gbi itiraf et:) saka
Bi yana bnm etrfmdaki ve burdaki cogu yorum yapan arkdsmdan hc biri
Msj at demedilrr yasadklari tecrbye dayanarak cnku bu onlarn egolarni sisrecgni dusunuyorlar bnde oyle dsnyrm bundanda ceknyrm braz.
bnm ilk iliskm diyeblrm
Bir tecrubem biseyim yok blmiyorum ne yapaym
Ne tepki vereym iletsme gecmeyip bklersem doncgni soyluyorlar btn arkdslarmda oyle .ama sennde ddgn gbi ya cok gec kalirsak :( Cok hassas bi durumdaym bgn 1 hftamz doldu:S Teskkr ederm yorumun icn kafamn bi ynnda bu aralar cok agr basan bi fkri soyledn tvsye ettn inan 2 gndur dsnyrm msj atacak olsam ne atarm diye snrm sayfalarca yazarm .birazdaha beklyp oyle mi iletsme gecsem yada ne dersnz?

caykahe bnce acele etme ama içinden ne geliosa onu yap geçç kalırıım die düşünüosun ama beni gördün işte haklı da olsan haksız da olsan peşlerinden koştukça kendilerini bişey sanıyolar bn kaç kere yaşadım akıllanmadım aptalım çünkü cok kzııorum kndime
bnce braz daha bekle haa illa ki bişey diceksen biraz konusalımmı dersin ama en son çare olsun o ki gerek kalmıcak sn cok güçlüsün bnde seni gördükçe güçleniorum :70:

aaaaaaaa sakn resmlere bakma canm ya daha kötü oluo insan
aynen okul açılsında belki şu erkekler konusunda braz deneyim kazanırız bölüm itibariyle:37:
bnde özledim senin gibi işte msj atıp enim gibi cvp alamamak cok koyuyooo

Of o resmi bni btryo zaten bi resmni bek cekmstm dyorum okdr yknken bukdr uzagz.ah cnm bu erkekler knusnda bolumumz bile yetmyblr onlara ozel arastrma dali acilmasi lazm:D bilirim cnm
O hissi
Seni iyi anliyorum emn ol

caykahe bnce acele etme ama içinden ne geliosa onu yap geçç kalırıım die düşünüosun ama beni gördün işte haklı da olsan haksız da olsan peşlerinden koştukça kendilerini bişey sanıyolar bn kaç kere yaşadım akıllanmadım aptalım çünkü cok kzııorum kndime
bnce braz daha bekle haa illa ki bişey diceksen biraz konusalımmı dersin ama en son çare olsun o ki gerek kalmıcak sn cok güçlüsün bnde seni gördükçe güçleniorum :70:

Oy tatlim sanada ornek mi oluyorum:D cnm bnde biraz beklemkten ynaym onun iletsme gecmesi hani blmiyrm daha rhtlatck bni gbme geliyor bn msj atar kosarsam ne blym olmaz gbi..ama bi gun gelicek bliyorum icimdekileri tutamicam ve patlicam ozamada buraya yazarm hepberaber aglasiriz bise olmassa:D hazrlkli olun yani bide kizlar bi grplik var 1 hfta oldu ama bana 2 gun
Olms gbi gldi blkide bu son 2 gndur yoklugnu cok hssttgm
İcn olablrmk?:(

Oy tatlim sanada ornek mi oluyorum:D cnm bnde biraz beklemkten ynaym onun iletsme gecmesi hani blmiyrm daha rhtlatck bni gbme geliyor bn msj atar kosarsam ne blym olmaz gbi..ama bi gun gelicek bliyorum icimdekileri tutamicam ve patlicam ozamada buraya yazarm hepberaber aglasiriz bise olmassa:D hazrlkli olun yani bide kizlar bi grplik var 1 hfta oldu ama bana 2 gun
Olms gbi gldi blkide bu son 2 gndur yoklugnu cok hssttgm
İcn olablrmk?:(

galiba ondan cnm özlemeye basladın heralde siniringecti falan:34::34: ama yine iyi dayandın idolümsün bnde düşünüorum msj atmayı vazgeciorum sonra bak e.. da atmıo dayanıo die :14:
birlikte sabredicez baska caresi yok ama 4-5 gün geçsin ben gidiciyim fazla dayanamıcam galiba :14:

Şunu söyleyeyim ben psikologum ve bir ilişki için sadece erkeğin mücadele etmesi olmaz. Ben erkek arkadaşımı eşimi vs sinirlendireceğim sonra da hadi benim peşimden gelsin. Bu adil değil. Bizim egolarımız var onlarında egoları var ama daha önemli bir şey var bu ona erkeğe değerli olduğu hissini verecek. Bizler böyle düşünüyoruz erkeklerde aynı şeyi düşünüyor yani kendimiz hakkında öyle düşünülsün ister miyiz? Düşünsene şu an da erkek arkadaşın ne gidip mesaj atıp arayacağım pohpohlamam (tabi onlar bunu daha bir argo tabirle söylüyor) onu, egosunu şişirmem diye düşündüğünü hoşuna gider mi bu durum.? Ayrıca erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun üç yıl boyunca nasıl biriydi en iyi sen biliyorsun. Yaşça senden büyüğümdür büyük ihtimalle ilişkilerim oldu şu anda nişanlıyım. Ve senin bu dediklerini ben nişanlımla sevgiliyken yaşadım ve geri döndüm bir hafta konuşmadık sadece mesaj attım özledim dedim eksikliğini hissediyorum dedim. İnsanız hepimizin egosu var ama hepimiz incinip kırılabiliriz belki çok incindi. Tek mesaj daha fazlası değil verdiği tepki beni rahatsız etme olursa dönersin yoluna devam etmeye çalışırsın her gün bir umutla telefon ekranlarına bakmaz her aramada acaba o mudur diye düşünmezsin. Aylar geçer geri dönerse de köprünün altından çok sular geçti ne sen bıraktığım sensin ne ben bıraktığın benim der eyvallahı çekersin(:

