ah canım ahhh ne yıpratıcı bir süreç çok iyi biliyorum.. şu an ben de resmen mal gibi bakıyorum etrafa.. yemek yaptım az önce ama ne yaptım içine ne koydum tuz attım mı yemek pişti mi hiç bilmiyorum

o kadar boş geliyo ki böyle anlarda her şey,, diyo ki insan hep uyusam da düşünmek zorunda kalmasam.. telefon elimde mesaj yazıp silip duruyorum kafayı yedim resmen
adım atmak gerekiyo bazen bi suçun olmasa da.. erkekler bizim gibi değil biliyoruz ki.. şahsen ben bir problemim olduğunda,, ne bileyim kendimi boşlukta hissettiğimde filan bunu ilişkime asla yansıtmam.. ama erkekler öyle düşünmüyo.. hayatlarının herhangi alanında bir problem varsa bu diğer tüm alanlarına yansıyo.. her şeyin içine ediyolar. en başta da ilişkilerine saldırıyolar.. çünkü nazları en çok bize geçiyo

işte böyle anlarda biraz durum yoklaması yapmak,, zaman tanımak ve inat uğruna her şeyi yakıp yıkmamak lazım bence.. eğer arada sevgi saygı varsa,, bu konular çok da bitirici konular değil gibi.. sen ilk adımı atmak istememekte haklısın canım.. kırıldın bu tavrına sonuçta.. ama bi yüz yüze konuşsanız belki bir derdi vardır,, belki farkında olmadan o da bir şeylere kırılmıştır,, sen de ılımlı bii şekilde konuşsan,, sonrasında onun hal ve hareketlerine göre şekillendirebilirsin durumu.. hem sonra keşke ben de çaba gösterseydim diye düşünmezsin.. önemli olan sen adım atarken, onca zamanlık ilişkinize saygından dolayı bir adım attığını fark etmesi.. yani bu o kadar da zayıflık gibi durmuyo sanki. zaten bu hareketini zayıflık olarak algılayacaksa karşındaki işte o zaman gönül rahatlığıyla değmezmiş lanet olsun diyebilirsin.. ve emin ol daha kolay unutursun.. bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.. bu zamana kadar hiç bir tartışmamızda sevgilime ne olur bana geri dön gibi bir eziklikle yalvarmadım ama çaba gösterdim düzelmek için.. insanlık hali bu,, inan bir erkekler bir kadının anlaşması mucize,, o kadar farklıyız ki

haliyle de bu farklılıkta tartışmalar oluyo ya da ne bileyim dönem dönem böyle kopma noktasına gelinebiliyo.. işte bu noktada belli oluyo her şey,, gerçkten değer veriyor musun,, devam etmesi için çaba gösterebilecek misin,, tam olarak ne istiyosun bu noktada şekilleniyo.. o yüzden iyi düşün kalbini dinle ve ileride pişman olmamak için ne yapmak istiyorsan onu yap canımcım,, ve unutma ki kadınlar her şeyin üstesinden gelir
bu arada ben de psikolojik danışmanım kızlar,, yeni mezun oldum beni de aranıza alın