Browniee akamalikte degerli bir meslektasmz cikti sansa bak:) cnm bzde psikolojiye gonul verdik okuyoruz hakkni verecez insallah:) . Dedklern grcktn cok
Mntkli bnde ztn kndmi onun yerne koyunca evet dyorum hakedyor bnden msji bni kzdrdi kirdi ama bnde onu kirdim bnde kotu seyler dedim biktm senden dedm yaptim bnu.ztn uzulrken bnm yuzmdn oldgmu dsnup agladgm
Oluyor.bu arada ona msj atsam hani derler ya havalanacak iste oyle biri degil..yani degldi ama bu ayrlkla braber bni
Okdr sasrttiki yptklari ettikleri ne blym.degerli fkrlrnzi paylastgnz icn tskkr ederm sanrm brazdaha icimin kzgnlgni tamamyle sonmesini bekleyip iletsme gececgm..hmn yrn atarsam bi msj o cvp verr bn de yazmya baslarsam kndmi kybedp psman olacagm
Seyler soylmktn korkuyrm .birde su huyumdan nfret ediyorum sen byle byle yaptn ama sn byle byle dedin gbi yuzune vurmak gbi lanet bi huyum var bunu ona yaparsam
Hepten isi batircam saniyorum icimin sgumsni beklicem:) umarm
Kararmi dgstrcek bi glsme bse olmaz:)

çaykahve nerdesinn ya senin topignde senin bize ihtiyacın olması gereken yerde benim size ihtiyacım var bu gece nie yoksunuz portakal da yok:14:

kim dedi olmadığımıı burdayıııımmmm :3:

aaaaaaaa sakn resmlere bakma canm ya daha kötü oluo insan
aynen okul açılsında belki şu erkekler konusunda braz deneyim kazanırız bölüm itibariyle:37:
bnde özledim senin gibi işte msj atıp enim gibi cvp alamamak cok koyuyooo
ooof off o resimlerrrr :58: hangi bölümkii :37:

Şunu söyleyeyim ben psikologum ve bir ilişki için sadece erkeğin mücadele etmesi olmaz. Ben erkek arkadaşımı eşimi vs sinirlendireceğim sonra da hadi benim peşimden gelsin. Bu adil değil. Bizim egolarımız var onlarında egoları var ama daha önemli bir şey var bu ona erkeğe değerli olduğu hissini verecek. Bizler böyle düşünüyoruz erkeklerde aynı şeyi düşünüyor yani kendimiz hakkında öyle düşünülsün ister miyiz? Düşünsene şu an da erkek arkadaşın ne gidip mesaj atıp arayacağım pohpohlamam (tabi onlar bunu daha bir argo tabirle söylüyor) onu, egosunu şişirmem diye düşündüğünü hoşuna gider mi bu durum.? Ayrıca erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun üç yıl boyunca nasıl biriydi en iyi sen biliyorsun. Yaşça senden büyüğümdür büyük ihtimalle ilişkilerim oldu şu anda nişanlıyım. Ve senin bu dediklerini ben nişanlımla sevgiliyken yaşadım ve geri döndüm bir hafta konuşmadık sadece mesaj attım özledim dedim eksikliğini hissediyorum dedim. İnsanız hepimizin egosu var ama hepimiz incinip kırılabiliriz belki çok incindi. Tek mesaj daha fazlası değil verdiği tepki beni rahatsız etme olursa dönersin yoluna devam etmeye çalışırsın her gün bir umutla telefon ekranlarına bakmaz her aramada acaba o mudur diye düşünmezsin. Aylar geçer geri dönerse de köprünün altından çok sular geçti ne sen bıraktığım sensin ne ben bıraktığın benim der eyvallahı çekersin(:

ben en başında bunu söylemeye çalıştım tartıştık arkadaşlarla...yanlış anlaşıldım...demek istediğim her iki tarafında alttan almayı bilmesi gerektiğiydi...biri sinirlenince diğeri sussa herşey sağlam kafayla konuşulacak aslında ama sinir insanı çığrından çıkarıyoo:36:

Sevindim meslektaşlarımı görünce(: Karar senin kararın, ama pozitif bakıyorsun bu bile güzel, psikoloji okuyan biri olarak zaten kendin durumu tahlil etmişsin. Bol şanslar diyorum sana(: Olayın tatlıya bağlanmasını diliyorum ve istiyorum(:

Ah portis oda umursamadi ama beni ..ara verlm dyip uyumya gtti bende uyuyamadm yatakta dedi ama pek inanmadm nedense.of off o gunn sbhna hcbse olmams gbi davraniodu scak scak knsuodu bnmle bn gne sguktum ne vardi braz ilgli olsaydi ..yok vallahi keskelerle yasanmiyor arkadas keske den nefret ediyorum

Ah portis oda umursamadi ama beni ..ara verlm dyip uyumya gtti bende uyuyamadm yatakta dedi ama pek inanmadm nedense.of off o gunn sbhna hcbse olmams gbi davraniodu scak scak knsuodu bnmle bn gne sguktum ne vardi braz ilgli olsaydi ..yok vallahi keskelerle yasanmiyor arkadas keske den nefret ediyorum

aynen.böyle sihirli değnek olsa istediğimiz herşey tık die olsa ne güzel olurdu:9:

Back
X